afwerker
Üye
İnşallah Özgür abi. Yoksa telefon insanı çileden çıkarır hale geldi. Bide Edgede arkaplanda oynatma vardı 7 yapıda onu kaldırdılar mı ?İnşallah yeni yapıda şişme sorunu düzelmiştir.
Geçenlerde biri twitter'dan Gabe'e bu konuyu iletmişti, Gabe'de ilgili foruma sorunu anlatan bir konu açın inceleyelim demişti.
Bu yapıya yetişmemiş olabilir belki.
Yine de daha iyi bir yapı olmuştur umarım.
Ben söyledim bi arkadaşta ingilizceye çevirip gönderecektiEn son bizden biri kaynananı eşekler kovalasın demişti o zamandan beri bi değişti adam
ben TP sürümünü hiç kurmadığımdam sistemin android gibi şişip şişmediğini bilemiyorum ama gerek maxi cepte gerekse diğer forum ve teknoloji sitelerinde TP sürümünü kullanıp belli bir süre sonra şiştiğini yazanları çok gördüm.Burada ilginç olan Gabe bunun mutfağında ve şuana kadar bu durumu görememiş mi ? neden bir konu açında inceleyelim demiş anlamadım.İnşallah yeni yapıda şişme sorunu düzelmiştir.
Geçenlerde biri twitter'dan Gabe'e bu konuyu iletmişti, Gabe'de ilgili foruma sorunu anlatan bir konu açın inceleyelim demişti.
İnşallah yeni yapıda şişme sorunu düzelmiştir.
ben TP sürümünü hiç kurmadığımdam sistemin android gibi şişip şişmediğini bilemiyorum ama gerek maxi cepte gerekse diğer forum ve teknoloji sitelerinde TP sürümünü kullanıp belli bir süre sonra şiştiğini yazanları çok gördüm.Burada ilginç olan Gabe bunun mutfağında ve şuana kadar bu durumu görememiş mi ? neden bir konu açında inceleyelim demiş anlamadım.
Yemeği yapan siz malzemesi olan siz ama tarifi siz yazın biz o tarifi tartışırız demiş gibi
O kadar detaylı ve uzun süreli test etmiyorlar belli ki...
Yapıyı oluşturduktan sonra grup içinde genel özellikleriyle birkaç gün test edip dağıtıma sunuyorlar.
Hal böyle olunca 1-2 hafta sonra oluşan şişmeyi tespit edemiyorlar, bir de sırf yeni cihazlarda denedikleri için şişme daha geç oluyorsa hiç mümkün değil zaten...
hani bunlar bize verilen sürümlerden daha ileri sürümleri test ediyorlardıO kadar detaylı ve uzun süreli test etmiyorlar belli ki...
Yapıyı oluşturduktan sonra grup içinde genel özellikleriyle birkaç gün test edip dağıtıma sunuyorlar.
Hal böyle olunca 1-2 hafta sonra oluşan şişmeyi tespit edemiyorlar, bir de sırf yeni cihazlarda denedikleri için şişme daha geç oluyorsa hiç mümkün değil zaten...
hani bunlar bize verilen sürümlerden daha ileri sürümleri test ediyorlardıben öyle biliyorum.Burada da bunu daha önce dile getirenler oldu sanırım.Neyse eğer böyle kısa süreli test ediyorlarsa da belliki yanlış yapıyorlar.
Coşturma şimdi milleti, kedidir o kedi. Baksana daha doğru dürüst şişmeden sistem en fazla 1 hafta çalışabilirken, daha bu sorun giderilememişken Cortana mı? Hiç sanmıyorum hemde 2016 ilk çeyreğini bile sanmıyorum.Sdn de cortana gelecek yeni yapıda Türkçe dil desteği ile gelebilir diye haber varVar mı aslı astarı ?
925'in hata vermesi, sorun çıkarmasını anladık da, 930 sanki daha dün çıktı, onun hata vermesini anlamak mümkün değil.Valla hacılar sizi bilmem ama benim 930 bildiğin kafayı yedi mesela wp 8.1 de parayı bastırıp aldığınız uygulama oyun v.s wp 10 da internet varken sıkıntı yok ama internet yokken aynen Buy fu ll Versiyon diyor yani direk kapı dışarı ediyor sıkıntı büyük geri bildirim yaptım çok ca mesela wp 8.1 de txt açılırken ne rezilliktir wp 10 da world olduğu halde en kötü sayılan txt yi açamıyoruz mesela kafasına göre cihaz reset atıyor eşimin 925 te aynı durum ama şu soğuk havada inanın cihazın soba gibi ısınmasından dert yanmıyorum nerem soğuksa telefonu orama koyuyorum fırın gibi oluyorum bildiğin kalorifer hemde minisi daha çok hata var ben çok kurcalıyorum her hatada geri bildiriyorum ama Microsoft takiler Çorumca bilmiyorsa yazdığımdan birşey anlamazlar
Sdn de cortana gelecek yeni yapıda Türkçe dil desteği ile gelebilir diye haber varVar mı aslı astarı ?
Valla hacı o bizleri yanıltı zaten bence varya bu Gabi Applenin ajanı sırf milleti dellendirip appleye geçsinler diye yapıyor hayır bu kadar zor olamaz helede işi işletim sistemi olan bir firmaya inanın zor olamaz zaten geri bildirimede gerek yok cihazlar log yolluyor ms ye ama bu Gabi harbi İsrail ajanı gibiHaydi MS, bugün bizleri yanılt !
Valla çektiğim fotoyu açamıyorum cihazda kapatıp açmadan sana o kadar diyeyim hacı fotolarda aynen şu var "!"Haydi MS, bugün bizleri yanılt !
925'in hata vermesi, sorun çıkarmasını anladık da, 930 sanki daha dün çıktı, onun hata vermesini anlamak mümkün değil.
Yeni güncelleme biran önce gelse. sistem iyice şişti uygulamalardan atmalar, Şarjda takılı iken aşırı derecede ısınmalar şarjın çabuk bitmesi sıfırlamakta istemiyorum
İnşallah yeni yapıda şişme sorunu düzelmiştir.
İnşallah Özgür abi. Yoksa telefon insanı çileden çıkarır hale geldi. Bide Edgede arkaplanda oynatma vardı 7 yapıda onu kaldırdılar mı ?
ben TP sürümünü hiç kurmadığımdam sistemin android gibi şişip şişmediğini bilemiyorum ama gerek maxi cepte gerekse diğer forum ve teknoloji sitelerinde TP sürümünü kullanıp belli bir süre sonra şiştiğini yazanları çok gördüm.Burada ilginç olan Gabe bunun mutfağında ve şuana kadar bu durumu görememiş mi ? neden bir konu açında inceleyelim demiş anlamadım.
Yemeği yapan siz malzemesi olan siz ama tarifi siz yazın biz o tarifi tartışırız demiş gibi
Bence başından savmış o kişiyi, yahu arkadaş millet bas bas bağırıyor yeni yapı diye bir düşün bakalım neden bağırıyorlar diye ? O kadar geri bildirim yaptık, şaka gibi adam yahu...
O halde parmaklar çalışsın beyler, hemen geri bildirim yapalım, ben yazmaya başladım bile ...
Takipteyim hacıBu 9. yapıdaki "zamanla yavaşlama" olayı sonunda Neowin'e de haber oldu. @papakudioflu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben bu sorunu daha önce (6 Ekim'de) Gabe'e yazmıştım ama dikkate almadı sanırım.
Allahtan daha sonra (10 Ekimde) birisi daha yazdı ve Gabe ona olaydan hiç haberi yokmuş gibi cevap yazınca bütün kullanıcılar altına aynı sorunu yaşadıklarını belirten yorumları yazdılar.
Ondan sonra olayın ciddiyeti ve vahameti anlaşıldı.
Benim twitim:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha sonra fitili ateşlenen twit:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?