orian
Üye
Arama geçmişinde engelle diye bi seçenek çıkmıyor ama gariptir ki Arama+SMS Filtrele bölümünde "arama geçmişinden engelleyebilirsiniz" yazıyor. Mesajlardan engellenebiliyorsunuz fakat direkt rehberde yer alması gerek bence. "Rehber/Kişi/Düzenle/Engelle-Engeli Kaldır" şeklinde.arama geçmişinde giden aramalar da çıkmıyor mu? rehberden engellemek istediğiniz birini çaldırıp kapatın, arama geçmişinde görünsün, öyle bi deneyin
Teşekkürler..
Buldum valla. Mesajlara gel. Mesajşaitığın kişinin uzerine basılı tut. Numarayı engelle diyor. Engelledim. Denedim. Mesaj gelmiyor. Arama da aynı şekide arayana surekli meşgul çalıyor. Ayarlardan da kalrırılabiliyor. Saygılat
Ve engellediğin sırada gelen mesajları gorebiliyosun.
Bende bu şekilde gözükmüyor, siz wp10 mu kullanıyorsunuz?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayarlar'a basınca Bluetooth ayarlarına mı gidiyor yoksa tüm ayarlara mı?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Japon Freetel markası MWC de Windows 10 yüklü bir cihaz tanıtmaya hazırlanıyormuş. Büyük ihtimalle ilk veya ikinci yapı ile tanıtım yapılacaktır.
64 bitlik bir işlemci ile gelebileceği belirtiliyor.
Bunu dosya yöneticisinden mi yoksa fotoğraflardan mı paylaşırken görüyorsun.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben de her iki şekil de de bu menü çıkmıyor.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu dosya yöneticisinden mi yoksa fotoğraflardan mı paylaşırken görüyorsun.
Çünkü sende Windows 10 Teknik Ön İzleme sürümü yüklü değilBen de her iki şekil de de bu menü çıkmıyor.
bluetooth ayarlarına gidiyorAyarlar'a basınca Bluetooth ayarlarına mı gidiyor yoksa tüm ayarlara mı?
dosya yöneticisiEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fotoğraflar uygulamasında denedin mi ?bluetooth ayarlarına gidiyor
dosya yöneticisi
Evet şimdilik yokFotoğraflar uygulamasında denedin mi ?
Şu ayarlara gitmesede direk orada sorsa açmamı istermisiniz diye. Çok saçma ayarlara gitmesi. Direk o an atsa. İlla ayarlaara gönderecek oradan bluetot açcan sonra geri gelcen tekrar gönder dicen. Bunları düşünemiyormu bunlar.bluetooth ayarlarına gidiyor
dosya yöneticisi
Htc m8?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Orda bizi ayarlara götüreceğine direkt AÇ seçeneği olaydıya. Neyse buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?