bulutsuzgece
Üye
Sadece fotoğraflar uygulamasında sorun var.Hocam en iyisi sıfırla sende
Performans kötü. Ayrıca çoğu sitede uyumsuzluk varHangi konuda
Hocam neler sorulmuş, nelere cevap verilmiş. Bi özet geçerseniz sevinirizSorularınızı şu anda twitter'da @MsEdgeDev hesabına #AskMSEdge hashtag’iyle sorabilirsiniz. Bir çok merak edilen soruya cevap vermişler.
Sizdede olmadık yerlerde atıyor dimi?Performans kötü. Ayrıca çoğu sitede uyumsuzluk var
Katılıyorum ama yeni özellik verseler dahi 5 inç ve üstüne gelirBunu bir kenara yazın, final sürümünü bile 8.1 kadar stabil ve akıcı olmadan verirlerse şaşırmayın. Bence finali bu kadar özelikle, sadece sorunları bir parça daha giderilmiş olarak verecekler. Özellik eklemesi ağırdan ve sonraki güncellemeler ile olacaktır.
Gerçekten öyle. Her yapı daha kötüye gidiyor anlamıyorum napıyor bunlarSizdede olmadık yerlerde atıyor dimi?
Facebookta yorumları okuyorum resimli yorumlarda var azcık sayfa şişsin anında atıyor. Aynı şey forumda da geçerli 2-3 sayfa gezdikten sonra atıyor. Her zaman olmuyor ama olduğu zamanda sinir bozuyor bide bazen attıktan sonra tekrar açılması bi 15 20sn sürüyor. Keşke hem IE hem de Edge yüklü gelse.
Evet bende de öyle.Takvim uygulamasının menüdeki simgesi boş görünüyor sizde de böyle mi?
diğer sürümde de böyle olmuştu sıfırlayınca düzelmişti bu defa da cortana silinmişti bekleyelim bakalım öyleyse güncelleme ile düzelir belki.Evet bende de öyle.
Şu edge ile arka planda video oynatabildiğimiz buildde edge çok iyiydi. Ne atma vardı ne kasma donma vardı.Gerçekten öyle. Her yapı daha kötüye gidiyor anlamıyorum napıyor bunlar
Edge başlangıç ekranına sabitle çalışmıyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?