Esendağlı Üye Dexter Morgan' Alıntı: Harbi kimse yok neden Genişletmek için tıkla ... Şu anda konuyu 21 kişi takipte,yani herkes pusu atmış vaziyette
Dexter Morgan' Alıntı: Harbi kimse yok neden Genişletmek için tıkla ... Şu anda konuyu 21 kişi takipte,yani herkes pusu atmış vaziyette
Dexter Morgan Üye Twitterda gördüğüm geliştiriciye Windows Phone uygulamasını yapın yada güncelleştirin yazıyorum. Sizde yazın anlasınlar artık. Kimsenin bize sefillik çektirmeye hakkı yok
Twitterda gördüğüm geliştiriciye Windows Phone uygulamasını yapın yada güncelleştirin yazıyorum. Sizde yazın anlasınlar artık. Kimsenin bize sefillik çektirmeye hakkı yok
yuyil01 Üye Bu saate kadar herhangi bir açıklama gelmediğine göre 9. yapının gelme ihtimali bugün için bence yüksek...
Bu saate kadar herhangi bir açıklama gelmediğine göre 9. yapının gelme ihtimali bugün için bence yüksek...
Esendağlı Üye yuyil01' Alıntı: Bu saate kadar herhangi bir açıklama gelmediğine göre 9. yapının gelme ihtimali bugün için bence yüksek... Genişletmek için tıkla ... İnşallah dediğin gibi olur ama ben tam tersini düşünüyorum
yuyil01' Alıntı: Bu saate kadar herhangi bir açıklama gelmediğine göre 9. yapının gelme ihtimali bugün için bence yüksek... Genişletmek için tıkla ... İnşallah dediğin gibi olur ama ben tam tersini düşünüyorum