bulutsuzgece
Üye
Oçak ayına çok var lumia620 var elimde bozuldu yaptırmak istemiyorum zar zor idare ediyorum 4aydır nekadar dayanır bilmiyorum 950 almak istiyorum ama 3 ay daha bekleyemem başka tel öneren varmı 2000 tlye kadar yolu var
Kendimi genç kabul ederek cevap vereyim..Gençler mağazaya bağlanamıyorum hiçbir şekilde girmiyor edge yada mağaza uygulaması. Bende mi böyle herkeste mi? Wifi ve mobil veri hiçbiri girmedi :S
Benim gözümde tüm forum arkadaşlarım gençKendimi genç kabul ederek cevap vereyim..)
Seçenekler..
1- İnternet bağlantınızı kapatıp bir iki dakika sonra tekrar açarak deneyin..
olmaz ise
2- Telefonu kapatarak yeniden açın veya KAPATMA TUŞU + SES AZALTMA TUŞ una aynı anda basılı tutun ve titreme gelinceye kadar devam edin.. telefon kapanıp açılınca tekrar mağazaya girmeyi deneyin..
Kendi içinden de denedim,fonksiyon tuşları ile de denedim.Telefon hemen yeniden başlıyor.İçindeki resimleri siliyorum gidiyor,kapatıp açınca geri geliyor.İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım.Servise gönderdik sonraTelefonu kendi içinden ya da kapalı iken fonksiyon tuşları yardımıyla sıfırla
ve ardından da hiç bir güncelleme yapmadan bilgisayara bağlayarak 8.1 yükle..
Sanırım bu şekilde olmalı..
Bence gelir de benim kararım değilSizce bugün yeni yapı gelirmi
bu yazı sanki güncelleme bu gün gelecek ama sizce gelmesin gibi olmuşBence gelir de benim kararım değil
Bugün gelmesini istiyorum demekbu yazı sanki güncelleme bu gün gelecek ama sizce gelmesin gibi olmuş
baya büyük gelişme içerisinde ama sıkıntılarda had safhada birkere sapıklar için birebir bir uygulama olmuş. (bizzat başıma geldiki ben hep kaldırdım telden skype ı son 1 haftadır kullanmaya çalışıyorum) diğer bir hususta kişi listesine ekleme çıkarma olayı birisini eklemeden herhangi bir kişi görüntülü arama yapabiliyor. normal aile bireyinin kullanacağı bir uygulama olmaktan çok uzak şuaşamada çoluk çocuğunuz pc nin başında saçma sapan şeylerle karşılaşabilir ben pcde otomatik açılışı engelledim o yüzden.Cüzdan(1.1.15203.0 > 1.1.15271.0) güncellendi.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
baya büyük gelişme içerisinde ama sıkıntılarda had safhada birkere sapıklar için birebir bir uygulama olmuş. (bizzat başıma geldiki ben hep kaldırdım telden skype ı son 1 haftadır kullanmaya çalışıyorum)
Biz bu Gabiden ne çektik be Adamdan Wp için güncelleme istiyoruz o Pc için veriyor Biz Wp diyoruz o Skype diyor Biz hala Wp diyoruz O Mesajlaşma diyor arkadaşlar bizim ingilizcede sıkıntı mı var yoksa Gabi ingilizce bilmiyormu aklıma başka birşey gelmiyor sattıracak bana telefonu zorla bu adam
ben 900'e veriyorum almak istersenizlumia 1520 hepsiburadada 1399 tl olmuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yok ben şöle uzak duracağım windows phone'dan 3-4 sene kadar aklımda sony yada lg varben 900'e veriyorum almak isterseniz
Yeni güncelleme biran önce gelse. sistem iyice şişti uygulamalardan atmalar, Şarjda takılı iken aşırı derecede ısınmalar şarjın çabuk bitmesi sıfırlamakta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?