Esendağlı
Üye
O zaman bizde çaylarımızı içerek gelecek haberleri bekleyebiliriz, eyvallah özgürZaten kendisi bunu söylemiş.
Bugün yapacağı işleri kastediyor muhtemelen.
Bugün fırsatını bulduğunda yeni desteklenecek telefonlar ve yeni sürümler hakkında bilgi paylaşacak.
Orada henüz daha sabahın 10:30'u...
Çevirisini yaptığım twiti sabah 8:00'de atmış.
bir iki saat içinde olacağını nereden çıkartınız hocam?Bir iki saat içinde yeni desteklenecek telefonlar ve yeni verilecek sürümlerle ilgili bilgi gelebilir Gabe'den...
bir iki saat içinde olacağını nereden çıkartınız hocam?
Vereceği bilgiler önemli olduğu için Ortadoğu ve Avrupa ülkelerindeki saat dilimini de hesaba katacaktır.
Burada saat 22:00 iken, orada öğle 12:00 oluyor.
O yüzden en geç öğle saatlerinde, sözünü ettiği bilgileri verecektir diye düşünüyorum.
Yani bizim saatimize göre en geç 22:00-23:00 sularında.
hocam son yüz yılın en büyük açıklaması olmayacağı için o kadar enine boyuna düşünürlermi o kısmını bilemem ama açıklama yapacağı kanaatine nereden vardınız?
hocam son yüz yılın en büyük açıklaması olmayacağı için o kadar enine boyuna düşünürlermi o kısmını bilemem ama açıklama yapacağı kanaatine nereden vardınız?
Tel modeli nedir hocam?
Tel modeli nedir hocam?
Allah razı olsun abicim de, sence yükleyeyim mi? Çok sorunlu (gerçi daha olmayan şey elbette sorunlu) ama en azından Alarm çalsın yeter banaHayırlı olsun diyeyim
L625 kardeş (profilde yazıyor)
Allah razı olsun abicim de, sence yükleyeyim mi? Çok sorunlu (gerçi daha olmayan şey elbette sorunlu) ama en azından Alarm çalsın yeter bana(diyeceğim de, Alarm da çalışmıyormuş)
Alarm çalıyor.
Konuda söylemişlerdi de ondan kafamda kalmış, teşekkürler
O zaman yükleyeyim ya, nasıl olsa ayın 20'sinde yükleyecek kaçış yok
Güncellemeyi yükledikten sonra alarm uygulamasında kurulu gelen bir alarm var çalmıyor kendi kurdukların çalıyor ve bildirim merkezinde de gösteriyor alarmı
Yükleme derim. Ciddi şarj sorunu varL625 kardeş (profilde yazıyor)
Allah razı olsun abicim de, sence yükleyeyim mi? Çok sorunlu (gerçi daha olmayan şey elbette sorunlu) ama en azından Alarm çalsın yeter bana(diyeceğim de, Alarm da çalışmıyormuş)
Yeni liste ne zaman acıklanacak
Muhtemelen bugün, birkaç saat içinde
L625 kardeş (profilde yazıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?