Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Serkan GABEhaftaya SALI günü gelecek diyorum...
bu kadar ciddi bir sorun ne acaba çok merak ettim şimdiKısaca özet geçeyim;
- Gabriel bu süre zarfında ailesiyle vakit geçirmiş.
- Yeni yapıya direkt WP8.1'den geçilebilecek.
- Bugün yeni yapı yok, bu hafta gelebilmesi için geç saatlere kadar çalışacaklarmış. Yani gelebilir de gelmeyebilir de.
Serkan GABE
15 Eylül Salı gününe geliyor o yüzden güncelleme Salı gelir dedim..Windows 10 Mobile Insider Preview programı 15 Eylül tarihinde bitiyor. Bu tarihten itibaren kullanıcılara "Telefonunuzu Windows 10'a yükseltin" bildirimi gönderilmesi başlanacak.
Kısaca özet geçeyim;
- Bugün yeni yapı yok, bu hafta gelebilmesi için geç saatlere kadar çalışacaklarmış. Yani gelebilir de gelmeyebilir de.
Bu hafta yeni yapı gelecek.Kısaca özet geçeyim;
Çok çalışıyorlar ya bide tatil yapmış beyefendi. Geç saatlere kadar çalısacakmış lütfetmişKısaca özet geçeyim;
ABD'de işçi bayramıydı ondanÇok çalışıyorlar ya bide tatil yapmış beyefendi. Geç saatlere kadar çalısacakmış lütfetmiş
Umarım gelir abi,bayrama daha iyi bir yapı ve kamerayla girmek istiyorum ( 930 un kamerası beklediğim performansı vermiyor ip yapılarda)Bu hafta yeni yapı gelecek.
Perşembe yada Cuma...
Sende 8.1 mi var hocam?ip yapı bilemem, ama ben çok çok memnunum 930 kamerasından.
Microsoft Fotoğraflar (15.827.16342.0 > 15.902.19222.0) güncellendi
Evet ama eskiye oranla biraz daha iyi.Zoom yapmada halen takılmalar devam ediyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?