conistorm
Üye
yok onlarda durum farklı sanırım ayı görüpte bayrammı değilmi ona göre karar veriyorlar.Arabistan'da Kurban bayramı bir gün önce oluyor, sanırım onu baz almış ...
Baya oldu yayınlanalı. O sadece WP8.1'den 10'a geçerken yardımcı olacak. Hafıza filan açmak için. Bizimle alakası yok.microsoft Update Advisor isimli bir güncelleştirme danışmanı yayınladı...
İnsider'in yerine mi geçecek.
Yoksa microsoft ekibi tarafından hazırlık yapılan bir uygulama mı?
@Esendağlı
Diyanet takviminde Kurban Bayramının 1 nci gününe baktım 24 Eylül görünüyor..
Kendi telefonuma baktım 23 Eylül görünüyor..
Bu konuda geri bildirim yapmak lazım,ben yaptım.microsoft Update Advisor isimli bir güncelleştirme danışmanı yayınladı...
İnsider'in yerine mi geçecek.
Yoksa microsoft ekibi tarafından hazırlık yapılan bir uygulama mı?
@Esendağlı
Diyanet takviminde Kurban Bayramının 1 nci gününe baktım 24 Eylül görünüyor..
Kendi telefonuma baktım 23 Eylül görünüyor..
Windows 10 Mobile mi yükledinHızlı erişim menüsünü. Açamıyorum yardımcı olabilir misiniz lütfen lütfen
Lumia620
1- Cihazın bölge : ABD, dilini: ingilizce yap..Wp10 yükledim ama ilk yayınlandığın da bu sorun 24 saattir var. Cihazı sıfırladım ama hala aynı yedekleri de yükleyemedim
Ben öyle düşünmüyorum. Şuan elinde kahvesi mesai saati bitimini bekliyordurBu sövmek konusu o kadar itici ve o kadar nahoş bir davranış ki..
Gabriel Aul un da bir an önce her şey istenilen şekle gelse de bir an önce yayınlasak diye olağanüstü çabaladığını düşünüyorum.
Bir sistemin, ya da şirketin hazır olduğu halde yayınlamayı geciktirmesinin düşünülerek küfürlerle karşılık verilmesi o küfür edenlerin seviyesini ortaya koyar.
Belki de tek eksiklik gelişmelerden haber verilmemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?