arkadaşlar benim cihazım lumia 830 12. yapıyı indirdim yüklemek için hazırlanılıyor kısmı da bitti buraya kadar güzel ama şimdi yeniden başlat butonuna tıkladığımda şöyle bir hata alıyorum;
Yüklemeyi tamamlamak için yeniden başlatmada sorun yaşıyoruz. Biraz sonra yeniden deneyin. Bunu görmeye devam ederseniz ve yardım için Web’de arama yapmayı ya da destek birimine başvurmayı deneyebilirsiniz. Bu hata kodu yardımcı olabilir: (0x8024a112) lütfen yardım edin
Garip bir hata farkettim.Menüye geçince arkaplan kararıyorya hani bir uygulama açın ve geri çıkın arkaplan ana ekrandaki gibi parlak kararmamış oluyor.
Garip bir hata farkettim.Menüye geçince arkaplan kararıyorya hani bir uygulama açın ve geri çıkın arkaplan ana ekrandaki gibi parlak kararmamış oluyor.
yıl olmuş nerdeyse 2016 bunlar daha hangi kafa ile 8 GB hafızalı telefon çıkarıyorlar anlayan beri gelsin yok 16 Gb olsa maliyet ne olacak,son yapıyı yükleyeceğim hafıza az diye uyarı verdi hadi telefon hafızasına kurulu uygulamaları hafıza kartına taşı uğraş dur..
akıllı ve 1520 denilen 1 tlf nu 1000₺ 0 olarak almıştım ..bu rakama başka hangi akıllı tlf var ? anlayacağınız rakam uygun olursa tabii ki 1 şeylerden de feragat edilecektir diye düşünüyorum
yıl olmuş nerdeyse 2016 bunlar daha hangi kafa ile 8 GB hafızalı telefon çıkarıyorlar anlayan beri gelsin yok 16 Gb olsa maliyet ne olacak,son yapıyı yükleyeceğim hafıza az diye uyarı verdi hadi telefon hafızasına kurulu uygulamaları hafıza kartına taşı uğraş dur..
Lumia 920'de mobile hotspot saçmalığı aynen devam ediyor.
Ekran kararınca bağlantıyı kesiyor.
Lumia 920'si olan arkadaşlar bir denesin lütfen.
Kilit ekranı süresini 30sn yada 1dk yapın.
Sonra mobile hotspotu açık hale getirin.
Varsa herhangi bir android telefon veya tabletten bu bağlantıyla internete girin.
Lumia 920'nin ekranı karardıktan sonra, internete girdiğiniz cihazda hala internet var mı kontrol edin.
Hiç kurmadım şimdiye kadar W10 sürümü sizce kurayımmı yoksa beklemişken tammı bekleyeyim ne dersiniz L1020 ile deneyenler varmı?
Lumia Camera 5 olsaydı denerdim kesinlikle ama yokmuş sanırım
Hiç kurmadım şimdiye kadar W10 sürümü sizce kurayımmı yoksa beklemişken tammı bekleyeyim ne dersiniz L1020 ile deneyenler varmı?
Lumia Camera 5 olsaydı denerdim kesinlikle ama yokmuş sanırım