kamil5028347
Üye
bende gaza gelip kurdum bu yapıyı 2 gün önce iyikide kurmuşum 10. yapıda şarj dayanmıyordu telefon daha hantaldı 8.1 e geçmeyi düşünüyordum tam o sırada bu yapı gelince müsait bir zamanımda 11. yapıyı kurdum ve şuan sizdeki sorunların hiçbiri yok diyebilirim hatta dünde belirttim şarj çok iyi gidiyor bu yapıdaGaza gelip yapı 11 kurdum cihazı sıfırladım temiz kurulum yaptım Ekranda sürdürülüyor yazıları Yükleniyorlar Menülerde donmalar Çoğu programdan atmalar Şarjın dibine vurmalar var oğlu var yapı 10 u bile mumla arar oldum Lumia 930 ayrıca bilimum ateş gibi ısınma sıkıntısıda var ya test eden arkadaşlarım cihazlarını karıştırmıyor yada benim cihazda anormal bir durum var yaklaşık 2 gün oldu bildiğiniz deli etti anlayacağınız wp ilerleme yerine gerilemeye gidiyor gibi
Bir sorun var gibi. 6 gündür dediğinin hiçbiri olmadı. En beğendiğim yapı.Gaza gelip yapı 11 kurdum cihazı sıfırladım temiz kurulum yaptım Ekranda sürdürülüyor yazıları Yükleniyorlar Menülerde donmalar Çoğu programdan atmalar Şarjın dibine vurmalar var oğlu var yapı 10 u bile mumla arar oldum Lumia 930 ayrıca bilimum ateş gibi ısınma sıkıntısıda var ya test eden arkadaşlarım cihazlarını karıştırmıyor yada benim cihazda anormal bir durum var yaklaşık 2 gün oldu bildiğiniz deli etti anlayacağınız wp ilerleme yerine gerilemeye gidiyor gibi
Yeni açıldıysa 1 saat bekleyin cihaz kendini toplasın, arka planda güncellemeler bitsin.Gaza gelip yapı 11 kurdum cihazı sıfırladım temiz kurulum yaptım Ekranda sürdürülüyor yazıları Yükleniyorlar Menülerde donmalar Çoğu programdan atmalar Şarjın dibine vurmalar var oğlu var yapı 10 u bile mumla arar oldum Lumia 930 ayrıca bilimum ateş gibi ısınma sıkıntısıda var ya test eden arkadaşlarım cihazlarını karıştırmıyor yada benim cihazda anormal bir durum var yaklaşık 2 gün oldu bildiğiniz deli etti anlayacağınız wp ilerleme yerine gerilemeye gidiyor gibi
Bunları 10. yapıda yaşadım, hatta daha fazlasını. Şarj bıraktığım yerde düşüyordu. Sürüm 10.0.10572.0 değil mi şimdi kurulu olan?@Sensation @kamil5028347 valla hocam videoya çekecem yükleyecem inanın bıktım ne 3g düzgün çalışır kaç aydır cepten nete girmekte sorun yaşıyorum hattı değiştirdim yine aynı yapı falan fark etmiyor net bir var bir yok bu yapıyı kurdum yukardakilerin hepsi fazlası ile var inanın 5 foto çekiyorum flash açık yada kapalı fark etmiyor bildiğin cihazda yumurta haşla o kadar ateş gibi oluyor şarj yüzde yüz dolu iken 15 foto çekin anlarsınız şarjı bildiğin emiyor gerisi hataları saymaya gerek yok facebook uygulaması sürekli atıyor ms ye log atmaktan gına geldi twitter uygulaması aynı şekilde sürekli atıyor kaldırıp kurmaktan gına geldi var birşey ama çözemedim
İs sürümü : 10.0.10572.0 hocam 2 kez sıfırladım temiz kurulum yaptım yedekde yüklemedim ama yok cihaz bildiğin yapıtıyor 2 gün oldu aynı boşta durarken cihazın şarjı bitiyorBunları 10. yapıda yaşadım, hatta daha fazlasını. Şarj bıraktığım yerde düşüyordu. Sürüm 10.0.10572.0 değil mi şimdi kurulu olan?
lumia 930 için iyi bir yapı olduğu belirtilmişti 2 gündür devam etmesi ilginç umarım başka bir sorunu yoktur eğer kullanılmayacak derecede kötüyse 8.1 e geçip bveklemek en iyisiİs sürümü : 10.0.10572.0 hocam 2 kez sıfırladım temiz kurulum yaptım yedekde yüklemedim ama yok cihaz bildiğin yapıtıyor 2 gün oldu aynı boşta durarken cihazın şarjı bitiyor
Bayağı yorum okudum, 930 kullananlardan böyle bir şey duymadım bu yapıyla ilgili. Yarını bekleyin, düzelir umarım.İs sürümü : 10.0.10572.0 hocam 2 kez sıfırladım temiz kurulum yaptım yedekde yüklemedim ama yok cihaz bildiğin yapıtıyor 2 gün oldu aynı boşta durarken cihazın şarjı bitiyor
Türkiye'ye gelir de fiyat o kadar yüksek olmaz.Türkiye ye gelmez gelsede 6 7 binlira olur herhalde
Eğer 950 ve 950XL ülkemize geldiğinde Türkçe Cortana da hazır hale gelirse süper olur.Bekleyip göreceğiz gelişmeleri. Kaç aydır 950 yi bekliyorum 3 ayda beklenir mi bilemiyorum
bildiğim kadarıyla insider sürümleri 830-930 gibi cihazlarda daha iyi çalışıyodu,bunu sizde biliyonuz 8.1 e dönüp cihazı test edin yine aynıysa servise verin,donanımsal olabilirinşallah olmadı cihazı servise yollucam 8 aydır netten kopmalar kesilmeler var 2 hat değiştirdim en son vodafone geçtim sorun aynı manuel ayar yapıyoruz yine aynı ve benim beyaz ekranda sayfalarda Lipildeme oluyor wp 10 dada wp 8.1 dede beyaz zeminlerde açıkca belli sanırım servis yolu gözüküyor
Her ne kadar Windows 10 finalini aldığımda benim işimi görüyor olacaksa da bu demek değil ki, arkaplana atılmışız hissini bitirecek. Windows 10 ve Windows 10 Mobile ortak bir sistem ama ios ve androide verdiği destekte neredeyse ortak bir işletim sistemi kadar var. Bakıyorum bakıyorum başarılı olmak için yaptığı planlara ama hepsi çok uzun vadeli. Microsoft'un bu kadar uzun vadeyi karşılayacak kullanıcı kitlesi lüksü yok diyorum ben. Elini çabuk tutmazsa o uzun vadedeki planları kesinlikle tutmaz diyorum ben.
Az önce 10572 hakkındaki yorumlara baktım wpcentral forumunda.Eminim ki yabancı forumlarda da bizim buradakine benzer bir homurdanma söz konusudur. Yılbaşına odaklandı herkes, MS'e verilen son şans gibi geliyor bana, daha da ağzıyla kuş tutsa 10 yıldan önce mobil platform'a rekabet edemez, etse etse android ve ios'a destek olur, eeee o zaman az hafiften diğer platformlara geçiş için ön hazırlıklara başlayalım mı ki
Peki sistem ne durumda olacak acaba o cihaz çıktığındaSurface Team bünyesinde, 2016 ikinci çeyreğinde tanıtılması beklenen Surface Phone'un prototip çalışmaları sürüyormuş.
Büyük ilgi gören son teknoloji Surface tablet ve Surfacebook çizgilerine sahip olması beklenen metal gövdeli ince tasarıma sahip cihaz akıllı telefon piyasasını kökünden sallayacağa benziyor.
Düşünsenize o güne kadar kullanılmış en iyi işlemci, en yüksek ram ve depolama, üst düzey kamera, iris tarayıcı, ip ince parlak metal gövde, 4K kenarlara sıfır çerçeveli ekran...
Offf ki of...
O cihazın raflarda yerini alması yaz dönemini bulur.Peki sistem ne durumda olacak acaba o cihaz çıktığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?