Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

En beklediğim özellikle çoklu seçim kısayolu da gelmiş. Mesajın en soluna tıklayınca artık seçilebiliyor.

Onda da yok. Yananlar sensör ışığı.
Bu e postalarda sağa çekince bayrak ekleme sola çekince silme olayı varmıydı .

YkPkY

Üye
Evet çoğu model yanıyor ama gelecek olan o değil ki
Tamam dostum benimde demek istediğim,windows tuşu tek başına yanan cihazların bildirim özelliği koyulabilir.mesela benim cihazda üçü bir yanıyor.çünkü bağlantısı bir donanım olarak,925inki bağımsız

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yanlış anladınız galiba. Dediğiniz de haklısınız tabii ki konabilir.

BLasTeaR

Üye

Sonradan gördüm aynı şeyi kast ediyoruz

Raskoln

Üye
Bayağı özellik eklenmiş fakat menu listesindeki ikon görünmeme sorunu devam ediyor hala.

ogzhnoTr

Üye
Ayarlarda göz atma yok ama mağazadan açılabiliyor

Raskoln

Üye
Telefonu sıfırladığım için şu an bende düzeldi. Önceden öyleydi.
sıfırlayınca cortana ve bing arama kaybolmuştu bir önceki sürümde sizde de öyle oldu mu şu an. Değilse bende sıfırlayacağım gibi çünkü sıfırlayınca daha iyi çalışıyor sistem.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sıfırlayınca cortana ve bing arama kaybolmuştu bir önceki sürümde sizde de öyle oldu mu şu an. Değilse bende sıfırlayacağım gibi çünkü sıfırlayınca daha iyi çalışıyor sistem.
Cortana yine gerekli şeyleri yapınca açılır. Şimdi arama tuşunda Yandex var. Ben de Bing istiyorum ama Yandex uygulamasını silince de bazen Yandex sitesinden arama geliyor. O yüzden hiç uğraşmak istemiyorum bu sorunla.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ON9

Üye
Şeytanın kulağına kurşun diyorum. Şimdiye kadar donma kasılma falan filan görmedim. Tu tu 41 kere maşallah. Edge de beklentimin üstünde çıktı. @Dexter Morgan

Tepkiler: ThunderblastX ve mp2934

skynet

Üye
Bu haftayı zor çıkaracağım sanırım bende fena şekilde cortladı 9. yapı

Mesajlar kayboldu bakalım güncellemelerden sonra geri gelecek mi şu ana mesaj yok ilk defa başıma geliyor

-_SEFA_-

Üye
Mesajlar kayboldu bakalım güncellemelerden sonra geri gelecek mi şu ana mesaj yok ilk defa başıma geliyor
önceki sayfalardan birinde ali kemal nasıl geri getirilceğini anlatmıştı. Yada direk benim gibi skyoe mesajlaşmayı indirim kullanabilirsin