Esendağlı
Üye
Bunu merak edip yükledim ama tuürkçe yapamadığımdan kaldırmak zorunda kaldım.Microsoft yeni uygulaması Nearby Numbers'ı evrensel olarak yayınladı. Kısaca size yakın yerlerin numarasını buluyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çin pazarı için şu an.Bunu merak edip yükledim ama tuürkçe yapamadığımdan kaldırmak zorunda kaldım.
Bugün gelen güncellemesi ile düzelmişti. Keşke silmeseydiniz.
Deneyin belki olur:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3 gündür cihazım da(1520)w10 8.yapı yüklü ve umduğumdan çok daha stabil ve sorunsuz resmen maşallahı var..9.yapıyı beklememin ve merak etmemin nedeni ise hem final sürüme yaklaştıracak olması hemde yeni özelliklerin gelme olasılığının olması.
Ms umarım yılbaşına kadar önemli atılımlar ve yenilikler yapar da biz çilekeş windows kullanıcılarını biraz olsun mutlu eder
Canım benim telefon benim değil mi yuklerim yuklemem. Keyfimi ilgilendiren bir durum. Ama benim sergilediğim tutumu Microsoft sergileyemez. Hizmet veren kişilerin sorumluluklarının boyutları çok daha farklıdır. Mesajımda da belirtmiştim bana bu cevaplarla gelmeyin diye. Tamamını okuyun lütfen.microsoft sana stabil 8.1 i sunuyor
sana insider yükle diyen yok değil mi?
canım bunu okudum ama sen acaba insider yüklerken gerekli şartları okudun mu hani şu kabul ediyorum diye bastığın yeriCanım benim telefon benim değil mi yuklerim yuklemem. Keyfimi ilgilendiren bir durum. Ama benim sergilediğim tutumu Microsoft sergileyemez. Hizmet veren kişilerin sorumluluklarının boyutları çok daha farklıdır. Mesajımda da belirtmiştim bana bu cevaplarla gelmeyin diye. Tamamını okuyun lütfen.
Adam orada stabilite sorunlarından bahsetmemiş zaten Microsoft'un güncelleme için bir tarih bile vermemesinden güncelleme sorulduğu zaman 3 gün isteyip bir hafta bekletmesinden ya da şifreli konuşmalar yapıp hadi bu bilmeceyi çözün diyerek kullanıcıları oyalamasından bahsetmişmicrosoft sana stabil 8.1 i sunuyor
sana insider yükle diyen yok değil mi?
Olay bu kadar basit sözünün arkasında durmak diye kavram varAdam orada stabilite sorunlarından bahsetmemiş zaten Microsoft'un güncelleme için bir tarih bile vermemesinden güncelleme sorulduğu zaman 3 gün isteyip bir hafta bekletmesinden ya da şifreli konuşmalar yapıp hadi bu bilmeceyi çözün diyerek kullanıcıları oyalamasından bahsetmiş
oradaki şartları kimsenin okuduğunu sanmam, ayrıca benzer yazıları normal sürümde bile yazıyorlar geçtim insider sürümleri. ben pc dede insider kullandım ama hiçbir sıkıntı çekmedim. telefonda ise durum rezalet gibi bir şey. insider ı herkese açıp birde beğenmiyorsanız yüklemeyin demek işin kolayına kaçmaktır. 8.1 bir eksikliklerle dolu bir sistem farkında olanları ve bu durumdan şikayetçi onları da şimdilik insider sürümleri ile oyalıyor resmen. ha başta bende ok dim duruma ama 6 ay oldu herhalde 1. sinden itibaren hala elle tutulur bir gelişme yok üzücü olan budur. sitem edilmesinin nedeni de budur. MS beğenmiyorsanız benim telefonu almayın diyemeyeceği gibi beğenmiyorsanız yüklemeyin de diyemez.canım bunu okudum ama sen acaba insider yüklerken gerekli şartları okudun mu hani şu kabul ediyorum diye bastığın yeri
yani diyorum ki insider microsoftun keyfine kalmış
seni yada başka bir müşteriyi memnun etmek gibi bir amacı yok
Mesele insider değil zamanında amber black cyan da da aynı haltı yediler. Bilmem anlatabildim mi ? İnsider kullanıcısı da değilim zaten( en azından şimdilik). Kabul ediyorum mevzusuna gelince orada kendi keyfimize göre size güncelleme yollarız. İşinize gelirse diye bir madde hatırlamıyorum.canım bunu okudum ama sen acaba insider yüklerken gerekli şartları okudun mu hani şu kabul ediyorum diye bastığın yeri
yani diyorum ki insider microsoftun keyfine kalmış
seni yada başka bir müşteriyi memnun etmek gibi bir amacı yok
Sözlerine imzamı atarım. Meselenin aslı da burada yatıyor zaten. Apple diyorki misalen 9 eylülde beta 4 gelecek. Eksik fazla elde ne varsa ortaya koyuyor. Kimse de şu niye böyle bu neden şöyle demiyor. Çünkü en azından milleti aha bugün aha yarın diye oyalamıyor. Bir de bizdeki hale bak. Pc surumune gösterilen ilgi alakanın 10'da biri telefonlara yok. Sonra tek sistem tek mağaza muhabbeti yapılıyor. Bizde de moda olmuş Kraldan çok kralcı olmak. Ben sistem ile ilgili eleştiriden ziyade kişilerin misyonlarını yapamamasına kızıyorum. Sonra iş ya sev ya terkete donduruluyor arkadaşlar tarafından. İlginç buluyorum bu tarz yaklaşımları. Saygılarımlaoradaki şartları kimsenin okuduğunu sanmam, ayrıca benzer yazıları normal sürümde bile yazıyorlar geçtim insider sürümleri. ben pc dede insider kullandım ama hiçbir sıkıntı çekmedim. telefonda ise durum rezalet gibi bir şey. insider ı herkese açıp birde beğenmiyorsanız yüklemeyin demek işin kolayına kaçmaktır. 8.1 bir eksikliklerle dolu bir sistem farkında olanları ve bu durumdan şikayetçi onları da şimdilik insider sürümleri ile oyalıyor resmen. ha başta bende ok dim duruma ama 6 ay oldu herhalde 1. sinden itibaren hala elle tutulur bir gelişme yok üzücü olan budur. sitem edilmesinin nedeni de budur. MS beğenmiyorsanız benim telefonu almayın diyemeyeceği gibi beğenmiyorsanız yüklemeyin de diyemez.
GabeAul'un uyanıp uyanmadığını, ya da uyanma vaktini, şu anda bu sayfadaki katılımcıların sayısından anlayabilirsiniz.Bu gabe daha uyanmadı mı?
Adam 4 gündür ortalıkta yok. Twitter bildirimleri aktif. Yazdığı an bildirim geliyor
Şu an saat sabah 05.38. Türkiye saati ile 18-19'dan sonra Tweet atıyor genelde.Bu gabe daha uyanmadı mı?
Yakında olan varsa gitsin bi ziline bassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?