oktayceylan26
Üye
8.1 ile büyük yenilikler olacaktıWin 10 finalde de pek birşey beklememek lazım daha sonra verilecek Gdr serilerinde değişikliklere giderler diye düşünüyorum
Microsoft Mesajlaşma(1.012707.0 > 1.012713.0)Xbox ve Microsoft Mesajlaşma da güncellendi.
Şahsen ben androidi sevemedim gitti,iphone yede 3-4 bin ₺ verecek halim yok,anlayacağın sabretmek durumundayım,ayrıca bu sisteme de alıştım8.1 ile büyük yenilikler olacaktı10 a kaldı şimdi 10 ilede olmadı şimdi diğer yapılara kaldı baştan söyledik ama dinleyen olmadı
Sıfırlamadan da gayet güzel gidiyo yani
sıfırlamada önce bende de vardı istersen bi sıfırla telefonu
Korkutma beni9.yapı ilk kurduğum gün gayet iyiydi.Şu iki gündür telefon fena kasıyor ve yavaş.Programdan atmalarda var.Bir kaç kezse resetledi telefon kendisini
Outlook Posta ve Outlook TakvimMicrosoft güncellemelere hızlandırdı. Şimdi de Outlook Posta ve Outlook Takvim güncellendi.
Evet onlara gelmişti önceki yorumlarda verildi.Hesap makinesine de geldi güncelleme Windows Kamera yada gelmiş
Güncellemeyle gördüğüm yenilikler:Outlook Posta ve Outlook TakvimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bence böyle daha iyi olmuş.Güncellemeyle gördüğüm yenilikler:
- En önemlisi artık arka planı siyah da yapabiliyoruz.
- Kişiselleştirme bölümü eklenmiş. Birçok renk seçimi yapılabiliyor.
- Takvim kutucuğunda tekrar tarih görünmeye başladı.
- Hamburger menüden çoğu şey aşağı menüye alınmış.
- Hesaplar arasında geçiş kolaylaştırılmış.
- Posta ve takvim arasında geçiş kaldırılmış.
Bide 925Sadece 735 ve 930'da var donanım.
En beklediğim özellikle çoklu seçim kısayolu da gelmiş. Mesajın en soluna tıklayınca artık seçilebiliyor.Bence böyle daha iyi olmuş.
Onda da yok. Yananlar sensör ışığı.Bide 925
Olurmu canım.windows tuşu tek başına yanıyorya.En beklediğim özellikle çoklu seçim kısayolu da gelmiş. Mesajın en soluna tıklayınca artık seçilebiliyor.
Onda da yok. Yananlar sensör ışığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?