can1516
Üye
Bence win 10 a gecebilirsinArkadaşlar yapı nasıl 8.1de kalmalımıyım hala batarya konusunda sıkıntı yaşar mıyım telefonum 520
2 yıl bekledim windows 10la da bi yere gelebileceklerini sanmıyorum yeter artıkBende surface phone'a kadar vakit verdim sonra iphone yolu gözükür. Bu sistem bu gidişle bi halta çıkmaz
yahu en basiti burda abimin 5csi var ekranda ki ufak bi sorundan dolayı servise gönderdi 3 gün içerisinde cihazı değiştirdiler. ben 2.5 ay bekledim gelen cihazda sorunlu çıktı. şimdi de göndercem kafadan en erken iki hafta yokrezillik her alanda en üst seviyede iyi yönde değilde kötü yöne çalışıyorlar.
google amcaya sorabilirsinArkadaslar win 10 kullaniyorum disaridan uygulama yuklemek icin xap deployment uygulamalari ni bulamadim link ata bilir misiniz
Bence win 10 a gecebilirsin
Sistem hız olarak iyileşti ama işleyiş ve bütünlük olarak hala pek çok eksiği, hala kıyıda köşede böyle irili ufaklı sorunları var.
Yakın zamanda tartışılan örneklerden bazıları:
(Bkz. Varsayılan paylaşım seçeneklerinde bluetooth olmaması - Yil 2015)
(Bkz. Groove müzik ve dosya yöneticisinde resim ve müziklerde basılı tutunca çıkan özelliklerde pek çok eksiğin olması. Groove müzikte "paylaş, zil sesi yap vb.", dosya yöneticisinde " zil sesi yap, duvar kağıdı yap vb.")
(Bkz. Windows haritalarda sesli navigasyonun aslında sessiz olması)
(Bkz. Ekran kapanınca bazı modellerdeki mobile hotspot kesintisi)
(Bkz. Ekran kapanınca ses kaydının durması)
(Bkz. Telefon numarası çevirirken yaşanan takılma)
(Bkz. 12. Yapıda görüşme yapılırken tuşlama ekranının yukarıya toplanması sorununun nüksetmesi)
Sözün özü; Hız olarak iyileşme var ama hala amatörce eksiklikler ve hatalar var. Günlük kullanımda ios ve android'in verdiği keyif ve konforu vermekten çok uzakta.
windows 10 çıkana kadar eskidi zaten2 yıl bekledim windows 10la da bi yere gelebileceklerini sanmıyorum yeter artık
Açılıyor bende.Bluetooth'a basılı beklettiğim de kendi menüsüne gitmiyor sizde de durum aynı mı ?
Bende de açılmıyorAçılıyor bende.
8.1'den geçtiyseniz bazı sıkıntılar olabilir. Kilit ekranı çok sorunlu. Müzik dinlerken yanıp sönüyorBende de açılmıyor
whatsapp facebook twitter vine en çok kullandıklarım kasma veya başka bir sıkıntı oluyor muArkadaslar win 10 kullaniyorum disaridan uygulama yuklemek icin xap deployment uygulamalari ni bulamadim link ata bilir misiniz
Bence win 10 a gecebilirsin
dostum geçeyim mi diye korkuyorsan geçme daha iyi. Çünkü insider bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor...Arkadaşlar yapı nasıl 8.1de kalmalımıyım hala batarya konusunda sıkıntı yaşar mıyım telefonum 520
whatsapp facebook twitter vine en çok kullandıklarım kasma veya başka bir sıkıntı oluyor mu
arkadaşlar bütün uygulamalarım hafıza kartında 8.1deyim yüklesem sıkıntı olur mu sanırım şuan hafıza kartını seçemiyor muşuz
512ramli cihazlarda w10 için öyle aman aman performans beklemeyin artık. bende l520 ve l925 de w10 kurulu ikisi arasındaki performans arasında dağlar kadar fark var. artık sonlara yaklaşıldığı için ben w10 un 512 li cihazlarda çokta verimli olacağına ihtimal vermiyorum. bendeki l520 de 2 defa kilitlenme dahi oldu ama l925 de en ufak bir sorun ile karşılaşmadım. bence son sürümü bekleyin şunun şurasında az bişey kaldı çile çekmeye gerek yok.Arkadaşlar yapı nasıl 8.1de kalmalımıyım hala batarya konusunda sıkıntı yaşar mıyım telefonum 520
whatsapp facebook twitter vine en çok kullandıklarım kasma veya başka bir sıkıntı oluyor mu
arkadaşlar bütün uygulamalarım hafıza kartında 8.1deyim yüklesem sıkıntı olur mu sanırım şuan hafıza kartını seçemiyor muşuz
Aralıkta ak koyun kara koyun belli olurAralık 2015'te Windows 10 Mobile güncellemesi alacak cihazlar: Lumia 430, 435, 532, 535, 540, 640, 640 XL, 730/735, 830, 930, HTC One (M8)
Şubat 2016'da Windows 10 Mobile güncellemesi alacak cihazlar: Lumia 520, 525, 620, 625, 630, 635, 720, 820, 920, 925, 1020, 1320, 1520, Icon, HTC 8X
Windows 10 Mobile güncellemesi Mart 2016'dan itibaren pc üzerinden cihazlara yüklenebilecek.
Windows Phone 8.1'de kalma olasılığı bulunan cihazlar: HTC 8S, Samsung Ativ S, Yezz Billy 4, Yezz Billy 4,7
@Sensation @bulutsuzgece
belliydi bu kadar gecikeceği bu tarihte vermeleri bile zor da bakalım.Aralık 2015'te Windows 10 Mobile güncellemesi alacak cihazlar: Lumia 430, 435, 532, 535, 540, 640, 640 XL, 730/735, 830, 930, HTC One (M8)
Şubat 2016'da Windows 10 Mobile güncellemesi alacak cihazlar: Lumia 520, 525, 620, 625, 630, 635, 720, 820, 920, 925, 1020, 1320, 1520, Icon, HTC 8X
Windows 10 Mobile güncellemesi Mart 2016'dan itibaren pc üzerinden cihazlara yüklenebilecek.
Windows Phone 8.1'de kalma olasılığı bulunan cihazlar: HTC 8S, Samsung Ativ S, Yezz Billy 4, Yezz Billy 4,7
@Sensation @bulutsuzgece
1059x gelecek muhtemelen 2 hafta sonraNawzil şöyle bir şey paylaşmış. Versiyon: 1511 yani YYMM tarih formatını ve Kasım 2015 güncellemesini işaret ediyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?