bozkirdangelen
Üye
Sistemin ve o an yapılan güncellemenin gerekli ayarları yapabilmesi için gereken bir işlem.yeniden başlatmaa o uygulamanın açılabilmesi için mi yoksa sisteme karı var mı
Whatsapp 6tag falan güncellenmiş ama bende gozukmuyorNe varsa belli bir süre sonra hepsi orada beliriyor. Sıkıntı olmuyor.
evet en son çare olarak onu da denedim olmadı bugün servise verdimnavifirmden romindirip nokia care suite i denedin mi. ben sorunumu onla çözmüştüm.
evet en son çare olarak onu da denedim olmadı bugün servise verdim
inşallahUmarım en kısa zamanda teslim ederler yada başka yeni cihaz verirler
bu kısmı detaylı anlatabilirmisiniz bende rom ok ama nokia care suit offline çalışıyor nasıl başardınız benim son çarem nokia care suitnavifirmden romindirip nokia care suite i denedin mi. ben sorunumu onla çözmüştüm.
Neden olmasın?Dedikodulara göre Microsoft çok yakında Windows Phone'lardan vazgeçecek ve Google ile anlaşarak Windows platformuna uygun bir Android işletim sistemine merhaba diyecek.
çok guldum bu habere
Dedikodulara göre Microsoft çok yakında Windows Phone'lardan vazgeçecek ve Google ile anlaşarak Windows platformuna uygun bir Android işletim sistemine merhaba diyecek.
çok guldum bu habere
Öyle bir şey olursa anında ios a dönerim.Dedikodulara göre Microsoft çok yakında Windows Phone'lardan vazgeçecek ve Google ile anlaşarak Windows platformuna uygun bir Android işletim sistemine merhaba diyecek.
çok guldum bu habere
Nedir bu android düşmanlıgı?Öyle bir şey olursa anında ios a dönerim.
Haber kısmen doğru. Evet Microsoft Windows Phone'u bırakıyor. Çünkü yakında Windows 10 Mobile geliyor.Dedikodulara göre Microsoft çok yakında Windows Phone'lardan vazgeçecek ve Google ile anlaşarak Windows platformuna uygun bir Android işletim sistemine merhaba diyecek.
çok guldum bu habere
Daha önce anlatmıştım tekrar vereyimbu kısmı detaylı anlatabilirmisiniz bende rom ok ama nokia care suit offline çalışıyor nasıl başardınız benim son çarem nokia care suit
Rudy yazmış demin güldüm bayağıHaber kısmen doğru. Evet Microsoft Windows Phone'u bırakıyor. Çünkü yakında Windows 10 Mobile geliyor.
Will Microsoft stop Windows Phone soon? Yes, they will... cause they will ship 'Windows 10 for MOBILE' #stupidJournalists...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?