Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

dakamon

Üye
Cortana Windows 10 for Phones Preview ile artık UPS kargo takibi de yapabiliyor. Bunun için sadece takip numarasını söylemek ya da yazmak yeterli

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok iyi umarım Cortana TR gelince Yurtiçi kargo aras mng v.b gibi kargo firmalarıyla Microsfot TR ekibi anlaşırda bu özellik kullanılır. Eğer yaparlarsa bunu çok büyük sükse yaparlar.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cortana yakında böyle olacak

Tepkiler: zaakaan

braayn

Üye
Cortana Windows 10 for Phones Preview ile artık UPS kargo takibi de yapabiliyor. Bunun için sadece takip numarasını söylemek ya da yazmak yeterli

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cortananın bu kadar akıllı olması benim işime gelmiyor telefonu ben aldım o kullanacak gibi

Tepkiler: suyunsesi ve ceza87
Cortananın bu kadar akıllı olması benim işime gelmiyor telefonu ben aldım o kullanacak gibi

Eğer bu kadar akıllı olursa benim hatundan daha akılı olur. Benim karı kıskançlıktan çatlar kesinlikle. Kim o kadın, kiminle sohbet ediyorsun diye cehennem ızdırabı yaşatır!!!!

Tepkiler: suyunsesi, BLasTeaR, orian ve 1 kişi daha

4MaGuS

Üye
Arkaplanına günlük Bing duvar kağıdı olarak ayarlanabilecek.
cortanaya böyle bir özellik geliyorsa eğer bence kilit ekranı ve uygulama ekranı içinde gelmesi gerekiyor, tabiki bundan önce bing in tr ye gelmesi gerekiyor o da biraz geç kaldı bence

Tepkiler: BLasTeaR

ogzhnoTr

Üye

Haklısın aslında, apple şu an en iyi konumda ister kabul edin ister etmeyin. Bu saatten sonra başka konumada düşmez bence.

Tepkiler: skynet ve pirenuri

papakudioflu

Emekli Yönetici
cortanaya böyle bir özellik geliyorsa eğer bence kilit ekranı ve uygulama ekranı içinde gelmesi gerekiyor, tabiki bundan önce bing in tr ye gelmesi gerekiyor o da biraz geç kaldı bence
Bing Duvar kağıdı zaten şu anda var kilit ekranı için.

Tepkiler: ON9
Bence 1 ay değil 2 hatta 3 ayı bile bulabilir. (Tahmin).

skynet

Üye
Kısaca 2016 diyelim biz

zbahadir

Üye
Aslında WP10 şimdiye kadar bitmiş olmalıydı ama geriye dönük cihazlara da verelim düşüncesi işi uzattı. Bana göre mevcut cihazlar 8.1 ile kalmalıydı. Sonrasında 8.2 gelebilirdi ama MS işgüzarlık yaparak işin içine etti. Tüm cihazlarda WP10 şeklinde yeniden inşa etmeye başlayınca bu süre biraz daha uzadı. Yine de kaybedecek bir şey yok.

Windows 8.1 eksiklerine rağmen sağlam bir sistem oldu. Öyle zannediyorum WP10'dan sonra da 8.1 daha çok kullanılacaktır.

pirenuri

Üye
sen git o iphone'u kılıfsız kullan bakalım ne oluyor
Bence bi artık bakın iphone'un hangi malzemeleri kullandığını . Ayrıca kılıfsız kullanırım düşürürüm. Bişi olursa yenisini veriyorlar zaten herkesi Nokia Care ya da teleservice mi sandın

Tepkiler: hajkhanx33

alical33

Üye
iPhone 6 ile 920 mi eşdeğer
sen git o iphone'u kılıfsız kullan bakalım ne oluyor
Ben o iPhone U kılıfsız kullanıyorum hiç bişey olduğu yok arkadaş malzeme derken donanımdan bahsetmiş kullanılan çipsetlerden.

Tepkiler: Aybin.Kilic ve pirenuri

Bay H

Üye
Arkadaşlar konunun özünden fazla ayrılmayalım lütfen, "o onu döver" şeklindeki karşılaştırmalar ile bir yere varamayız.

Tepkiler: emz ve zaakaan

4MaGuS

Üye
Bing Duvar kağıdı zaten şu anda var kilit ekranı için.
yanlış hatırlamıyorsam sonradan kurulan kilit programında vardı ismini unuttum ona yapılabiliyor ancak az bir gecikme olduğu için ben sisteme gömülü olmasını istemiştim
yanlış hatırlamıyorsam sonradan kurulan kilit programında vardı ismini unuttum onda yapılabiliyor ancak az bir gecikme olduğu için ben sisteme gömülü olmasını istemiştim