skynet
Üye
Bu yapıyı yüklemedim.Şimdi yapı peki
Az önce yazıldı.Bir özellik daha keşfettim daha önce bahsedilmediyse eğer biri sizi aradığında artık telefon sürekli titriyor daha önce sadece bir kere titriyordu telefon seslide ve titreşimdeyken
Fark edemedim.Arkadaşlar kişiler güncellendi bi değişiklik oldu mu
Tarihi eser sayabileceğimiz tuşlu telefonlarda bile profil ayarlayabilirken bizde olmaması çok kötü. Bu şekilde varsayılan olarak gelmesi daha iyi oldu 8deki hali çok mantıksızdı.İşte bu. Zil+titreşim aynı anda başlıyor ve bitiyor.
Evet dün söylemiştim. Yazı kalkalı birkaç yapı olduTarihi eser sayabileceğimiz tuşlu telefonlarda bile profil ayarlayabilirken bizde olmaması çok kötü. Bu şekilde varsayılan olarak gelmesi daha iyi oldu 8deki hali çok mantıksızdı.
Bu arada sanal tuşlu telefonlarda başlangıç butonuna basınca renkli oluyor diğer butonlarda highlight oluyor türkçesini bulamadım şimdi
Ayrıca not for release yazısı kalkmış.
ee iyi o zaman,peki kilit ekranı ne durumda ? 9.yapıda berbattı920 çok iyi çok güzel 4 karo olayı da güzel yalnız bu 925 ve 920 ye özgü mü bilmiyorum dik modda multitasking ekranını açamıyoruz yan çevrilmiş uygulamadan açılabiliyor. onun dışında yükleniyr ekranlarında takılıp kalma fln yaşamdım şarj da yoğun kullanımda 1 gün çıkartıyor bende
maalesefTel kapalı iken şarj olma olayı gelmiş mi ?
bir önceki sayfada ben paylaştım inceliyebilirsinizBeyler yeni yapının videosu var mı ?
kurmayacak varsa detaylı inceleme videosu izliyebilirler
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Donecek kadar 8.1 e gözün karardıysa sabaha kalmaz9.yapıdan 8.1e döndüm ama bi windows 10 isteğide var yani
4 karo derken920 çok iyi çok güzel 4 karo olayı da güzel yalnız bu 925 ve 920 ye özgü mü bilmiyorum dik modda multitasking ekranını açamıyoruz yan çevrilmiş uygulamadan açılabiliyor. onun dışında yükleniyr ekranlarında takılıp kalma fln yaşamdım şarj da yoğun kullanımda 1 gün çıkartıyor bende
Slm arkadaşlar facebook betayı kurdum ama yine eski sürüm, yeni sürüm değil neden acaba
İşte bu. Zil+titreşim aynı anda başlıyor ve bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?