braayn
Üye
aynen bende bu şekilde düşünüyorum kısmet bekleyeceğiz .Bu uygulama arama kaydı da yapacak ama ne zaman bilinmez
aynen bende bu şekilde düşünüyorum kısmet bekleyeceğiz .Bu uygulama arama kaydı da yapacak ama ne zaman bilinmez
o değilde bence kayıt durmasında daha önemli bir şey var ses kaydını nasıl yapıyor acaba gürültülü kısık sesli ortamlarda denenmesi lazım uygulama bazlı farklar olabilir bence, 8.1 iken uzun süre mini rec kullandım ben onun ses alma düzeyi süperdi fabrikada preslerin dibinde insan sesini alıyor ve belirgin hale getiriyordu normalde ben zor duyuyordum o derece
Bu arada arkadaşlar @bulutsuzgece söylemeyi unuttum herhalde ben açayım konusunu:
Windows 10 Mobile ile gelen Microsoft Haritalar uygulaması ile sesli navigasyon başlattığınızda sesli yönlendirme yapıyor mu?
Not: çevrimdışı haritaları indirmeden denemeyin.
Sesli navigasyon diyo ama ses yokEvet yaa bende windows haritalar uygulanmasının navigasyonunda yok.
Rastgele bir yer yazıp yol tafifi alıyorum, "git" diyorum, yol tarifi çıkıyor ama ses yok.
HereDrive'da ise navigasyonu başlatır başlatmaz ses geliyor.
Windows haritaların navigasyonu herkeste sessiz mi?
Perfect Recorder tavsiye olunur.umarım kısa sürede bu özellik gelir en çok kullandığım özelliklerden bir tanesi şuanlık mini rec uygulamasını kullanıyorum ama windowsunki daha güzel bir arayüze sahip .Tek eksik kaydı durdurması
Bildirim ikonlarında gecikme ve bildirim okunduğu halde kaybolmama varmı.örnek : önceki yapıda bildirim geliyordu tel kilidi açık iken,direk teli tuştan kilitleyince göz atma ekranında bildirim gözükmüyor du.bildirimin göz atma ekranına düşmesi için çift tıkla ekranı uyandırıp sonra göz atma ekranına düşüyordu.bu düzeldi mi sizde8.1'den 12. yapıya güncelledikten sonra göz atma ekranı sık sık ters duruyordu ve bu anlık oluyordu yani elini sensörün üzerine götürdüğünde hemen gelip kayboluyor ve telefonu kapatıp açmadan düzelmiyordu bu sorun düzeldi + Hava durumu bir görünüp bir kayboluyordu buda artık düzgün çalışıyor.Tarihi evet göstermiyor sadece saat ve gün,onun altında da hava durumu bilgisi.
Kullandığım cihaz Lumia 620 ve 12. yapıya güncelledikten sonra göz atma ekranı,dokun vb uygulamalar hata verirdi güncellemeler listesinde ama bu yapıda onlar hiç olmadı.
Maalesef 8.1'e dönmeden tekrar yükleyemezsiniz
sıkıntı yok 830'da.taktım anında geldi.Sd kart sorununu çözen varmı ?
SD karttaki resim ve videolar galeride gözükmüyorda
gelen mesajı okuduktan sonra kilitleyince yine görünüyor bazen ama sensörden elimi geçirince kayboluyor.Bildirim ikonlarında gecikme ve bildirim okunduğu halde kaybolmama varmı.örnek : önceki yapıda bildirim geliyordu tel kilidi açık iken,direk teli tuştan kilitleyince göz atma ekranında bildirim gözükmüyor du.bildirimin göz atma ekranına düşmesi için çift tıkla ekranı uyandırıp sonra göz atma ekranına düşüyordu.bu düzeldi mi sizde
SD kartı sök tak mı yaptın ?sıkıntı yok 830'da.taktım anında geldi.
Depolamada uygulamaları yükleme yeri olarak sd kartı seçemiyoruz ama çevrimdışı haritaları sd karta kaydedebiliyoruz
gelen mesajı okuduktan sonra kilitleyince yine görünüyor bazen ama sensörden elimi geçirince kayboluyor.
Evet maalesef ses modu aynı kalıyor. Kulaklık simgesi eklemek gerçekten zor olmalıgüncelleme yaparken sıkıntı olmasın diye sd kartıı çıkrtmıştım.güncelleme işi bittikten sonra kartı tekrar taktım ve sotun çıkmadı.8gb class2 birde
@Sensation @bulutsuzgece Ne zaman bozacaklar diye beklerken sonunda bozmuşlar.biliyoruz ki kulaklık takınca cihaz tepki vermiyor.bende kulaklık takınca titreşime ayarlamıştım.çıkarınca titreşim simgesi kayboluyor, kulaklığı takınca titreşim simgesi geliyordu.şimdi olmuyor.en son ne yaptısam öyle kalıyor.birisi şu Gabişe söylesin de artık kulaklık simgesini de ekleyiversinler bi zahmett
Sistem hız olarak iyileşti ama işleyiş ve bütünlük olarak hala pek çok eksiği, hala kıyıda köşede böyle irili ufaklı sorunları var.Evet maalesef ses modu aynı kalıyor. Kulaklık simgesi eklemek gerçekten zor olmalıKulaklığı takınca ilk işim ses tuşuna basmak oluyor, bağlı olup olmadığına.
Sistem hız olarak iyileşti ama işleyiş ve bütünlük olarak hala pek çok eksiği, hala kıyıda köşede böyle irili ufaklı sorunları var.
Yakın zamanda tartışılan örneklerden bazıları:
(Bkz. Varsayılan paylaşım seçeneklerinde bluetooth olmaması - Yil 2015)
(Bkz. Groove müzik ve dosya yöneticisinde resim ve müziklerde basılı tutunca çıkan özelliklerde pek çok eksiğin olması. Groove müzikte "paylaş, zil sesi yap vb.", dosya yöneticisinde " zil sesi yap, duvar kağıdı yap vb.")
(Bkz. Windows haritalarda sesli navigasyonun aslında sessiz olması)
(Bkz. Ekran kapanınca bazı modellerdeki mobile hotspot kesintisi)
(Bkz. Ekran kapanınca ses kaydının durması)
(Bkz. Telefon numarası çevirirken yaşanan takılma)
(Bkz. 12. Yapıda görüşme yapılırken tuşlama ekranının yukarıya toplanması sorununun nüksetmesi)
Sözün özü; Hız olarak iyileşme var ama hala amatörce eksiklikler ve hatalar var. Günlük kullanımda ios ve android'in verdiği keyif ve konforu vermekten çok uzakta.
özgür başkan şimdi final sürüme çok az bir süre kala bu yazdıkların ve buna benzer diğer sorunların toparlanması için MS'nin şuanki çalışma hızı sence yeterli olacak mı ?Sistem hız olarak iyileşti ama işleyiş ve bütünlük olarak hala pek çok eksiği, hala kıyıda köşede böyle irili ufaklı sorunları var.
Yakın zamanda tartışılan örneklerden bazıları:
(Bkz. Varsayılan paylaşım seçeneklerinde bluetooth olmaması - Yil 2015)
(Bkz. Groove müzik ve dosya yöneticisinde resim ve müziklerde basılı tutunca çıkan özelliklerde pek çok eksiğin olması. Groove müzikte "paylaş, zil sesi yap vb.", dosya yöneticisinde " zil sesi yap, duvar kağıdı yap vb.")
(Bkz. Windows haritalarda sesli navigasyonun aslında sessiz olması)
(Bkz. Ekran kapanınca bazı modellerdeki mobile hotspot kesintisi)
(Bkz. Ekran kapanınca ses kaydının durması)
(Bkz. Telefon numarası çevirirken yaşanan takılma)
(Bkz. 12. Yapıda görüşme yapılırken tuşlama ekranının yukarıya toplanması sorununun nüksetmesi)
Sözün özü; Hız olarak iyileşme var ama hala amatörce eksiklikler ve hatalar var. Günlük kullanımda ios ve android'in verdiği keyif ve konforu vermekten çok uzakta.
Bende şarkı sayısında sorun yok.Ben de 3K'ya yakın müzik varken nedense Groove Müzik 10-15 tane buldu ve onların içerisinden sadece 4-5 tanesi normal parça, diğerleri AUD ve PTT .... ismiyle yazılı şarkı adları var ve çalmıyor da. Bu ne saçmalıktır MS!
Aynen öyle.özgür başkan şimdi final sürüme çok az bir süre kala bu yazdıkların ve buna benzer diğer sorunların toparlanması için MS'nin şuanki çalışma hızı sence yeterli olacak mı ?
şahsen şuanki yapıdan sonra artık yeni özelliklerin gelmesini beklerken halen sd kart problemi veya kamera iyileştirme güncellemelerini beklememiz çok acı bir durum.Bu sistem adam olacak ondan yana hiç bir şüphem yok ama herkesinde ortak kanısı yavaş ilerlemeleri.
Emin misin bende yok öyle bir ayar. Kiliy ekranında en altta oturum açma seçenekleri var orada da yok.geldi hocam, kilit ekranı ayarlarında en altta aktif ederseniz kullanabilirsiniz
640 XL de SD kart sorunu yok galeride hepsi gözüküyor.. (64 Gb Class 10)Sd kart sorununu çözen varmı ?
SD karttaki resim ve videolar galeride gözükmüyorda
gezinti çubuğu olan modellerde var 640,640 XL,735 gibi..Emin misin bende yok öyle bir ayar. Kiliy ekranında en altta oturum açma seçenekleri var orada da yok.
Gelen bildirimleri okuduktan sonra göz atma ekranında artık ikonlar görünmüyor evet ama gecikme konusunda tam emin değilimBildirim ikonlarında gecikme ve bildirim okunduğu halde kaybolmama varmı.örnek : önceki yapıda bildirim geliyordu tel kilidi açık iken,direk teli tuştan kilitleyince göz atma ekranında bildirim gözükmüyor du.bildirimin göz atma ekranına düşmesi için çift tıkla ekranı uyandırıp sonra göz atma ekranına düşüyordu.bu düzeldi mi sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?