Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sende yerli al diycemde, vestelin yaptığıda telefon değil ki !!!

orian

Üye
Tabi ki ben de isterim yerli malı kullanmayı. İşletim sistemi yerli olan, yazılım mühendisleri ülkemden çıkan, donanımı, anakartı ve muhtelif aksamları memlekette üretilen ve buna istinaden uygun fiyatlı olan bir telefon, aynı zamanda bilgisayar. O zaman bizde burda diğer OS'larla ilgilenmek yerine kendi telefonumuzun muhabbetini yapardık. Ama işte şimdi elin gavuru sanal asistanını bizim dilimize uyarlayacak mı, w10 ne zaman gelecek diye bekliyoruz. Neyse duygusala bağladım biraz galiba

zaakaan

Üye
Windows 10'la birlikte kutulara yeniden kulaklık konması durumu mümkün olur galiba. Bana Microsoft, yeni cihazlarında Nokia kulaklık kullanmak istemediği için koymadılar gibi geldi. Kendi kulaklığını yapar herhalde bu süreçte.

orian

Üye
Bu arada; kilit ekranına gelen bildirim olayı neden sadece 5 tane diye sormuştum. Bu konu hakkında soru soracağımız, bilgi alacağımız ya da değişip değişmeyeceğini öğrenebileceğimiz bir yer yok mudur? Gerekirse bir oylama yapsak ? @papakudioflu

skynet

Üye
Kulaklığı taktığımızda artık kulaklık simgesi çıksın bir zahmet

Tepkiler: BomberMAn_01

papakudioflu

Emekli Yönetici
620 ler değerlenir mi diyosun yani

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Olur mu olur

Vardır bir bildikleri. O dönemde öyle olması gerekmiştir belki yeni güncellemelerde değiştirilir.

Bu arada Bildirim Led Işığı, uygulamaya göre farklı renklerde de ayarlanabiliyormuş.
@Sensation @bulutsuzgece

Tepkiler: suyunsesi, Sensation ve bulutsuzgece

orian

Üye
Bildikleri olduğunu pek sanmıyorum. O dönem de 5'ten fazla bildirim gönderen uygulama vardı. Şimdi de..

Bay H

Üye
Satya amca yine bir konferansta konuşma yapıyor. İzlemek isteyenler aşağıdan ulaşabilir.

Satya amca yine bir konferansta konuşma yapıyor. İzlemek isteyenler aşağıdan ulaşabilir.

Satya Nadella gittiği etkinliklerde WP hakkında pek konuşmuyor genellikle.
Joe Belfiore candır

Led bildirim ışığı dediğiniz 925te yok mu ? cihazın sağ üst köşede küçük bir nokta var kırmızı

WP 10'a şöyle bir bakıp gerisin geri 8.1 Denim'e geri döndüm baya sıkıntı vardı ilk teknik sürümde..

Aynen öyle 2 gün kullandım sonra hemen 8.1 denime döndüm yeni güncelleme biraz daha iyi olursa kalırım diye düşünüyorum