BomberMAn TR01
Üye
aynı durumdayız.1020'ye kıyamadım 830 aldım8 .1 e dönmeyi göze alamayıp, yeni bir telefon alıp direkt ondan geçtim : )
aynı durumdayız.1020'ye kıyamadım 830 aldım8 .1 e dönmeyi göze alamayıp, yeni bir telefon alıp direkt ondan geçtim : )
O olay 8.1de olabiliyordu ama şimdi maalesef,Sağlık olsunSes'e giriş yaptıktan sonra, alt kısmında ÖZEL ZİL SESLERİNİ NASIL EDİNECEĞİNİZİ ÖĞRENİN diye bir açıklama butonu var, oraya basıldığı zaman 8.1 de zil sesi nasıl yapılır oraya yönlendirmiş.
Bende kapanmıyor,ie nin kullanımı daha kolaydı sanki,sol kışıma sık kullanılanları ayarlıyordum ne güzelYemin ederim İe edgeden daha iyi
Birde bildirim çubuğunda alttaki çizgiye değilde "bildirim yok" yazısından yukarı çekincede kapanıyor. Daha önceden varmıydı ?
VardıYemin ederim İe edgeden daha iyi
Birde bildirim çubuğunda alttaki çizgiye değilde "bildirim yok" yazısından yukarı çekincede kapanıyor. Daha önceden varmıydı ?
Sıkıntı ne olabilir ki bende 1520 yi sıfırladım tek sorunum glance uygulaması artık yok.Lumia 830 da şarj çok kötü durumda sıfırlamayı düşünüyorum sıfırladıktan sonra sıkıntı yaşayacağım bir durum var mı bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
uygulama açısından sormuştum bundan önceki yapıda sıfırladım lumia selfie uygulaması mağazada yoktu 8.1 mağazasında var win10 da yokSıkıntı ne olabilir ki bende 1520 yi sıfırladım tek sorunum glance uygulaması artık yok.
Sistem adam olacaksa yollasınlar üşenmem yüklerimGabriel Aul bu sefer biraz hızlı galiba. Daha herkes Yapı 10536'yı yüklemeden adam yeni yapının ilk haberini paylaştı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sona yaklaştıkça Windows 10 masaüstü gibi peşpeşe yeni yapılar gelirse büyük sıkıntı. Windows 10'a son haftasında üç Yapı peşpeşe yayınlanmıştı.
Hah şöyle hızlı olsunlar biraz,bu haberler bizim beklediğimiz haberler,eyvallah @papakudiofluGabriel Aul bu sefer biraz hızlı galiba. Daha herkes Yapı 10536'yı yüklemeden adam yeni yapının ilk haberini paylaştı.
Sona yaklaştıkça Windows 10 masaüstü gibi peşpeşe yeni yapılar gelirse büyük sıkıntı. Windows 10'a son haftasında üç Yapı peşpeşe yayınlanmıştı.
Kesinlikle haklısın.Sistem adam olacaksa yollasınlar üşenmem yüklerim
Evet şimdi baktım lumia selfi yokmuş.uygulama açısından sormuştum bundan önceki yapıda sıfırladım lumia selfie uygulaması mağazada yoktu 8.1 mağazasında var win10 da yok
Zil seslerinin içinde mp3 seslerim görünüyor.oradan seçiyorumArkadaşlar MP3 leri zil sesi yapmayı başarabilen oldumu bu 9. yapıda,ben başaramadım.
Bende mp3 attım zil sesleri klasörüne ama bende zil sesleri arasında gözükmüyor.Zil seslerinin içinde mp3 seslerim görünüyor.oradan seçiyorum
Ne zaman geliyormuş yeni buildGabriel Aul bu sefer biraz hızlı galiba. Daha herkes Yapı 10536'yı yüklemeden adam yeni yapının ilk haberini paylaştı.
9.yapıyı yükledikten sonra telefonu sıfırladıysanız maalesef sonradan yüklediğiniz MP3 zil seslerini göremiyorsunuz ben sırf o yüzden 2.kez 8.1 e dönüp Zil seslerini yükleyip tekrar 9. yapıyı kurdum şimdi hepsi gözüküyor.Arkadaşlar MP3 leri zil sesi yapmayı başarabilen oldumu bu 9. yapıda,ben başaramadım.
Kelime tahminiöne diriveye pin eklemeyi bilen var mı bulamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?