Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Garip ama bana build 9 geldi sanırım. Windows 10 technical priew'i kuralı 4 gün oldu. Şu an kuruyorum.

Bugün gelse bile bu saatte geleceğini sanmıyorum.
Genelde Gabe haber veriyor.
Ve şu an Amerika'da henüz sabahın 4'ü...

Gelirse onların saatiyle 10:00'dan (bizim saatimizle 20:00'den) sonra gelir.

Bugün gelse bile bu saatte geleceğini sanmıyorum.
Genelde Gabe haber veriyor.
Ve şu an Amerika'da henüz sabahın 4'ü...

Gelirse onların saatiyle 10:00'dan (bizim saatimizle 20:00'den) sonra gelir.
Sürpriz olabilir mi?

Sanıyorum İnsider proğramının özelliği bu..
Chiazınız güncell diyor..

Heyecanlandırmaya yetti bile : ) ) )

Tepkiler: sahanemir
gabriel saat 10'da yatağından yeni uyanmış biçimde uykulu uykulu butona basmaya gidecek

Tepkiler: kaankulahli
Rüyasında bizlerin yakarışlarını mı gördü ki acaba

Rygebin

Üye
Yanlış habermiş hocam. Yapı 8 miş. Neyse size de biraz neşe kattım . Ama gerçekten anlaşımı zor versiyonlar

Zaten boşuna heyecan yapıyorsunuz.Çünkü 9. Yapı direk 8.1den yükselecek dediler.Yani win10 mobile kullananlar yükleyemiyor.

skynet

Üye
Hayır ya sadece artık 8.1'den kuracak olanlarda direk geçiş yapabilecekler.

Zaten boşuna heyecan yapıyorsunuz.Çünkü 9. Yapı direk 8.1den yükselecek dediler.Yani win10 mobile kullananlar yükleyemiyor.
Ne alaka hocam win10 mobile kullananlar tabiki yükleyebilecekler 8. yapıya geçmek isteyen 8.1 kullanıcıları ilk önce 7. yapıyı kuruyorlardı sadece buna gerek kalmadan yani 8. yapıyı kurmadan direkt olarak yeni yapıya geçebilecekler

Ben böyle hatırlamıyorum. 8.1 den w10 7. yapıya ya da 8. yapıya gerek olmadan direk yüklenebilecek diye biliyorum. Ha zaten 8. yapıda olanların illa 8.1 e geri dönmelerine de gerek yok.

Tepkiler: YasirTaHazal
Yanlış bilgi,hem 10 kullananlar hemde 8.1 kullananlar 9.yapıyı direkt yükleyebilecekler.

Tepkiler: YasirTaHazal, bozkirdangelen, serinaga ve 2 diğerleri
Tepkiler: ON9
direk 8.1 gdr2 den geçsem mi acaba sabırsızlanıyorum