suyunsesi
Üye
Valla ben indirebilmiştim ama sorun çıktı uyudum. Sabah sabah sıfırladım, daha hızlı oldu. Gerçi şu an yedeklerimi geri yüklüyor o aşamadayım. (%45'te). Ama temiz ve hızlı bir yükleme oldu.dün gece 70 mb kala kesilen internet edeniyle indirmem yarıda kaldı. şimdi 2 saatlik uykuyla indirmeyi tamamladım, yüklemeye hazırlanıyor onu bekliyorum. Allahım ne olacak bu lumia sevgisi
umarım yaşamam benim yedekler biraz kalabalık başlayınca o işe cyan, denim, yedek, 10 falan derken tüm günüm gidiyorValla ben indirebilmiştim ama sorun çıktı uyudum. Sabah sabah sıfırladım, daha hızlı oldu. Gerçi şu an yedeklerimi geri yüklüyor o aşamadayım. (%45'te). Ama temiz ve hızlı bir yükleme oldu.
hadi bakalım hayırlı olsunBen en son toparladığım düzenlediğim 6. yapıyı yedeklemiştimBitti bile. Şu an şıkır şıkır açıldı. Arkaplandaki yüklemeler devam ediyor. (Bazı uygulamalar gri ve onlar yükleniyor). Buna rağmen takılmasız ve hızlı. Şaşırdım. Çokta sevindim.
çarklar eskisi gibi uzun sürüyor mu?Şimdi gönül rahatlığı ile işe gidebilirim. Cümlemize hayırlı olsun 7. yapı.
Hocam daha yeni yüklendi ve tüm arkaplan yüklemelerini bitirene kadar bazı şeyleri sağlıklı yapabileceğimi sanmıyorum. Yine de denedim, evet arkaplan ve sistem rengini değiştirebiliyorum.Arkaplanı değiştirebiliyor musunuz siz?
Sıfırlamada çarklar çok uzun sürmedi. Sıfırlama komutunu verdim ve telefonu bırakıp kahvaltımı hazırladım ve oturdum. Kahvaltım tam bitmeden telefon yüklendiben de şimdi yeniden başlat dedim hadi bakalım
çarklar eskisi gibi uzun sürüyor mu?
Hocam benim işlemler biteli çok oldu her şey sorunsuz ama sadece arka plan değiştirmede sorun var.Hocam daha yeni yüklendi ve tüm arkaplan yüklemelerini bitirene kadar bazı şeyleri sağlıklı yapabileceğimi sanmıyorum. Yine de denedim, evet arkaplan ve sistem rengini değiştirebiliyorum.
Sıfırlamada çarklar çok uzun sürmedi. Sıfırlama komutunu verdim ve telefonu bırakıp kahvaltımı hazırladım ve oturdum. Kahvaltım tam bitmeden telefon yüklendi
Evet bunu bende merak ediyorum,6. yapıda bulamamıştım.eski mağazada uygulamalarım bolumune girince önceden yüklenmiş tüm uygulamalar gozukuyordu. Yeni mağazada böyle bir bölüm var mı ?
telefon baya hızlı kapanıyor eskiye oranla, birde açık temada tüm uygulamalar kısmında basılı tutunca yazılar okunmuyordu düzeltilmişyenilik bir kaç şeyden bahsedeyim ilk olarak yedek aldığımızda çevrimdışı haritalar baştan indirmeniz gerekiyor şuan bende türkiyeyi inmiş olarak gözüküyor, oyun içi kayıt yoktu bazılarında facebook hesabı girerek falan vardı yüklemeden sonra candy crush kaldığım seviyeden devam etti, tüm uygulamalar kısmında uygulamaları yazı ile arama düzeltildi önce bulmuyordu, dosyalar kısmında gizli dosyalar nasıl gözüküyordu tam hatırlamıyorum ancak .mp3 şeklinde arattığımda üst kısımda bir şey çıkmıyor artık devamlı bu aygıt yazıyor yani sistem dosyaları bullunmuyor artık ve aramalara sıralama ölçütü gelitirilmiş daha önceden varmıydı bilmiyorum
eski mağazada uygulamalarım bolumune girince önceden yüklenmiş tüm uygulamalar gozukuyordu. Yeni mağazada böyle bir bölüm var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?