Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Klasör sistemi ve kişiler karosu(yuvarlak resimler)benim hoşuma gitmedi,8.1 deki klasörleme daha iyiydi bence.

Klasör sistemi ve kişiler karosu(yuvarlak resimler)benim hoşuma gitmedi,8.1 deki klasörleme daha iyiydi bence.
aynı şekilde 8.1'de ki kişiler karosu da daha güzeldi
Hem kişiler karosu hemde diğer klasörler daha güzeldi,umarım eski haline çevirirler.

Hem kişiler karosu hemde diğer klasörler daha güzeldi,umarım eski haline çevirirler.
klasörleme düzelir de kişileri sanmıyorum iyice oturttular bu sürümle baloncukları.

umudu kesmiştim açıkçası onun boşalan yerine yeni bir uygulama koyunca da aklımdan tamamen çıkmıştı
ben takvime meraktan bir sürü olur olmaz hatırlatıcı ekledim şimdi nasa nın füze fırlatmalarını bile hatırlatıyor ne işime yarıyacaksa.

Tepkiler: ceza87, Rock Ve Roll ve Aytaç-01

dakamon

Üye
Şu bağlantıyı tıklayın. Mağazada aç görünmesi lazım
Benim lumia 640 xl de açtım linki. Bu uygulama cihazınızda kullanılamıyor diyor. Nedeni nedir.

skynet

Üye
Teli sıfırladım klasörleme sorunu çözüldü ama bu seferde göz atma ekranı ve bir kaç ayar güncellemeden sonra kayboldu
Video Optimizer for Whatsapp da yüklenmiyor artık şaka gibi

İnşallah eski klasörlemeden vazgeçip Patlayan Klasör verirler

skynet

Üye
Güncellenmeyen dokun,ekranı depolamadan sildim şimdi mağazadan yüklemek istediğimde kullanılamaz diyor Keşke sıfırlamasaydım

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncellenmeyen dokun,ekranı depolamadan sildim şimdi mağazadan yüklemek istediğimde kullanılamaz diyor Keşke sıfırlamasaydım
Aynen Dokun'u sildim artık tamamen gitti. Neyseki ayarları yapmıştım

skynet

Üye
Yalnız sıfırlamadan sonra akıcılık baya arttı

skynet

Üye
Mesaj ve eposta bildirim sesleri çıkmıyor bunu nereden ayarlıyoruz ?

ogzhnoTr

Üye
Yeni kalsorleme sistemini anlatacak biri aranıyor

Raskoln

Üye
açılmayan glance dokun gibi sistem uygulamalarına sysapp pusher uygulaması ile mağazada bulup aç deyince ayar kısmına ulaşabiliyoruz ama kapatınca Ayarlarda yine gözükmüyor. Kişilerdeki baloncukları pek beğenen yok gibi bende de çıkmıyor zaten bir türlü dert etmeye gerek yok o halde.