Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

.BlueTR

Üye
Hadi
Hadi bakalım bekliyoruz. Astoria desteği 512lere gelecek mi bu yapıda
500Mb görünce bi aklıma gelmedi değil
Umarım gelirde bizde azcık farklı bişeylerle uğraşırız indirdiğim deployerlar wconnectler hala duruyor masaüstünde

Onurcuğum onu yüklemeden diğerini bulmaz
Ben dün akşam iki sefer denedim 7.yapıdan sonra 8.yapıyı yüklemeye çalıştığımda 2 seferde hata verdi ve yükleyemedim yani 7.yapıda kalakaldım.bunun üzerine bende 8.1 e geri döndüm,acaba diyorum sunuculardan kaldırılmış olabilirler mi.

Son düzenleme:
Zaten msnin uygulamaları universal belirtmeye gerek yokki ayrıca pc için güncellendi diye

Rainesto

Üye
Sürüm numarasını nereden öğrenebilirim

Yeni cihazlar 6 Ekimde tanıtılacakmış o zaman ekim sonu kasım başı gibi final sürümü gelir

Nokia Software Updater dene.en son sürümü bul indir ama
830'uma kavuştum bugün.şarja taktım açtım kurulumunu yapıp bi kenara koydum.win10 için hazır bekliyo.1020 ile de 8.1'e devam

Ayrıca Samsung 4K ekranlı W10 tablet üreticekmiş

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Açık modu kullanayım biraz dedim. Çoğu şeyde uyumsuzluk var. Sistem bildirim alanı bazı uygulamalarda yok. Bazılarında olsa bile renk uyumsuzluğundan görmek zor. Örneğin: Mağaza.

Rainesto

Üye
bugun fast ile kurmustum ama telefon güncelleme buldu yeni yapı sandim 10512 yazıyordu

bugun fast ile kurmustum ama telefon güncelleme buldu yeni yapı sandim 10512 yazıyordu
Demekki sen 7.yapıyı kurmuştun sonrasında telefon 8.yapıyı buldu.peki 8.yapıyı kurdun mu,ben dün akşam 2 sefer denedim hep hata verdi yükleyemedim ve 8.1e geri döndüm.