sebahattinART
Üye
Bunun yapı ile alakası yok. Mağazada düzeltme yapılması gerekiyor. Maalesef PCde de aynı şekilde.İlk açıldığında sessiz saatler çalışıyor fakat biraz telefon kendine gelince düzeldi bende. Klavyedeki sıkıntıda giderilmiş. Bariz bir hızlanma var evet ama ben mağazaya sinir oluyorum. Biraz aşağıya iniyorum bir uygulamaya tıklıyorum indiriyor ama geri diyip kaldığım yerden devam edemiyorum.
İnternet explorer'in ayarlarına girerekdili ve bölgeyi abd yaptım cortana üzerinden quiet hours u düzeltebilir miyim diye ancak cortanayı aktif yapamadım. yandex i kaldırmayı denemedim ama ara tuşuna basınca edge üzerinden yandex arama sayfasına yönlendiriyor. cortana bu sürümle kullanımdan kaldırılmış sanırım.
Cortana yı kullandım, sorun yok, çalışıyor.bu yapıda cortana kullanabilen var mı?
Şu ana kadar kilit ekranını açarken geç gelen tarih dışında her hangi bir sıkıntıya rastlamadım.Baya sıkıntılı bir yapı olmuş gibi
bende dil ve bölgeyi abd yaptım ama çalışmadı tekrar deneyeyim bakalım.Cortana yı kullandım, sorun yok, çalışıyor.
(Tabiki Bölge ve dil ABD ve ingilizce olması şartıyla)
Bu işlemden sonra KONUM'u açmalısınbende dil ve bölgeyi abd yaptım ama çalışmadı tekrar deneyeyim bakalım.
O da vardı bayadır, yeni gelmedi.Şu ana kadar kilit ekranını açarken geç gelen tarih dışında her hangi bir sıkıntıya rastlamadım.
Bir de akşam eve gidince internet paylaşımı sorununun olup-olmadığına bakacağım.(L535)
Mağazada bir şeyler yazarken bilgi çıkmıyordu..
Yeni güncelleme ile arama harflerini yazdıkça olanlar sıralanıyor.
Aynen. Kilit ekranı ilk göze çarpan şey.Şu ana kadar kilit ekranını açarken geç gelen tarih dışında her hangi bir sıkıntıya rastlamadım.
Bir de akşam eve gidince internet paylaşımı sorununun olup-olmadığına bakacağım.(L535)
Mağazada bir şeyler yazarken bilgi çıkmıyordu..
Yeni güncelleme ile arama harflerini yazdıkça olanlar sıralanıyor.
ben öyle bi ayar göremedim hiç.Edge de arama motoru olarak bing i kullanıyor ve bunu google olarak değiştirebileceğimiz seçenek kaldırılmış
Yeni yapıda numara engelleme sorunu düzelmiş görünüyor..Aynen. Kilit ekranı ilk göze çarpan şey.
Epey ağır işliyor, tarih saat çok geç geliyor.
Sürdürülüyor/yükleniyor yazıları yine zaman zaman can sıkmayı sürdürüyor.
Rehber hızı ve kullanışlılığı hala yeterli düzeyde değil.
Sms'lerde bildirim sesi gelmiyor ya da bana öyle geldi bilmiyorum.
İnternet paylaşımını henüz denemedim ama herkes çalışmadığını söylüyor. Önceki yapıda çalışıyordu ancak onda da "kilit ekranı devreye girince bağlantının kesilmesi" sinir bozucuydu. Kilit ekranı süresini sınırsız yapmak zorunda kalıyorduk.
Bu yapının iyi yönü ise fotoğraflar uygulamasının hızlandırılması olmuş.
7 nci yapıda iken internet ayarlarına girildiğinde İleri seviye ayarlar diye bir şey vardı hatırlıyorumben öyle bi ayar göremedim hiç.
halen eski yapıdayım.yenisi bi türlü inmedi iki gündür
Telefonla ilgili güncellemeleri yaptınız mı?Bende konum çalışmıyor haritayı açıyorum konum açık olduğu halde ayarlardan açmamı söylüyor. Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bilen varmı ? L920
Telefonla ilgili güncellemeleri yaptınız mı?
Normalde,
Önce KONUM'u açılıyor
5-10 saniye bekledikten sonra da HARITALAR ı ya da HERE + yi açılıyor
Şayet ilk kez haritaları kullanacak iseniz bu sefer de sizden izin isteyecektir(konum için)
bu durumda harita uygulaması çalışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?