Esendağlı
Üye
Şahsen ben 8.yapının bu yapıdan daha iyi olduğunu düşünüyorum (başlangıç ekranının geç gelmesi hariç).Maalesef ki ms.çok ama çok yavaş gidiyor daha doğrusu neredeyse geri gidiyor bile denebilir.tamam stabilite çok önemli ama sırf onunla da iş bitmiyor,android o hantal haliyle en çok kullanılan işletim sistemi olmuşsa demekki herşey stabilite den ibaret değil.
Ben ms nin şu halini hani ilk bölümleri çok güzel olan tv dizilerine benzetiyorum,ilk bölüm harika bomba gibi ama gerisi tırt..ms de öyle şuan,gerek kullanım kolaylığı gerekse arayüz ve sistem olarak gerçekten iyi düşünülmüş ama gerisi yok,yani ilk bölüm iyi o kadar işte.umarım yılbaşına kadar iyi bir atılım yapar da yayından kalkma durumu yaşanmazCümlelere aynen katılıyorum.
Elbette yeni bir sistem oluşturmak kolay değil ancak Microsoft gibi bir yazılım devinin 3 yıllık sürede daha çok yol kat etmesini beklerdim.
Gerçekten çok ağır gidiyor.
Elbette bunda aynı süre boyunca Masaüstü Windows'a verilen ağırlığın da etkisi var.
Ancak yine de daha çok ilerleme kaydedilebilirdi diye düşünüyorum.
Neyse biz yine Finale kadar umudumuzu korumaya devam edelim.
Microsoft'un etkinlik gerçekleştireceği 6 Ekim tarihi bizler için önemli bir tarih.
Umarım kullanıcıları umutlandıracak, biraz olsun sevindirecek bir etkinlik olur.
Ön koltuklardan yerimizi şimdiden ayıralım..
Sanırım güncelleme olayı cihaza bağlı olarak sorunlu yada sorunsuz olabiliyor,8.yapının üzerine 9.yapıyı kurarken sorun yaşayanlar ,cihazlarını 8.1 e düşürdükten sonra daha sorunsuz bir 9.yapı güncellemesi yapabiliyorlar.Dün sabahtan akşama kadar 9 ncu yapıyı L 535 e yüklemeye çalıştım.
Tüm aklımıza gelen cambazlıklara rağmen %0 dan öteye gitmedi.
Akşam evde mağazaya girip küçük boyutlu bir uygulama indireyim dedim, baktım onu da indirmiyor.
Sanki telefon her hangi bir şey indirmeye kapanmış gibi görünüyor.
Bu durumda olan arkadaşlar bu durumu deneyebilirler.
Acaba 8 nci yapıyı kendi içinde sıfırlasak, sonra windows insider i yükleyip, tanıtım yaptıktan sonra da 9 ncu yapıyı yüklesek ne olur.
Ben 8. yapının üzerine sıfırlama yapıp kurmaya çalıştım ama hazırlık aşamasında hata verdiDün sabahtan akşama kadar 9 ncu yapıyı L 535 e yüklemeye çalıştım.
Tüm aklımıza gelen cambazlıklara rağmen %0 dan öteye gitmedi.
Akşam evde mağazaya girip küçük boyutlu bir uygulama indireyim dedim, baktım onu da indirmiyor.
Sanki telefon her hangi bir şey indirmeye kapanmış gibi görünüyor.
Bu durumda olan arkadaşlar bu durumu deneyebilirler.
Acaba 8 nci yapıyı kendi içinde sıfırlasak, sonra windows insider i yükleyip, tanıtım yaptıktan sonra da 9 ncu yapıyı yüklesek ne olur.
Bunları yapmadan önce son kez kontrol edeyim dedim.
5 dakikada 5 MB lik indirim yapmaya başladı.. Galiba yükleme başladı görünüyor.
Demek ki yüklenme sıkıntılarının çoğu microsoft sunucularındaki yoğunluktan kaynaklanıyor.
8.yapıya sıfırladıktan sonra sistem uygulamalarının güncelleştirmelerinin bitmesi/olması gerekiyor sanırım.Bana en mantıklı gelen ise,madem ki 8.1 den direk geçiş yapılabiliyor bunu yapmak daha iyi gibi(bende bu şekilde hiçbir sorun yaşamadan umduğumdan daha kısa sürede 9.yapıyı güncelledim).Ben 8. yapının üzerine sıfırlama yapıp kurmaya çalıştım ama hazırlık aşamasında hata verdi
Hocam zaten bilseydim bu kadar uğraştıracağını direk 8.1'den yükseltirdim ama artık olan oldu8.yapıya sıfırladıktan sonra sistem uygulamalarının güncelleştirmelerinin bitmesi/olması gerekiyor sanırım.Bana en mantıklı gelen ise,madem ki 8.1 den direk geçiş yapılabiliyor bunu yapmak daha iyi gibi(bende bu şekilde hiçbir sorun yaşamadan umduğumdan daha kısa sürede 9.yapıyı güncelledim).
Evet maalesef ki wm de cihaz güncellemeleri çok uzun sürüyor ve sıkıntılı oluyor.Hocam zaten bilseydim bu kadar uğraştıracağını direk 8.1'den yükseltirdim ama artık olan oldu
8 nci yapıdan da mı kötü.Şarj çok kötü arkadaşlar sizde durum nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?