Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

m542tf

Üye
40 dk da çarklara geldi. Çarklar ne kadar sürerki

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone 8.1 yedeğini Windows 10 Mobile üzerine kurmayı ben tavsiye etmiyorum. Çünkü veriler ve uygulama dataları uyumsuzluk çıkarırsa "ki kuvvetle muhtemel" sorunlar yaşarsın.

Tepkiler: BLasTeaR

m542tf

Üye
Ben 8.1 den geçiş yapıyorum sıfırlama yapmadan geçiş yamayı deneyeceğim bakalım olacak mı?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tepkiler: skynet

StRonK

Üye
Bende mesajlar yok yahu bütün güncellemeleri yaptım telefonu sıfırladım mesajlar uygulaması uçtu gitti

papakudioflu

Emekli Yönetici
Olmayan model yok artık

Yalnız açılamayan yedekte mesajlar, başlangıç düzrni filan var. Fotoğraflar varsa onedrive.live.com adresinde oluyor
İşte ben telefonu 10. Katın asansör boşluğundan aşağıya düşürmeden önce fotoğrafların yedeğini OneDrive’a yüklememiştim. Şimdi bir ihtimal sistem yedeği ile birlikte Geri gelir diye ümit ediyorum.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende mesajlar yok yahu bütün güncellemeleri yaptım telefonu sıfırladım mesajlar uygulaması uçtu gitti
Maalesef sıfırlayınca Mesajlaşma siliniyor. Şurdan indirin:

Tepkiler: StRonK

zaakaan

Üye
Project Astoria ile ilgili bilgi yok mu? APK falan yüklenemiyor galiba şuan. Google Hizmetleri ile güncellenmiş yeni bir araç yayınlarlar inşAllah.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maalesef sistem yedeğine Fotoğraflar dahil değil

Rainesto

Üye
Sonunda lumia 920 ye kurdum da mağaza pert hiçbirşey indirmiyor swarm açılmıyor Groove müzikten başka bir müzik çalar çalmıyor ve üstelik Groove müzik şarkılarımı başta oynatmadı şimdi hepsinin artistlerini albümlerini silip açmaya başladı iki tane gösteriyor

BLasTeaR

Üye
Windows Phone 8.1 yedeğini Windows 10 Mobile üzerine kurmayı ben tavsiye etmiyorum. Çünkü veriler ve uygulama dataları uyumsuzluk çıkarırsa "ki kuvvetle muhtemel" sorunlar yaşarsın.

Pekii telefonumdaki uygulamalar ve oyunları (10-15 oyun olup boyutları 2gb - 150mb arası değişiyor) silip de yapıyı öyle kursam sanırım daha hızlı kurulum olur değil mi AliKemal abi?

Bir elimde 1020 diğer elimde 830 ortada da g3 830 20 dakikada %48 oldu.%0'da falan takılmadı hiç.her yüzdeyi tek tek takip ediyorum iyi ki köyde 3g var.yoksa bi hafta beklerdim güncellemenin inmesini inşallah yüklerken de bi sorun çıkmaz da dün aldığım telefonu kırdırtmaz bana

Tepkiler: ON9, bozkirdangelen ve BLasTeaR
Telefon arka planda çalışma yapıyordur.. Kendine gelmesini bekleyiniz..
Ardından da sistemle ilgili uygulama güncellemelerinin bitmesini bekleyiniz..
Bunlar bitince mutlaka çalışır..

Tepkiler: Rainesto

4MaGuS

Üye
920 benim %31 de takıldı yine arada takılıyor devam ediyor 2 gün sürecek bu gidişle indirmesi galiba, 8.1 dönsem mi diye düşünmeye başladım

Önce 10536.1000'i kuruyorsunuz sonra da 1004'ü.sabahtan beri 8.1'e dönüp az hasret giderip sonra da yeni yapıyı yükleyebilirdiniz

zaakaan

Üye
Bu güncelleme ile yeni WConnect aracı yayınlanacakmış galiba, hadi inşAllah Google Hizmetleri desteği...