stockton
Üye
Teşbihte hata olmaz ne demişler "olacak olan oğlak b.kundan belli olurmuş".Bir de gidip Android işletim sistemine uygulama yapıyorlar.
İnsan ilk önce kendi kapısının önünü temizler.
Hangi akla hizmet ediyorlar anlamak zor.
Tüm bu olumsuzluklara rağmen ne iOs, ne de Android Os.
Nasıl %175 yapıyorsun ki? bende %225 %250 ve %300 (önerilen) seçenekleri var. Cihaz L930DPI ayarını % 175 olarak ayarladığımda microsoft un evrensel olan uygulamalarının bir çoğu, edge, outlook takvim ve mail, groove müzik ve store başta olmak üzere farklı ara yüzlere sahip bir hale geliyor. Hatta hepsi için yeniden mağazadan güncellemeler oluyor. Resim yükleyemiyorum ama evrensel uygulamalarda ulaşılmak istenen noktaları göstermesi açısından güzel. En azından pc deki hallerine nihai noktada evrileceklerine işaret ediyor. Microsoft'a bu kadar kızgın ve tepkili olunan bir ortamda avuntu gibi bir çaba olarak algılanmasın sakın. Ben de 2013/Ocak ayından bu yana sistemin oturmasını bekleyenlerdenim. 3 yıl sonunda tahammülün tükenmesi ve beklentilerin boşa çıkacağına dair inanç oluşması kadar doğal bir şey yok. 3 ay sonra vaad edilen şeylerin hepsinin tastamam yapılıp dört dörtlük bir işletim sistemi geleceğinden herkes emin olsa bile uzun zamandır sabırla bekleyen hatta yeşil vadiyi bulma umuduyla hep bir sonraki tepenin ardını umut eden windows mobile kullanıcılarının reaksiyon göstermesi kadar doğal bir durum olamaz. Yine de gemileri yakmadan yeni çıkacak cihazlar ve w10 mobile ın resmi duyurusunu beklemekten başka da yapacak bişey yok. En azından kendi adıma. En nihayetinde cep telefonu
Ekran boyutuyla alakalı galiba1520 benimki. En sola, sıfırlayana kadar getirince % 175 oluyor.
Ayarlardan Görüntü ye bakmanızda yarar var. Ya da bir iki sayfa geriden yazılanları okursanız, sanıyorum nasıl ayarlanacağını bile yazdılar.ya bende 4 kolon olmuyo onu nereden yapacağım ? L930
Dpi yi yaptıktan sonra ayarlar>kişiselleştirme >başlangıç>daha fazla kutucuk göster derseniz olurya bende 4 kolon olmuyo onu nereden yapacağım ? L930
Bir iki güne döneceğim benSanırım kimsenin 8.1 e dönmeye niyeti yok,bende dahil
Space i kaydırınca dil değiştirme özelliği bazen bende de istemeden oluyor, space biraz dengesiz basınca kaydırıyor gibi algılıyor sanırım.Beyler klavyede yazarken space tuşuna basınca bazen istemeden diğer dillere geçiş yapmış oluyorum sizde de oluyor mu?
Aynen öyle çok hassas yapmışlar .Space i kaydırınca dil değiştirme özelliği bazen bende de istemeden oluyor, space biraz dengesiz basınca kaydırıyor gibi algılıyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?