Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Bugünde haber yok En iyisi Microsoftta mühendis olmak tüm gün yatıyorsun

Bay H

Üye

Şeffaf karoların geleceğinden bahsediyor.

Son düzenleme:
Tepkiler: suyunsesi ve bulutsuzgece

ogzhnoTr

Üye
güncelleme vermediklerinde tüm gün yatıyor mu oluyorlar vay anasını

Bay H

Üye
Bari siz yapmayın,madem bişiy yayınlıyorsunuz altına da türkçe olarak anlamını yazın ama

Bu konuda çok haklısınız, bazen atlıyoruz bu şeyleri.

Şeffaf karoların geleceğinden bahsediyor.

Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
Mesela neler smt210 tabletime geldi ben bir fark görmedim çoklu pencere haricinde şarjıda daha az gitmeye başladı

Ona yapıcak bişi yok nexus cihazlar üzerinden karşılaştırma izlerseniz anlarsınız çünkü en doğrusu o olur

zbahadir

Üye
Hazır Android konusu açılmışken yazamadan edemeyeceğim. Android çok büyük bir başarı değildir. Linux tabanlı bir işletim sistemi olduğu için zaten gömülü sistemlerde çalışan bir sistemdi ve buna çok uygundu. Tek yapılan şey mobil sistemlere uyumlu hale getirilmesidir.

Google innovasyondan başka hiç bir buluşu olmayan bir kurum. Google hazır işe yarar ne kadar irili ufaklı kuruluşu alarak bugüne gelmiştir. Arama motorundan başka bir şeyi yoktur.

Onun için Android'in Google'ın başarısı gibi gösterilmesi yanlıştır. Bu başarı aslında Linux çekirdeğini yaratan Linus Torvalds'a aittir.

Windows işletim sistemi bugüne kadar insanların birinci Personal/kişisel işletim sistemi olmuştur ve MS bunu dünyaya kanıtlamıştır. Gömülü sistemlere gelişi ise bir yeniliktir ve büyük bir yeniliktir aslında. MS gömülü sistemlerde ilk kez bu sistemi tam olarak kullanılabilir duruma getirmiştir ve bu aslında bir başarıdır.

Gelecekte ne olur bilinmez ama atı alan Üsküdar'ı geçmiş misali Android'i geçmesi mümkün değildir çünkü Android gömülü sistemlere daha uygundur çekirdek yapısından dolayı. Ama MS'nin hatırı sayılır bir pazar payı yakalaması mümkündür.

Son düzenleme:
Tepkiler: suyunsesi, ceza87 ve Esendağlı

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ayın 16'sında sessiz sedasız Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme Slow Ring yayınlanmış. Herhangi bir değişiklik olmadığı söylense de video kaydı sırasında beyaz dengesi ve pozlama değeri ayarı yapılabiliyormuş.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: suyunsesi, Sensation, skynet ve 3 diğerleri
Yeni listeler mart ayını bulur mu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeni listeler mart ayını bulur mu
Büyük ihtimalle ama şu an için bişey demek yanlış olur. Çünkü adamlar üzerinde çalıştıklarını ve hazır olduğunda açıklayacaklarını söyledi. Yani her an için olabilir ama kendinizi 12 Mart'ta en kötü ihtimal olarak ayarlayın.

Tepkiler: suyunsesi, YasirTaHazal ve Esendağlı

dakamon

Üye
Yeni build ile birçok cihaza destek gelecekmiş belki de hepsine. Hadi bakalım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
Hadi bakalım şunun şurasında mart ayına ne kaldı

Ygs geldi be zaman hızlı akıyo bi bakmışsınız final sürümü gelmiş

Tepkiler: Rainesto ve emz