sahanemir
Üye
bu açıklamayı kim yaptıysa hiç inandırıcı değil çünkü Tp sürümleri yayınlanırken son anda 8.1'den geçiş yapılması gibi flaş haber geçebiliyorlar10575'e Yapı 10166, 10536, 10549 ve 10572(yayınlanırsa)'den geçiş yapılabilecek..
Bu çözer mi acaba
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gabriel yaptı, bende Türkçeye çevirdim. Son anda öyle olmadı hiç hatırladığım. Sorunlu yapıları bildikleri için sıkıntı yok. Önceden şöyle oldu: Yayınlanır yayınlanmaz sadece 8.1'den geçilebilir dedi. Öncesinde başka bir şey dendiğini hatırlamıyorum.bu açıklamayı kim yaptıysa hiç inandırıcı değil çünkü Tp sürümleri yayınlanırken son anda 8.1'den geçiş yapılması gibi flaş haber geçebiliyorlar
bu açıklamayı kim yaptıysa hiç inandırıcı değil çünkü Tp sürümleri yayınlanırken son anda 8.1'den geçiş yapılması gibi flaş haber geçebiliyorlar10575'e Yapı 10166, 10536, 10549 ve 10572(yayınlanırsa)'den geçiş yapılabilecek..
haklısın ben yanlış anladım olayı k.bakmayın ...Gabriel yaptı, bende Türkçeye çevirdim. Son anda öyle olmadı hiç hatırladığım. Sorunlu yapıları bildikleri için sıkıntı yok. Önceden şöyle oldu: Yayınlanır yayınlanmaz sadece 8.1'den geçilebilir dedi. Öncesinde başka bir şey dendiğini hatırlamıyorum.
Üstadım sen en iyisi PC'yi de sıfırlaYok bunu denemiştim işe yaramamıştı.
Yine çöktü anket sitesi yeter yaMuhtemelen anket evet çıkacak ve birkaç gün sonra yayınlayacak.
Gabriel çok heyecanlandığı yeni bir özelliğin de 10572 ile geleceğini söylemiş. Ne ola ki
10. Yapıyı yüklediğinizden beri takip ettim sorunlarınızı ama bence sizin başınıza gelen olaylar tesadüftü şu an başka açıklama bulamıyorum çünkü 10 dakikalı başlangıç ekranı yüklemeleri arama ekranı donmaları falan 8. Yapıda kaldı eski yani, 9 da bile yoktu bence tekrar deneyin.bu seferki yapılar düzgün olursa artık bende win10 a geçmek istiyorum 8.1 güzel sorun yok ama yalın kalıyor artık çevremde iphone 6 lar ve lolipop 5 xxx sürümleri cirit atarken ben halen 8.1 ile alışıldık windows phoneden biraz daha dışarı çıkıp bende burdayım demek istiyorum bu nedenle elini çabuk tut MS Pls..
Usta ben de bu adamın kelime oyunlarına ayar oluyorum işte. Sivas ağzından anlasaGabriel çok heyecanlandığı yeni bir özelliğin de 10572 ile geleceğini söylemiş. Ne ola ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?