Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Benim sorumsa şu; 6 lensli lumia 930 ve 1520 de yeni çıkan cihazlar kadar iyi fotoğraf çekebilecek mi? Neticede hepsi 20 mpx!!!

Arkadaşlar dün sabahtan beri Facebook uygulaması üzerinden Facebook a giremiyorum aynı sorunu yaşayan var mı lütfen bir deneyin

Tepkiler: erhanercan
Arkadaşlar dün sabahtan beri Facebook uygulaması üzerinden Facebook a giremiyorum aynı sorunu yaşayan var mı lütfen bir deneyin
Bende de aynı sorun olmuştu açıyorum kapanıyor ,bende sildim yeniden kurdum şimdi sorun yokk

brk-rtrk

Üye
Ankara'da yaşanan patlamanın ardında Facebook ve Twitter'a Türkiye'den erişimde yavaşlama hatta girememe var. VPN ile rahatça girebilirsiniz

Benim sorumsa şu; 6 lensli lumia 930 ve 1520 de yeni çıkan cihazlar kadar iyi fotoğraf çekebilecek mi? Neticede hepsi 20 mpx!!!
onda sadece 20mpx olması belirleyici olmaz, yeni çıkan cihazlarda birden fazla flaş var sanırım. Ayrıca yeni çıkan cihazlar yeni nesil ois kullanıyor, birde muhtemelen yenilerdeki diyafram aralığı daha iyidir diye tahmin ediyorum. ama yinede çok belirgin farklar olmaz.

remzi33

Üye
arkadaşlar dün sıfırladım cihazı. Sıfırlamadan önce Microsoft Mesajlaşma'nık yeni sürümünü yüklemiştim. Şu skypela birleşen sürüm. Ama bugün güncellenmiyor uygulamalar? Ne mesajlaşma ne Outlook posta hiçbiri güncellenmiyor

Hotmail hesabınızı gözden geçirin

benim soruma cevaben mi yazdınız? Eğer öyleyse gözden geçirin derken neyi kastettiniz
Android tlf lar google ile Microsoft. İse hotmail ile birleşir ve eşleşir ..bazen hotmail,de veya google autlokta sorun oluşabiliyor bunları bazen kontrol etmek gerekebiliyor .şayet autloc da sorun yok ve düzgün çalışıyorsa başka 1 bilgim yok maalesef

Son düzenleme:

ON9

Üye
9.yapıda (yapı 10536da) hemen hemen tüm modellerde 2 haftadan sonra şişme ve yavaşlama oluyor.
Ben hariç galiba Arada bir arama tuşu çalışmıyor. Ondan başka da daha hiç sorun yaşamadım. 920 kullanıyorum bu arada. Diyebilirim ki Denim ile 90-95% aynı performansı alıyorum bataryayı kapsam dışında tutarsam.
Dunu bilmem de sabah erkenden dememiştim ben de akışları alamadım. Şu an itibariyle normalleşmiş. Hep web sayfasını kullanıyorum uygulama berbat olduğu için etiketleme dışında.

kısa süre içerisinde çıkacak olan yapının çok iyi olduğunu belirtmekte.

Tepkiler: BLasTeaR, OnurYurdakul, kaygisiz43 ve 2 diğerleri
Valla bu yapı deli etti dün döndüm 8.1,e yenisi dediği gibi çıkmazsa artık çıkışta beklerim aul u
Yeniler biraz daha iyi f.1.9

Ne kadar ufak olursa diyafram değeri o kadar iyi ama zor iş .

deha48

Üye
Merhaba arkadaşlar mesaj uygulamasını yanlışlıkla kaldırdım mağaza da bulamıyorum link verebilir misiniz

İlk sayfada mevcut

Tepkiler: deha48

mp2934

Üye
Bluetooth kulaklıklı taşınabilir şarj aleti aldım ancak kulaklığa bağlanılamadı hatası veriyor desteklememe gibi bir şansı var mı