Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

serinaga

Üye
Anladığım kadarıyla yüklemeden bir süre sonra telefon kendine geliyor, başladım bende yüklemeye, 1520 uçuyor demişsin @Sensation, umarım öyledir, son zamanlarda epeyce hantallaşmıştı benimki ...

Tepkiler: mp2934

m542tf

Üye
L1520 şimdilik epey hızlı neredeyse uçacak o derece. Bence gayet başarılı olmuş 8. yapı eksiklerine rağmen.

8 nci yapıyı L 820 ye mi kurdunuz yoksa L 735'e mi?

Valla bende Filmler ve TV çalışıyor

@Aybars1979 ,
8 nci yapıyı kurdunuz mu?
Akşamdan bu yana yapılan yorumları okuyunca şu sonuç ortaya çıkıyor.

1- İnsanları heyecanlandıracak derecek önemli bir yenilik yoktur.
2- 8 nci yapıda önemli ve kullanıcıları rahatsız edecek büyük bir sorun yoktur.
3- 8 nci yapı en iyi yeni nesil telefonlarda çalışıyor(L830, L960, L535, L735) gibi...
4- 8 cin yapı genel anlamda iyileştirmeler ve alt yapıya önem vermiş görünüyor.

Arama tuş takımlarında hala aynı sıkıntı devam ediyor. İlk basılan tuşun sesi uzun oluyor

skynet

Üye
Yüklemeye değer mi ?

Arkadaşlar, unutmayalım ki bu bir Teknik Preview.
Adamlar bu deneme sürümlerinin telefonlardaki geri dönüşlere ve verdikleri tepkilere göre göre dizayn ediyorlar.
Bu nedenle;
1- yeni yapıları yüklemek isteyenlerin sıkıntılı durumlar oluşacağı anlarda kendi başlarına çareler üretebilecek donanıma sahip olmaları gerekiyor.
2- Yeni bir yapıyı yükledikten sonra arka planda yapılmakta olan sistem ayarlamaları ile o an veya sonrası için gereken güncellemelerden dolayı telefonu en az 2-3 saat oynamadan bir kenara bırakmak gerekiyor, hatta bazı arkadaşlarımız 1 günden söz ediyorlar..
Bu süre sonunda telefon kendine ancak geliyor...
3- Yeni yapıyı yüklemek isteyenlerin sıkıntılı durumlarda geri dönüşleri için kendilerine hem internet(wifi) hem de en az 8 ve üstü windows yüklü bir bilgisayar gerekiyor ve tabiki bilgisayarlarına kurulu NSU(telefon microsoft logolu ise Microsoft softvery uninstaller programı) programının bulunması lazım.
4- Teknik problemlere maruz kalmamanız için de yükleme esnasında telefonunuzun şarj yüzdesi 70 ve üzeri olması .

Tepkiler: sfgnrl
Windows 10 Mobile Yeni jenerasyona sahip telefonlarda daha olumlu tepki veriyor diye düşünüyorum..
L 520 ye de kurdum, L 535 e de..
İkisinin arasında dağlar kadar fark var..Uyum açısından L 535 te sanki kararlı sürüm gibi çalışıyor(Şimdilik 7 nci yapıdan söz ediyorum)

Tepkiler: sahanemir
klavye daha doğru çalışıyor misal aynı k ,ye arka arkaya basın doğru algılıyor.

L830 baya hızlandı ilk izlenimim olumlu..

gece kurdum yattım daha hiç kurcalamadım masada duruyor telefon işlerin yoğunluğundan gözüm görmüyor.

Tepkiler: bozkirdangelen

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kaç yapı yükledim hiç sıfırlamadım. Akşam sıfırlayacağım. Normale döner.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada Filmler ve TV'ye gelen güncelleme ile eskisi gibi çalışıyor.

Tepkiler: bozkirdangelen