Aytaç-01
Üye
Facebook uygulamasına gir, ayarlarda kişileri eşitle olmalı bir yerlerde illaki bulursun.Beyler konu ile alakası olmayabilir ama birşey sormak istiyorum,
Acaba 8.1 rehberde kişileri in fotoğraflarını Facebook taki profil fotoğrafı olması için ne yapıyoruz.
Ben sanki vardı diye hatırlıyorum?
bende şuan sanal sistem kurulu windows 7 onda denedim yine olumsuz karma değer hatası geliyor bu hata direk pc ile alakalı ne yaparsanız yapın düzelmiyor illaki farklı pc lerde denemek gerekiyor o yüzden boşuna sıfırlamış oldunuz
Bildirim merkezinin tam kapanmama olayını daha önce de belirttiler, hata değil olan bir özellik aynı şekilde uygulamaların kapanmaması da öyle. 3 büyük platformun hiçbiri artık uygulamaları direk kapatmiyorŞu an için rastladığım 5 sorun var | 920 |
* Bildirim merkezini kapatırken yarım kalıyor
* Kamera iyileştirmesi gerekiyor
* Uygulamalar kısmında hava durumu simgesi gözükmüyor
* Açılan her uygulama arka planda kalıyor
* Bildirim merkezinden ekran parlaklığını düşük-orta .. Yaptığımda seçimi karıştırıyor
Stabiilik konusunda gayet iyi çalışıyor şu anda günlük kullanıma çok uygun,8.1 e çok yakın,tahminime göre kasım ortasında son bir yapı daha gelir ve son olarak aralık ayında offical sürüm yayınlanır
Uygulamalarla ilgili bilgim yoktu,bildirim penceresi neden kapanmıyor ?Bildirim merkezinin tam kapanmama olayını daha önce de belirttiler, hata değil olan bir özellik aynı şekilde uygulamaların kapanmaması da öyle. 3 büyük platformun hiçbiri artık uygulamaları direk kapatmiyor
Mesajlaşma uygulaması güncel mi? Ayrıca kilit ekranı ayarlarından mesajlaşmayı kaldırıp tekrar koymayı deneyin. Aklıma başka bir şey gelmiyor.@Sensation Mesajların hepsini sildim ama hala bi tane bildirim var.çözümü varmı bunun.5 tane mesaj geliyo yine bi tane görünüyor.hem kilit ekranında hemde live tile da.hepsini siliyorun yine var 1 mesaj bildirimi
bi ara bende de vardı mağazadan mesajlaşma + skype indirip oraya koymuştum düzelmişti. ya da güncelleme gelince düzeliyor.@Sensation Mesajların hepsini sildim ama hala bi tane bildirim var.çözümü varmı bunun.5 tane mesaj geliyo yine bi tane görünüyor.hem kilit ekranında hemde live tile da.hepsini siliyorun yine var 1 mesaj bildirimi
Hocam parmağınızı tam sürüklediğinizde de mi kapanmıyor? Eğer öyleyse sorun, ama devam ettirdiğinizde tamamen kapanıyorsa sorun yok. Çünkü bildirim merkezinin açılma ve kapanmasını bilerek iki aşamalı ayarladılar. dikkat edersen hızlı ayarlar ile bildirim merkezi arasında bir de çizgi var. İsterseniz bildirim merkezinin tamamını açmadan yani tamamen aşağı kadar sürüklemeden sadece hızlı ayarlara kadar kısmını aşağı çekip sonra geri kapatabiliyorsunuz. Ya da isterseniz bildirimleride kapsayacak şekilde aşağı kadar komple çekip açabiliyorsunuz. Kapatırkende öyle. Geri tuşuna basarsanız komple kapatıyor. Parmağınızla yukarı kadar sürüklerseniz yine tamamen kapatıyor. Ama parmağınızla tamamen değil de, hızlı ayarların önündeki çizgiye kadar sürüklerseniz oraya kadar ekranı kapatıp hızlı ayarlar kısmını kapatmıyor. (dediğim gibi 2 aşamalı). Tekrar sürüklediğinizde ya da geri tuşuna bastığınızda yine kapatabilirsiniz.Uygulamalarla ilgili bilgim yoktu,bildirim penceresi neden kapanmıyor ?
Zaten mağazadan denetleyince direkt gelmesi lazım.bi ara bende de vardı mağazadan mesajlaşma + skype indirip oraya koymuştum düzelmişti. ya da güncelleme gelince düzeliyor.
ilk sayfada link var ordan indirmiştim.
Arattığımda bulamıyorum o programı?Zaten mağazadan denetleyince direkt gelmesi lazım.
Bu arada "Microsoft Mesajlaşma" yeni yapı ile birlikte "Mesajlaşma ve Skype" adını aldı
Nerde arıyorsunuz? Mağaza'da aramayla bulunmaz. Adı menüde yine Mesajlaşma olarak geçiyor ama Depolamada filan Mesajlaşma ve Skype olarak geçiyor. İnmemişse konunun ilk mesajının sonunda tüm gerekli uygulama linklerini ekli.Arattığımda bulamıyorum o programı?
teşekkürler önceki mesajda mağazada denetleyince diyince bende mağaza da arattımNerde arıyorsunuz? Mağaza'da aramayla bulunmaz. Adı menüde yine Mesajlaşma olarak geçiyor ama Depolamada filan Mesajlaşma ve Skype olarak geçiyor. İnmemişse konunun ilk mesajının sonunda tüm gerekli uygulama linklerini ekli.
Mağazadan güncelleme denetlemeyi kastetmiştimteşekkürler önceki mesajda mağazada denetleyince diyince bende mağaza da arattım
Ncs en kesin çözüm Özgür.Başka heycan aramaya gerek yok.Evde 1 tane PC var, başka PC'de deneme şansım yok.
Her telefon sıfırlamak istediğimde başka yere gidecek halim de olmadığı için mecburen elimdekini sıfırlamayı denemek zorundaydım.
Ancak bu da çözüm olmadı.
WDRT hiç bir şekilde yüklenmiyor.
Nokia Software Updater For Retail 4.3.2 yükleyip onunla WP8.1'e döndüm.
NSU daha zahmetsiz.Ncs en kesin çözüm Özgür.Başka heycan aramaya gerek yok.
Bende de atıyor. Bu yapıdaki hafıza kartındaki sıkıntıdan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?