bulutsuzgece
Üye
Garip ama bana build 9 geldi sanırım. Windows 10 technical priew'i kuralı 4 gün oldu. Şu an kuruyorum.
Sürpriz olabilir mi?Bugün gelse bile bu saatte geleceğini sanmıyorum.
Genelde Gabe haber veriyor.
Ve şu an Amerika'da henüz sabahın 4'ü...
Gelirse onların saatiyle 10:00'dan (bizim saatimizle 20:00'den) sonra gelir.
Büyük ihtimalle sen 7.yapıda idin şimdi de 8.yapı gelmiştir.Garip ama bana build 9 geldi sanırım. Windows 10 technical priew'i kuralı 4 gün oldu. Şu an kuruyorum.
Abi amcamlardayım şuan wifiye bağlıyım inşallah bu saatlerde gelirBizim saatimize göre akşam 20:10 yapıyor
Akşama patlamış mısırını kapan gelsin...
Valla en guncel surumu kurdum. Kurduktan hemen sonra 2 GÜN güncellemeleri kontrol ettım. Şu an kuralı 4 GÜN oldu bılmıyorum.Abi amcamlardayım şuan wifiye bağlıyım inşallah bu saatlerde gelir
Hakkında bolumunu paylaşabilirsin tabi Imei kapatValla en guncel surumu kurdum. Kurduktan hemen sonra 2 GÜN güncellemeleri kontrol ettım. Şu an kuralı 4 GÜN oldu bılmıyorum.
Tamam hocam hele yüklesin , baya uzun sürdüHakkında bolumunu paylaşabilirsin tabi Imei kapat
kaynak?Zaten boşuna heyecan yapıyorsunuz.Çünkü 9. Yapı direk 8.1den yükselecek dediler.Yani win10 mobile kullananlar yükleyemiyor.
Ne alaka hocam win10 mobile kullananlar tabiki yükleyebilecekler 8. yapıya geçmek isteyen 8.1 kullanıcıları ilk önce 7. yapıyı kuruyorlardı sadece buna gerek kalmadan yani 8. yapıyı kurmadan direkt olarak yeni yapıya geçebileceklerZaten boşuna heyecan yapıyorsunuz.Çünkü 9. Yapı direk 8.1den yükselecek dediler.Yani win10 mobile kullananlar yükleyemiyor.
Ben böyle hatırlamıyorum. 8.1 den w10 7. yapıya ya da 8. yapıya gerek olmadan direk yüklenebilecek diye biliyorum. Ha zaten 8. yapıda olanların illa 8.1 e geri dönmelerine de gerek yok.Zaten boşuna heyecan yapıyorsunuz.Çünkü 9. Yapı direk 8.1den yükselecek dediler.Yani win10 mobile kullananlar yükleyemiyor.
Yanlış bilgi,hem 10 kullananlar hemde 8.1 kullananlar 9.yapıyı direkt yükleyebilecekler.Zaten boşuna heyecan yapıyorsunuz.Çünkü 9. Yapı direk 8.1den yükselecek dediler.Yani win10 mobile kullananlar yükleyemiyor.
Ben kavurga yiyecem abim. @YasirTaHazal sana da getireyim miBizim saatimize göre akşam 20:10 yapıyor
Akşama patlamış mısırını kapan gelsin...
Hemde fırın çayıBen kavurga yiyecem abim. @YasirTaHazal sana da getireyim mi
Ben sanki dün öyle konuşuldu diye hatırlıyorum hatta ben akşama telefonu Flashlamayı düşünüyordum o aman önce güncellemeyi bekleyip sonra hareket edeyimYanlış bilgi,hem 10 kullananlar hemde 8.1 kullananlar 9.yapıyı direkt yükleyebilecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?