Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

cadde19

Üye
Beyler yeni yapının videosu var mı ?

Bir özellik daha keşfettim daha önce bahsedilmediyse eğer biri sizi aradığında artık telefon sürekli titriyor daha önce sadece bir kere titriyordu telefon seslide ve titreşimdeyken

Arkadaşlar kişiler güncellendi bi değişiklik oldu mu

.BlueTR

Üye
İşte bu. Zil+titreşim aynı anda başlıyor ve bitiyor.
Tarihi eser sayabileceğimiz tuşlu telefonlarda bile profil ayarlayabilirken bizde olmaması çok kötü. Bu şekilde varsayılan olarak gelmesi daha iyi oldu 8deki hali çok mantıksızdı.
Bu arada sanal tuşlu telefonlarda başlangıç butonuna basınca renkli oluyor diğer butonlarda highlight oluyor türkçesini bulamadım şimdi
Ayrıca not for release yazısı kalkmış.

cadde19

Üye
Arkadaşlar 735 te başka kullanan var mı ya da 8.1 den geçmeye değer mi sizce ?
Şimdiye kadar olan yorumlar sizce nasıl ?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet dün söylemiştim. Yazı kalkalı birkaç yapı oldu

merlin19

Üye
@Sensation hocam öneriyormusun yükleyelim mi? 9. yapıdan iyimi sıkıntı varmı..? şu anda wp 8.1 e dönüş yapmak üzereyim

efeler12

Üye
920 çok iyi çok güzel 4 karo olayı da güzel yalnız bu 925 ve 920 ye özgü mü bilmiyorum dik modda multitasking ekranını açamıyoruz yan çevrilmiş uygulamadan açılabiliyor. onun dışında yükleniyr ekranlarında takılıp kalma fln yaşamdım şarj da yoğun kullanımda 1 gün çıkartıyor bende

Tepkiler: Rock Ve Roll

skynet

Üye
Tel kapalı iken şarj olma olayı gelmiş mi ?

ee iyi o zaman,peki kilit ekranı ne durumda ? 9.yapıda berbattı

Güncelleme ne kadar sürmüştü ?

ayarlarda yatay konumdayken geri tuşuna basınca (kapasitif) tuşun tam yanında hafif bir beyazlık oluyor ekranda muhtemelen sanal tuş yazılımından kaynaklanan bir hata bazen diğer tuşlarda da belli oluyor, fotoğraf yükleyemediğim için atamıyorum
Tel kapalı iken şarj olma olayı gelmiş mi ?
maalesef

Yeni yapı 9. yapıya nazaran çok daha iyi.
Umarım 9. yapıdaki gibi şişme sorunuyla karşılaşmayız.

Sürdürülüyor ve yükleniyor ekranları şimdilik makul düzeyde.
Gelirse de çok uzun sürmüyor.

Tarayıcının (Microsoft Edge'nin) açılış hızı hariç sistemin genel olarak hızı iyi.

Tepkiler: OnurYurdakul ve erhanercan

ON9

Üye
9.yapıdan 8.1e döndüm ama bi windows 10 isteğide var yani
Donecek kadar 8.1 e gözün karardıysa sabaha kalmaz
10'un ile aranızda yeni bir durum gerçekleşir. Demedi demeyin.
Bari 8.1' dönem de 10.a gidem gece gece

Tepkiler: YasirTaHazal ve Rock Ve Roll
4 karo o 4 karo derken

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar facebook betayı kurdum ama yine eski sürüm, yeni sürüm değil neden acaba

Dil İngilizce Bölge ABD yapıp deneyebilir misiniz

İşte bu. Zil+titreşim aynı anda başlıyor ve bitiyor.

Sana göre iyi olabilir ama bana göre de hiç iyi olmamış.mesela ben derse girerken sesi kısmayı unutuyorum.telefon ilk çaldığında titreşim esnasında el çabukluğuyla ses tuşlarından birine basıp ses çıkmasını engelliyorum.ama şimdi bi anda titreşim ile zil sesi de çalacak.en azından istenilen şekilde ayarlanabiliyor olsaydı.