Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Kutu boyutlandirmasini aslında resimlere zoom yapar gibi iki parmakla falan yapsak güzel olur. Böylece kutuya basılı tutunca alt menü açılır

cadde19

Üye
Yapı yalan oldu sanırım

Geliştiricilerin bizim mağazayı salladığı mı var ki abi, yakın zamanda yine göremeyiz biz bunları. Şu özelliği MS kendi müzik uygulamasına ekleyip o açılır menüleri de "ileri geri durdur" olarak ayarlasın biz ona da razıyız. MS bile kendi işini doğru düzgün yapmazken geliştiriciye de bahane bulmamak lazım aslında.

Ali Kemâl kusura bakma konu ile alakası yok ama android bölümüne konu açtım birşeyden anladîkları yok benim note 2 imei uçtu efs yedeği yok bunu nasıl yapacağım

dakamon

Üye
920 uçuşlarda.
10.0.10567.1004
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ulan şu Skype hala geç açılıyor. Rezillik yeminle ya sanırsın pc Windows açıyorsun Windows bile daha hızlı açılıyor bee

Bir haftadır 8.1 kullanıyorum maşallahı var telefon rahatladı nefes aldı resmen. Yeni yapılar hem telefona hem bize ızdırap yeminle. Kararlı sürüm çıkmadan geçmem artık şuan canavar gibi sizede tavsiye ederim hem telefonu hem kendinizi kasmayın

Tepkiler: enessrsy ve skynet

merlin19

Üye
nasıl bir sistem bu hacılar normaldir bu cihazların kafayı yemesi bu kadar çok sistem dosyası bilgisayarda yok be

Aslında, Windows 10 Mobile TP lerini yüklerken işin başlangıcında sistem yazılı olarak uyarıyı yapıyor.
Ya okumadan okeyliyoruz ya da olsun diyoruz.
Bu durumda da doğrusu şikayet etmeye hakkımız var mı?

Hatta, bilgilerimiz kaybolabilir, telefonumuz kullanılamayacak hale bile gelebilir.
Bu yüzden de kendi yağıyla kavuralamayan, teknik bilgisi olmayanların deneme sürümlerini yüklememelerinde yarar var.

merlin19

Üye
normal agalar şuna bakın
Cihaz her programın gerisini saklıyor yani çerezleri bu Microsoft işi bilseydi bunu belirli bir rutine koyup otomatik temizlemesi gerekirdi bu olay tıpkı pc lerdeki user klasöründe gizli olan temp klasörleri gibi kimse bilmez onu silmeyi içimde herşey kayıtlıdır makinayı yorar anlayacağınız aynı olay mobildede var ve can sıkıcı bir durum bu cihazları kasan bu ya tek tek uygulamaları kaldırıp tekrar kuracağız yada patlayana kadar dolacak

nasıl bir sistem bu hacılar normaldir bu cihazların kafayı yemesi bu kadar çok sistem dosyası bilgisayarda yok be
Arkadaşlar, Update Advisor isimli bir uygulama var, bu MS'ye ait..
Bunu yükleyin ve çalıştırmadan önce Akıllı depolama isimli uygulamayı çalıştırarak cep telefonunuzdaki ana hafıza ile SD cart hafıza kapasitelerini bir kenara not edin.. Sonra da bu uygulamayı çalıştırın..
İşlemler bittikten sonra tekrar Akıllı depolamaya girin ve hafıza kapasitelerini not edin..
Karşılaştırıldığında ilgili uygulamanın temizlik yaptığını da göreceksiniz..
Belki işinize yarar..

Belki sistematik temizlik yapan uygulamalarda vardır..
Ancak MS dışındaki temizlik uygulamalarına fazla güvenmiyorum.

Son düzenleme:
Tepkiler: BLasTeaR
iş geliştiricilere kaldıyssak vay halimize,gerçi ms'ninde bazı durumlarda geliştiricilerden beter olduğunu gördüm.Rudy gibi adam yok başka,gerçi noldu ona pek sesini duymuyoruz?

cadde19

Üye
Yeni yapı nerde acaba beyler bugün gelmez herhalde.

serinaga

Üye

Uygulama linki var mı ? Mağazada isimle çıkmıyor da ...

Bende baktım bulamadım link lütfen.