Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bu haftada bitti. Şimdi ne diyecek bakalım gabe

skynet

Üye
Bu hafta artık gelir herhalde

braayn

braayn

Üye
Yeni gelen skype betamı ? Full mu?

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Tabii ki beta o kadar alışmışım ki astoria projesini denerken google playden uygulamaların beta sürümlerini indirmiştim :aman2:

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
Rygebin

Rygebin

Üye
Bu geloştirici versiyonunu şu an neden telefona yükleyemiyorum . Şu an yüklemeye kapalı mı acaba?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben 930 a kurdum ikiside sorunsuz çalışıyor çok şükür

skynet

Üye
1 ay 8.1 kullandıktan sonra tekrar w10 kullanınca baya hantal gelmeye başladı umarım yeni yapıda hızlanır

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar takvim uygulamanız kurban bayramını ayın kaçında gösteriyor,benim ve bir arkadaşın lumiasında bayramı ayın 23 ünde başlıyor diye gösteriyor,oysa bayram ayın 24 ünde

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar takvim uygulamanız kurban bayramını ayın kaçında gösteriyor,benim ve bir arkadaşın lumiasında bayramı ayın 23 ünde başlıyor diye gösteriyor,oysa bayram ayın 24 ünde

Arabistan'da Kurban bayramı bir gün önce oluyor, sanırım onu baz almış ...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
braayn

braayn

Üye
Takvimimizde beta desene :)))

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Aynen :)

csH

csH

Üye
Arkadaşın telefonunda 8.1 kurulu üstelik,tp sürüm olsa hoş görülebilir.bu gerçekten hiç hoş olmadı.
Bunun uygulamanın beta ya da tam sürüm olmasıyla bi ilgisi yok ki uygulama Outlook taki verileri senkronize ediyor sorun Outlook kısmında orada yanlışlık olmuş

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
mp2934

mp2934

Üye
Telefon arada bir yavaş şarj oluyor hatası alıyorum dün şarja taktım 8 saatte %80 dolmuş

sahanemir

sahanemir

Üye
Bu durumda yapılması gereken... internet bağlantılarını kapayın tekrar şarja takın

Üst Alt