Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Android ve ios kullanıcıları da bizler gibi güncelleme bekliyor mu acaba,yoksa bu olay Nokia kullanıcılarının alın yazısı mı

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslında durum onla için daha kötü ya biz yenilik bekliyoruz, adamlar daha ne beklesin ki her şey sistemde zaten
Windows 10 Mobile Insider Preview kullanıcıları şu anda ne bekliyorsa Android kullanıcıları da aynısını bekliyor güncellemelerden: stabilite

Tepkiler: ON9

braayn

Üye
uygulamalardaki reklamlardan bahsediyorsan o bizde de var )

Benim o yazıdan anladığım; 9 dk sonra gün bitiyor. 10. dk dan itibaren sonraki gün başlıyor. Kalkıp ta sonraki gün için "bugün güncelleme yok diyebilirim" demişse sonraki gün için güncelleme yoktur. Yani o yazıyı dün gün bitmek üzereyken yazmışsa bugün güncelleme yok, beklemeyin arkadaşlar.
Bak uyuz oldum şimdi . Belirsiz bekleyiş yoruyor da, olayın zevki burada.

Tepkiler: Rock Ve Roll
aslına bakarsan bende öyle düşünüyorum. 10 dk sonra güncelleme yok diyebilirim demiş, 10.dk dediği perşembe günü, demek ki bugünde güncelleme yok. Son zamanlarda Cuma günü veriyorlar zaten.

Geçen sefer ki çarşamba günü gelmişti

saynesim

Üye
Arama tuşu yandex çıkıyor saçma sapan birşey onu nasıl değiştireceğiz

Bay H

Üye
Güncelleme yok...

Tepkiler: m542tf

System X

Üye
bugünde güncelleme yok derken surat ifadesi...

O zaman yavaştan ilan verelim sahibindene

Ona kızanlara saydıranlara ''bu bir teknik ön izleme sürümü neden bu kadar acele ediyorsunuz'' gibilerinden birşeyler söylüyor kendince haklı olabilirde sistem diğer sistemlerin gerisinde kaldığı için insanlar bir an önce WP10 gelsin istiyor..