alasulumurat
Üye
Update i yükle sonra manuel olarak güncelleme taraması yap telefondan denim çıkacak. Onu da Wifi ile yükleolurmu öyle şey sunucuda en son hangi sürüm varsa onu indirip kurar şuan sunucuda 8.1 denim güncellemesi var
9 ncu yapı nerdeyse tamamen sorunsuz kullanılıyor.640 xl kullanıcıları memnun mu test surumlerinden?
Gömülü sistemlerde 32-bit 64-bit ayrımı masaüstü sistemlerdeki gibi değil. İşletim sistemi her iki veri yoluna da destek verebiliyor. Burada önemli olan kullanılan işlemci.demin farklı bir forumda telefon videosu izledimde windows 10 mobile sürümü 32 bit mi 64 bit mi bundan hiç bahsedildi mi hatırlamıyorum, aslında işlemciler 64bit ancak sistem o forumda 32 bit diye söylendi @papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece
Gelecek inşallahBir sonraki yapıda bildirim ışığı gelecek diyorlardı yalan oldu herhalde.
Donanım var yazılım yok 735 te .
Gelse bari de kullansak
Bir sonraki yapıda bildirim ışığı gelecek diyorlardı yalan oldu herhalde.
Donanım var yazılım yok 735 te .
Gelse bari de kullansak
Bu seferki iyi gelecek gibi görünüyor.İyi güzel derler sonra 1 hafta geçti mi yine şişmeye başlar
Ben yapı gelmeden gabe ye inanmamBu seferki iyi gelecek gibi görünüyor.
Dikkat ederseniz geçen haftada verilebilecek durumda olduğu halde verilmedi ve bu haftaya bırakıldı.
Dileyelim ki, sadece son model cihazlarda değil de
Tüm lumia cihazlarda iyi bir şekilde test edilmiş olsun..
Bende L 535 te de 9 ncu yapı çıktığı günden bu güne kadar devam ediyor, normal bir kullancının dahi rahatlıkla kullanabileceği durumda.. Çok çok az bir şekilde sorun oluyor, o da günlük kullanımı etkilemiyor..(Zil sesi oluşturamama veya ekleyememe gibi genel sorun dışında)
L 640 XL de ise hemen hemen hiç etkilemiyor..
Keşke en çok satan Lumialar ile özellikle 820, 920 , 1520 gibi önem verilen cihazlarda da aynı şekilde çalışabiliyor olsaydı.
Onur o değilde bizde az sado mazo değiliz haBen yapı gelmeden gabe ye inanmamama bizde manyaklık her gelen yapıyı yüklüyoruz.
En iyisi gelir gelmez yüklemek yerine, 1-2 gün bekleyip yükleyenlerin görüşlerine göre karar vermek.Ben yapı gelmeden gabe ye inanmamama bizde manyaklık her gelen yapıyı yüklüyoruz.
Arkadaşlar ben gelen her yapıyı yükledim ama belkide çok azını bir sonraki yapıya kadar kullandım,bence yükleyin çok zor durumlarla karşılaşırsanız geri dönersiniz.En iyisi gelir gelmez yüklemek yerine, 1-2 gün bekleyip yükleyenlerin görüşlerine göre karar vermek.
Ayrıca galiba bu işin heyecanını yaşamayı da seviyoruz.
Orada kastım 8.1 yerine tercih edip her seferinde kullanıyoruz, yoksa geri dönmek işten değil. Bu ara iyi saçmalamaya başladı mesela, birkaç güne gelir diye sıfırlama ve 8.1 dönüşüm yapmayıp sabırla bekliyorum. Durup dururken yandex açmalar mı ararsın telefon çalarken resetlemeler miArkadaşlar ben gelen her yapıyı yükledim ama belkide çok azını bir sonraki yapıya kadar kullandım,bence yükleyin çok zor durumlarla karşılaşırsanız geri dönersiniz.
Ben yine ilk yükleyenler arasında olurum ama belkide ilk geri dönenler arasında da olabilirim o ayrı mesele
Mesajlaşma uygulamasına gelen güncelleme ile kişiler uygulamasında değişiklikler olmuşSkype entegrasyonu Microsoft Mesajlaşma mı olmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?