stockton
Üye
Windows Phone 8.1 kullanıyorsanız bence beklemenizi gerektirecek bir,durum yok. Tabi cihazınıza da bağlı. Lumia 930, 1520, 830, 735 ve Lumia 640, 640 XL kullananlar hiç beklemesin bence.Siteye 1 gün giremedik neler olmuş! Ben kendi adıma 5 gün beklerim sıfırlamaktansa! İnşallah beklediğimize değecek bir yapı gelir.
Ayarlardan seçenekleri Başlat Ekranına pinleme Windows Phone 8.1 gdr2 ile gelmişti.Şunu da fark eden olmadı sanırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben edge den giriyorum hiç reklam çıkmıyor açıkçası ama chrome dan girince segmeler arasında gezerken maxicep te olduğumu fark edemiyorum desem yeridir.Bugün yarın yeni bir düzenleme yapılacak.
Hayır,Telefonu sıfırladınıznı bendede durum aynı whatsap mesenger falan kutucuklar orta boyda kalıyor.büyük olmuyor.sıfırlamak istiyorum lumia camera mağazadan yuklenmez diye sıfırlamıyorum
Insider Fast configuration güncellemesi bende gözükmüyorAyarlardan seçenekleri Başlat Ekranına pinleme Windows Phone 8.1 gdr2 ile gelmişti.
Bu sabah yapı 11 kurulu iken, Windows Insider'ı yeniden kurmuştum. Ayarladıktan sonra telefon güncellemesini kontrol ettiğimde bir güncelleme bulup yükledi. Ancak neydi kontrol etme fırsatım olmadı.Insider Fast configuration güncellemesi bende gözükmüyor
Bu sabah yapı 11 kurulu iken, Windows Insider'ı yeniden kurmuştum. Ayarladıktan sonra telefon güncellemesini kontrol ettiğimde bir güncelleme bulup yükledi. Ancak neydi kontrol etme fırsatım olmadı.
Arkadaşlar lumia 520 kullanıyorum windows 10 geçmek istiyorum ama korkuyorum takılıp kasar bir de sarj konusunda sıkıntı çeker miyim ? Yapı 10572 de batarya iyileştirmesi var diyorlar ne kadar doğru kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim?
Final yakın, meşaleleri yakınFinale yaklaşıldımı beyler
Windows 10 Mobile beni yine şaşırttı. Bu tahminim tutmayacak galiba. Çünkü aradan neredeyse 3 saat geçti ve şarj hala %12aat 14:30 itibariyle telefonun şarjı %12'de. Şimdi telefonu kendi haline bırakıp sadece gelen çağrıları cevsplasam muhtemelen saat 18-19'a kadar şarj bitmez.
vardır bi hata yaFinal yakın, meşaleleri yakın
Windows 10 Mobile beni yine şaşırttı. Bu tahminim tutmayacak galiba. Çünkü aradan neredeyse 3 saat geçti ve şarj hala %12
ekran yanmamış kavrulmuşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu sorunu yaşayan var mı? yazılımsal olma ihtimali var mıdır? Windows 10 ile alakası olabilir mi? yoksa cihaz değişimden 14ünde geldi geri göndereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?