Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

mesaj sorunu bir ara durduk yere çıktı bende de ama sonra yine durduk yere düzeldi

Son zamanlarda kilit ekranında takılı kalmaya başladı iyice, inşallah yeni yapı bu hafta gelir de formatlamak zorunda kalmam

skynet

Üye
Gece wifiyi kapatıp sabah açtığımda telefon bir 5 dk kendinden geçiyor Bu sorunu başka yaşayan var mı ?
Örnek: Akıllı depolamaya girip çıktığınızda hani kutucuklar bir kendinden geçer ya aynı o hesap wifiye bağlandığında da aynısı oluyor

Abi fotoğraflar ve pil çok can sıkıcıydı bende 8.1e döndüm

braayn

Üye
Bu sıcak yaz aylarında çileden çıkmak istemiyorsanız DENİM'e gelin.
Denim de hayat hep akıcı....
Reklam sloganı gibi oldu .

Tepkiler: suyunsesi, bozkirdangelen, Aytaç-01 ve 2 diğerleri

skynet

Üye
Her şeye rağmen yine de w10 8.1'in yüzüne bakmam bu saatten sonra

Tepkiler: bozkirdangelen

csH

Üye
bunları güncellemiyor

Bi kaç kez denedim w10'u ama olmuyo.oyun oynatmıyor.mecburen 8.1'e devam.tabi 10'un yanında görsellik açısından falan boş ama şu çalışmıyor bu çalışmıyor gibi bi derdimiz yok
LUMIA 950 XL nedir arkadaş yaw
Bu arada HotSpot VPN mağazada.w10'da da çalışıyormu bi deneyebilir mi kullanan arkadaşlar @Sensation

key.p12 sertifika şifresi isterse bişey girmeden tamam deyin

4MaGuS

Üye
bu arada geçen paylaşılan ekranı ikiye bölerek kullanma özelliği ile ilgili bir video vardıya bu gün aynısı başıma geldi ama daha belirgin bir şekilde şöyle dosya yönetiden resimlere girip oradan her hangibir resim açtım daha sonra açılan resim ekranın üst yarım kısmına çıktı sadece ekran bildiğiniz ufaldı simgeler hepsi sadece o kısımda gözüküyordu şuan deniyorum olmuyor resim çekebilirsem ekliyeceğim

Tepkiler: suyunsesi, YkPkY ve ceza87
bu kutucukların en saydam halimi oluyor yoksa programla dahada oynama yapabilirmiyiz dahada saydam yapabilirmiyiz

ya o değilde mağazaya mobil ödeme falanmı ne geldi bilmiyorumda geçen sene innial kart kullanıyordum şimdi w10 prewiev sürümünü kullanıyorum bir oyunda oyundan bir şey paralıydı aldı acaba mobil ödememi bu yoksa kartım tekrar devreyemi girdi kartıda kaç aydır kullanmıyorum biraz konuyla alakasız oldu bilen varmıdır acaba new star soccer oyununda bu durum başıma geldi m

dakamon

Üye
Cortana dil yelpazesi genişletiliyor ama Türkçe den ses seda yok. 2016 sonbahara gelir artık.

çok alıştık ya 10 arayüzüne. geçen 920 vardı 8.1 kullanamadım yemine o kadar dağınık ki ayarlar menüsü falan