Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

can1516

Üye
Arkadaşlar yapı nasıl 8.1de kalmalımıyım hala batarya konusunda sıkıntı yaşar mıyım telefonum 520

Tepkiler: bilalbilik
Arkadaslar win 10 kullaniyorum disaridan uygulama yuklemek icin xap deployment uygulamalari ni bulamadim link ata bilir misiniz
Arkadaşlar yapı nasıl 8.1de kalmalımıyım hala batarya konusunda sıkıntı yaşar mıyım telefonum 520
Bence win 10 a gecebilirsin

Tepkiler: can1516
2 yıl bekledim windows 10la da bi yere gelebileceklerini sanmıyorum yeter artık

Arkadaslar win 10 kullaniyorum disaridan uygulama yuklemek icin xap deployment uygulamalari ni bulamadim link ata bilir misiniz

google amcaya sorabilirsin

Abi yılbaşından sonra herşey netleşir gibi.olursa olur olmazsa birer lg g4 alırız keyfimize bakarız

Hotspot Shield VPN çalışmıyor yine..iki tane oyun indirdim onlar da çalışmıyor.iyice saçmalamaya başladı bu ms.artık kararlı sürümü verseler de geliştiriciler de doğru dürüst uygulama yapsa

2 yıl bekledim windows 10la da bi yere gelebileceklerini sanmıyorum yeter artık
windows 10 çıkana kadar eskidi zaten sadece yazılımsal olarak değil satış sonrası ve satış hizmetlerini de geliştirmeleri şart

Son düzenleme:
Tepkiler: ThunderblastX

skynet

Üye
Bluetooth'a basılı beklettiğim de kendi menüsüne gitmiyor sizde de durum aynı mı ?

Ben androidle beraber Windows kullanmakla beraber bir şeyi merak ediyorum. Neyinden memnun değilsiniz genel olarak? Meraktan soruyorum, ben videoda duraklatma ve bazı uygulamalar dışında her şeyi Windowsta da yapabiliyorum. Sizin yapamadiginiz neler? Yanlış anlasilmasin yargılama ya da tartışma niyetim yok. Merak ediyorum neler yapamadiginizi?

Tepkiler: onursarii

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende de açılmıyor
8.1'den geçtiyseniz bazı sıkıntılar olabilir. Kilit ekranı çok sorunlu. Müzik dinlerken yanıp sönüyor Ayrıca hızlı işlemlere kilit ekranında basınca gitmiyor.

Tepkiler: skynet

can1516

Üye

whatsapp facebook twitter vine en çok kullandıklarım kasma veya başka bir sıkıntı oluyor mu
arkadaşlar bütün uygulamalarım hafıza kartında 8.1deyim yüklesem sıkıntı olur mu sanırım şuan hafıza kartını seçemiyor muşuz

-_SEFA_-

Üye
dostum geçeyim mi diye korkuyorsan geçme daha iyi. Çünkü insider bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor...

512ramli cihazlarda w10 için öyle aman aman performans beklemeyin artık. bende l520 ve l925 de w10 kurulu ikisi arasındaki performans arasında dağlar kadar fark var. artık sonlara yaklaşıldığı için ben w10 un 512 li cihazlarda çokta verimli olacağına ihtimal vermiyorum. bendeki l520 de 2 defa kilitlenme dahi oldu ama l925 de en ufak bir sorun ile karşılaşmadım. bence son sürümü bekleyin şunun şurasında az bişey kaldı çile çekmeye gerek yok.

og1907

Üye
1320'ye 12 yapıyı yükleyen varmı durum nasıl şimdiye kadar hep beklemede kaldım bu yapıda ufaktan şeytan dürtüyor yüklesem mi ??

can1516

Üye
çarklarım 10581 için dönüyor çok geç beğenmezsem dönerim geriye takılmalar 8.1de de oluyor nadiren de olsa örneğin telefonum arada görüntü vermiyor bataryayı çıkarıp takmak zorunda kalıyorum

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aralık 2015'te Windows 10 Mobile güncellemesi alacak cihazlar: Lumia 430, 435, 532, 535, 540, 640, 640 XL, 730/735, 830, 930, HTC One (M8)

Şubat 2016'da Windows 10 Mobile güncellemesi alacak cihazlar: Lumia 520, 525, 620, 625, 630, 635, 720, 820, 920, 925, 1020, 1320, 1520, Icon, HTC 8X

Windows 10 Mobile güncellemesi Mart 2016'dan itibaren pc üzerinden cihazlara yüklenebilecek.

Windows Phone 8.1'de kalma olasılığı bulunan cihazlar: HTC 8S, Samsung Ativ S, Yezz Billy 4, Yezz Billy 4,7

@Sensation @bulutsuzgece

Tepkiler: emz, ademoz05, ...decode... ve 5 diğerleri
Aralıkta ak koyun kara koyun belli olur

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nawzil şöyle bir şey paylaşmış. Versiyon: 1511 yani YYMM tarih formatını ve Kasım 2015 güncellemesini işaret ediyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: bulutsuzgece
belliydi bu kadar gecikeceği bu tarihte vermeleri bile zor da bakalım.