OnurYurdakul
Üye
Apple değil vestel yani zorlunun suçu. Yerli mal satılsın diye hükumetten ithal mala ek vergi istedi iphone 6 16 gb 2.499 oldu. Hiç unutmuyorum bi haber sitesinde iphone 5in Tr'ye giriş ve satış fiyatı yazıyordu. Giriş 1.200 tl
Vergi Vergi Vergi ve yine Vergi eklenince 2.149 oluyor. Suç iphone'un değil
Windows 10 güncellemesiyle bu yıl içinde geleceğini tahmin ediyoruz.Biri soruma cevap verebilecek var mı?
Bu gibi mesajların Windows 10 güncellemesiyle birlikte oldukça fazla oranda artacağını tahmin ediyorumBenim cihaz bozukİkinli el lumia bakıyorum
Bu gibi mesajların Windows 10 güncellemesiyle birlikte oldukça fazla oranda artacağını tahmin ediyorum
Olur mu olur620 ler değerlenir mi diyosun yani
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Vardır bir bildikleri. O dönemde öyle olması gerekmiştir belki yeni güncellemelerde değiştirilir.Bu arada; kilit ekranına gelen bildirim olayı neden sadece 5 tane diye sormuştum. Bu konu hakkında soru soracağımız, bilgi alacağımız ya da değişip değişmeyeceğini öğrenebileceğimiz bir yer yok mudur? Gerekirse bir oylama yapsak ? @papakudioflu
Bu arada Bildirim Led Işığı, uygulamaya göre farklı renklerde de ayarlanabiliyormuş.
Bence değerlenmez. Gerçi belli de olmaz. Telefonumun anakartı arızalı servis 250 lira istiyor620 ler değerlenir mi diyosun yani
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bence değerlenmez. Gerçi belli de olmaz. Telefonumun anakartı arızalı servis 250 lira istiyor
Satya amca yine bir konferansta konuşma yapıyor. İzlemek isteyenler aşağıdan ulaşabilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
WP 10'a şöyle bir bakıp gerisin geri 8.1 Denim'e geri döndüm baya sıkıntı vardı ilk teknik sürümde..Hep biz bekleyenler konuşuyoruz ya. Bu 830 ve 630 kullanıcıları nerede? Alıştınız mı, nasıl gidiyor?
O sensörLed bildirim ışığı dediğiniz 925te yok mu ? cihazın sağ üst köşede küçük bir nokta var kırmızı
WP 10'a şöyle bir bakıp gerisin geri 8.1 Denim'e geri döndüm baya sıkıntı vardı ilk teknik sürümde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?