-_SEFA_-
Üye
şef nette hiç sıkıntı yok. güncellemeyi de %50 küsür e kadar indiriyır sonra hata veriyor. acaba 8.1 e tekrar mı dönsemFarklı bir wifi'den deneme imkanınız varsa bir de öyle deneyin.
Bu hata genelde bağlantı sorunlarına bağlanıyor.
Yada sinyal zayıflığı olabilir.
uygulamayı son zamanlarda deneyen var mı demin girmeye çalıştım karşıma böyle bir şey çıktı
lumia beamer farklı bir şey o zaten önceden de vardı, bu sadece fotoğraf paylaşmak için güzel oluyordu yüksek kalite veriyor ve her tv de çalışıyor lumia beamer hepsinde açılmıyorBen de duruyor.. Lumia Beamer oldu? W10M son Yapı.
geldi hocam, kilit ekranı ayarlarında en altta aktif ederseniz kullanabilirsinizçift dokunuşla uyandırma vardı zatende, kilitleme geldimi?
Sorun size özgü değil herkeste aynı.Arkadaşlar ben 12. Yapıdayım göz atma mağazada güncellemiyor sürekli hata veriyor bi çözümü var mı cihaz L820
şef nette hiç sıkıntı yok. güncellemeyi de %50 küsür e kadar indiriyır sonra hata veriyor. acaba 8.1 e tekrar mı dönsem
geldi hocam, kilit ekranı ayarlarında en altta aktif ederseniz kullanabilirsiniz
Hocam ben 8.1'den geçtim hiç güncelleme hatası vermediSorun size özgü değil herkeste aynı.
Önceki yapıda da guncellenmiyordu, çok takılacak bir durum değil.
Hımmm o zaman belli modellerdeki W10larda sorun varİnternet paylaşımı yaptım demin ekran karardı ve 1 saat kadar internet paylaştım sorun yok L930.
Sorunsuzlar kısmına 625i yazınHımmm o zaman belli modellerdeki W10larda sorun var
920,820,925 vs gibi...
1520'de yok. Gezinti çubuğu olan modellerde var. Kapasitif tuşlu modellerde yok.Sahi nerede? bulamadım bir türlü
735'tede şimdi denedim. Ekran kilitli iken sıkıntı yok.Hımmm o zaman belli modellerdeki W10larda sorun var
920,820,925 vs gibi...
Evet öyle, duraklatıyor.beyler windows ses kaydedicisi ekran kapalıyken arka planda ses kayıt yapmıyor. sizde de bu şekilde mi deneyeniniz oldumu acaba ?
evet tüm modellerde öyle galiba güncelleme ilk geldiği gün belirtmiştimbeyler windows ses kaydedicisi ekran kapalıyken arka planda ses kayıt yapmıyor. sizde de bu şekilde mi deneyeniniz oldumu acaba ?
umarım kısa sürede bu özellik gelir en çok kullandığım özelliklerden bir tanesi şuanlık mini rec uygulamasını kullanıyorum ama windowsunki daha güzel bir arayüze sahip .Tek eksik kaydı durdurmasıEvet öyle, duraklatıyor.
Bu uygulama arama kaydı da yapacak ama ne zaman bilinmezumarım kısa sürede bu özellik gelir en çok kullandığım özelliklerden bir tanesi şuanlık mini rec uygulamasını kullanıyorum ama windowsunki daha güzel bir arayüze sahip .Tek eksik kaydı durdurması
o değilde bence kayıt durmasında daha önemli bir şey var ses kaydını nasıl yapıyor acaba gürültülü kısık sesli ortamlarda denenmesi lazım uygulama bazlı farklar olabilir bence, 8.1 iken uzun süre mini rec kullandım ben onun ses alma düzeyi süperdi fabrikada preslerin dibinde insan sesini alıyor ve belirgin hale getiriyordu normalde ben zor duyuyordum o dereceumarım kısa sürede bu özellik gelir en çok kullandığım özelliklerden bir tanesi şuanlık mini rec uygulamasını kullanıyorum ama windowsunki daha güzel bir arayüze sahip .Tek eksik kaydı durdurması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?