.BlueTR
Üye
630 da ışık sensörü yok ki.630 da var bende otomatik iatiyorum ☺
Sıfırlarsanız iyi olacaktır diye düşünüyorum.1320'ye 12 yapıyı kurdum ancak arada donmalar oluyor reset atmak zorunda kalıyorum telefonu sıfırlasammı yoksa biraz bekleyip telefonun yazılımının oturmasını beklesem bu arada hiçbiri olmazsa 8.1 nasıl dönüyorduk.
sıfırlamayı nerden yapıyoruzSıfırlarsanız iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Ancak telefon açıldıktan sonra mağazadan güncellemeleri başlatıp 1-2 saat telefon kendini toparlayana kadar bekleyin.
Ayarlar>sistem>hakkındasıfırlamayı nerden yapıyoruz
ben 920'yi aldığımda kuzen de galaxy s3 almıştı. O benim üstüme onu eskitti bir de lg g2 aldı onu da yemek üzere. Yanya'na koyuyorum hala benim cihaz daha alımlı. Haftaya 3. Yaş günü olacak emmisi.İşte nokia,nın da böyle bir durumu var eskimiyor cihaları.☺
evet bu konuda çok başarılıben 920'yi aldığımda kuzen de galaxy s3 almıştı. O benim üstüme onu eskitti bir de lg g2 aldı onu da yemek üzere. Yanya'na koyuyorum hala benim cihaz daha alımlı. Haftaya 3. Yaş günü olacak emmisi.
Bugün yeni yapı yok.Gabe ne diyor?
Batarya ve hız olarak oldukça iyi.12 . Yapıda maşallah bilinen sorunlar dışında bir problemim yok şu SD kart sorunu çözülse iyi olur.8.1'den TP sürümüne geçmeden once sd kartı çıkartsaydım kurulum bittikten sonra taksaydım sanırım sorun olmayacaktı.
Groove'den de müzik dinlerken kilit ekranı yanıp sönüyorbu gün değişik bir şeyle karşılaştım hatta 1 saat önce mixradio da müzik dinlerken tuş kilitli iken telefonu açıp farklı müzik için kilit ekranında direk değiştirdim dediğimde kilit ekranı bir an mavi gibi oluyor resim falan değişiyor sonra kendine geri geliyor, bir kaç defa tekrar denedim her zaman olacak mı diye her zaman oluyor bunu da geri bildirim yapmak lazım düzeltsinler
o zaman genel bir sorun desenize aslında geri bildirim yapmışlardır ama biz yine yapalım daha fazla önemserler belkiGroove'den de müzik dinlerken kilit ekranı yanıp sönüyor
@papakudiofluBu insider yapılarının telefonun şebekesi üzerinde etkisi olabilir mi? Telefonum servise gitti geldi özellikle 2G de evde neredeyse hiç çekmiyor telefon, 3G de daha iyi ama bazen 3G de internete bağlanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?