Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kısaca özet geçeyim;
- Gabriel bu süre zarfında ailesiyle vakit geçirmiş.
- Yeni yapıya direkt WP8.1'den geçilebilecek.
- Bugün yeni yapı yok, bu hafta gelebilmesi için geç saatlere kadar çalışacaklarmış. Yani gelebilir de gelmeyebilir de.

Tepkiler: flutewoddy, serinaga ve yunus-emre-6606
Sadece uygulamaların düzgün çalışmasını bekliyorum

haftaya SALI günü gelecek diyorum...

Bugün yok yarın çok zor perşembe de gelmezse cumayı sayma bile

arkadaşlar team Viewer mağaza da yok bilgisi olan var mı

braayn

Üye
Heyecan dolu Windows mobile hayatım drama dönüşüyor umutlarım yavaş yavaş tükeniyor sabretmeyi öğrendik bu sürede MS neler yapıp neler yapamadığını gördük mobile kullanıcılarına verdiği değeri gördük kısaca 3 yıldır birşeyler gördük.En kısa sürede bu sistemden kopacağım kesin kararım olmasada %80 bu yönde hareket edeceğim.Aklımda nokianın yeni cihazı iphone Plus 6s ve sony z5 Premium var.%20şans verdiğim win 10 m umarım kararımı değiştirecek adımlar atar.

Tepkiler: BomberMAn_01

4MaGuS

Üye
bu kadar ciddi bir sorun ne acaba çok merak ettim şimdi

serinaga

Üye

Direkt 8.1'den geçiş varsa acaba diyorum, 8.1'e geri dönsem de biraz hasret giderip, yapı 9 gelince tekrardan yükseltsem mi ? Bir yanım dön diyor, diğer yanım bekle diyor Şaka bir yana ben şunu keşfettim, ne zaman yeni bir güncelleme gelmeye yaklaştığında benim L1520 kafayı yemeye başlıyor, gayet stabil durumdayken son birkaç gündür 3 defa reset, 4-5 defa da kasılma yaşadı, yapı 9 kapıda beyler, gabe arka tarafta bir şeylerle oynuyor haydi hayırlısı bakalım ...

Tepkiler: Esendağlı
Bu hafta yeni yapı gelecek.
Perşembe yada Cuma...

Çok çalışıyorlar ya bide tatil yapmış beyefendi. Geç saatlere kadar çalısacakmış lütfetmiş

ip yapı bilemem, ama ben çok çok memnunum 930 kamerasından.

Hala windows 10un düzelmesini bekliyorum

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Fotoğraflar (15.827.16342.0 > 15.902.19222.0) güncellendi

Tepkiler: serinaga ve ThunderblastX