serinaga
Üye
Kim ne derse desin bugüne kadarki en iyi yapı bu. Hem şarj hem de hız muazzam.
10. Yapı çok dengesiz, 1 gün iyi 1 gün kötü olabiliyor. Kutucuklar yenilenmiyor ve sabitlenmiyor. Durduk yerde de telefon ısınırdı. Her şey 10 saniyede açılırdı.İşin ilginç yanı, yapı 10'dayım halen. İlk 3 gün çok çektirdi ama şuan ne yalan söyliyim gerek pil performansı olsun gerek telefon hızına şaştım kaldım bendeÜstelik e harf hatası yok
Hele hele edge uçuyor arkadaş nasıl oldu bende anlamadım valla
Aman nazar deymesin diyelim, galiba MS toparlamaya başladı ...
735@Sensation acaba cihazınız ne ?
Bu arada gabe bugün yeni yapı yok ama gelecek hafta iyi görünüyor gibi bişey dedi
930
Bu arada gabe bugün yeni yapı yok ama gelecek hafta iyi görünüyor gibi bişey dedi
Ne demiş?Şu konuşma da ilginç.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu muhabbete ben de hariçteki kişiyi çıkartarak katıldım. En azından sonraki yapılarda üzerlerinde çalıştıkları yeni özellikleri açıklasalar ne olur diye düşündüm ; kıyamet kopar vallahiEleman: Her zaman bize geribildirim yapın diyorsunuz ama hala yatay başlangıç ekranı konusunda bir şey yapmadınız.
G: Önerilerin çoğu yerine getirilmesi zor öneriler yada diğer işlerin desteklenmesini gerektiriyor. Yani istenen her şey öyle hemen olmaz.
Eleman: Anlıyoruz, ama sormamızın sebebi; gelecek yapıda bekleyebilir miyiz?
G: Yeni şeyler hakkında ancak deneyebileceğiniz bir yapıda mevcut olduğu zaman konuşmayı istiyoruz. Yani bugünlük paylaşacak bir şey yok.
Sen bir şeyler mi biliyorsun Ali kemalBu muhabbete ben de hariçteki kişiyi çıkartarak katıldım. En azından sonraki yapılarda üzerlerinde çalıştıkları yeni özellikleri açıklasalar ne olur diye düşündüm ; kıyamet kopar vallahi
Kullanabilirsin sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum.10.yapıdayım şuan, programla 8.1e donup 11.yapıyı yüklerken 10ndaki yedeğimi kullanabiliyor muyum acaba bilen var mı?
Kullanıyorum şu an. Mesajlar, rehber o yedekten gelmiyor. Sıfırdan başlayınca bile geliyor. Bi uygulamalar yedekleniyor ve otomatik iniyor.10.yapıdayım şuan, programla 8.1e donup 11.yapıyı yüklerken 10ndaki yedeğimi kullanabiliyor muyum acaba bilen var mı?
Sanırım başlangıç ekranını yedekliyordu dimi hocam? Benim için önemli olan o aslında.Kullanıyorum şu an. Mesajlar, rehber o yedekten gelmiyor. Sıfırdan başlayınca bile geliyor. Bi uygulamalar yedekleniyor ve otomatik iniyor.
Evet o da gelir. Yedekleyin, sonra geri yükleyin yükseltince.Sanırım başlangıç ekranını yedekliyordu dimi hocam? Benim için önemli olan o aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?