Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Lumia kamera ve panaroma w10 ip için mağaza da arkadaşlar, isteyen Microsoft mobile uygulamalarına ulaşıp yükleyebilir,

Lumia Camera
Denedim de ilkte aıçıldı sonra "bu uygulamaya veda ediyoruz vs vs" diyor diğerine yönlendiriyor. Garip!!! Sırf bu yazı için mağazaya koymuşlar.

skynet

Üye
Yav bu saatleri telefonlar kendi mi ayarladı tekrar ? Saat dilimi amman olarak ayarlanmış kendiliğinden

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet gelmiş. Bende 11. yapı başında çalışıyordu şimdi çalışmıyor. Şimdilik sadece Lumia 1020'nin çalıştırmasına izin verildi.

Bay H

Üye
Yeni yapının haftanın başlarında kullanıma sunulacağı belirtilmiş. İnşallah Salı-Çarşamba gibi kullanıma sunulur da uzun süre deneyim ederiz

Tepkiler: suyunsesi

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağ üstteki ses modu değiştiren ok arada kayboluyor. Titreşim veya sessiz mod simgesi de şebeke simgesinin yanından arada kayboluyor. Telefonu hiç kapatmıyorum ondan olabilir de gitmese iyi olur yani. Ses açık sanıyorum bazen simgeler olmayınca. Hele müzik dinleyince ortalık daha çok karışıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: Krnl386 ve mp2934

braayn

Üye
Pc için redstone guncellemesinde yenilikler olacak bildiğim kadarıyla ve 2016'nın ikinc çeyreğinde .Mobil tarafda final sürüm dahi gelse ben çok fazla yenilik beklemeyeceğim mobil ve pc tarafındaki gelişmeler paralellik gösterdiğinden bu şekilde olacağına inanıyorum

papakudioflu

Emekli Yönetici
Threshold 2 yenilikleri zaten şu anda Windows 10 Insider Preview ile test ediliyor. Yani bilinmeyen herhangi bir özellik gelmeyecek. Durum mobilde de aynı olacak muhtemelen.

arkadaşlar kilit ekranında saat ve tarih çıkmıyor ne yaptıysam. bi de kilit ekranı 8.1 deki gibi sürüklenme animasyonu olmadan direk yukarı atınca açıyor telefonu. ve ayrıca live tile larda mesela outlook takvim de ekrana tarihi yansıtmıyor. bunlar için ne yapabilirim?
10.0.10166.0 sürümündeyim.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Wifiye bağlanıp güncelleme kontrolü yapabilirsin.
10.0.10166.0 sen çok geride kalmışsın. Telefonu Windows Phone 8.1'e geri döndürüp Yapı 10572'yi yükleyebilir ya da bir kaç gün sonra yayınlanacak olan Yapı 10575'e direk geçiş yapabilirsin. Bu süre içinde boşuna sorun çözmeye zaman harcama.

mp2934

Üye
kilit ekranı animasyonu yukarı doğru kaydırıldığında saat yukarı çıkıp resim saydamlaşarak ana ekrana dönse güzel olurdu (tahminim sadece)

Anlamıyorum bir turlu pil durumu yarıya gelmeye başladı mı cihaz ısınıyor ve çabuk bitmeye başlıyor bir tuhaflık var ama anlamıyorum.

mp2934

Üye
cortana androide güncellemeyle hey cortana özelliği gelmiş

8.1 e nasıl dönebilirim hocam?

Türkçe Cortanayı tutupta Androidlere önce verirlermiş.