Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

yeniden başlatmaa o uygulamanın açılabilmesi için mi yoksa sisteme karı var mı
Sistemin ve o an yapılan güncellemenin gerekli ayarları yapabilmesi için gereken bir işlem.
Hatta bilirsiniz windows ta bir uygulama yüklendikten sonra genellikle sistem sizi uyarır veya otomatikman kendisi yeniden başlatma yapar.. onun gibi bir şey..

navifirmden romindirip nokia care suite i denedin mi. ben sorunumu onla çözmüştüm.
bu kısmı detaylı anlatabilirmisiniz bende rom ok ama nokia care suit offline çalışıyor nasıl başardınız benim son çarem nokia care suit

serinaga

Üye
Telefonda 6 uygulama inatla yüklenmiyor, siliyorum, kapatıp açıyorum, tekrardan başlatıyorum derken artık pes ettim ve kendi hallerine bıraktım onları ... Sistem şuan için oldukça iyi hale geldi, Microsoft Edge ile bugüne kadar hiçbir tarayıcıda yaşamadığım keyfi yaşadım, mükemmel ötesi bir şey olmuş. Arada bir arka planda bir şeyler çeviriyor, bu esnada ısınıyor tabi telefon ve şarj tüketimi hızlanıyor ama bir süre sonra kendine geliyor. Hemen hemen tüm uygulamalar çalışıyor, birkaç eksik dışında beni şimdilik rahatsız etmiyor, artık Windows Mobile 10 ile yola devam ... L1520

Tepkiler: sahanemir

ON9

Üye
internetten Facebook ve swarm dışında çalışmayan bir şey yok ama rehberim kişilerin resimlerini göstermemeye başladı dünden beri (live tiledakini)

Dedikodulara göre Microsoft çok yakında Windows Phone'lardan vazgeçecek ve Google ile anlaşarak Windows platformuna uygun bir Android işletim sistemine merhaba diyecek.

çok guldum bu habere

Tepkiler: ogzhnoTr

4MaGuS

Üye
sarj konusunda bence 5. yapıdan daha iyi akşam teli wifi ile açık bırakıyorum teli sabah açık buluyorum tam ne kadar azaldığından emin değilim ancak 1 gün rahat yetiyor şuan full wifi açık arada oyun oynuyorum resim çekiyorum

Emre

Üye
Dedikodulara göre Microsoft çok yakında Windows Phone'lardan vazgeçecek ve Google ile anlaşarak Windows platformuna uygun bir Android işletim sistemine merhaba diyecek.

çok guldum bu habere
Neden olmasın?

dücane

Üye

çok guldum bu habere

Bu dedikodulari bugün bir alman sitesinde de okudum. Simdilik sadece söylentilerden ibaret, bence sadece de bir söylenti kalacak

YkPkY

Üye

çok guldum bu habere
Öyle bir şey olursa anında ios a dönerim.

Tepkiler: BLasTeaR

papakudioflu

Emekli Yönetici

çok guldum bu habere
Haber kısmen doğru. Evet Microsoft Windows Phone'u bırakıyor. Çünkü yakında Windows 10 Mobile geliyor.

Will Microsoft stop Windows Phone soon? Yes, they will... cause they will ship 'Windows 10 for MOBILE' #stupidJournalists...

Tepkiler: suyunsesi, Rock Ve Roll, OnurYurdakul ve 7 diğerleri
bu kısmı detaylı anlatabilirmisiniz bende rom ok ama nokia care suit offline çalışıyor nasıl başardınız benim son çarem nokia care suit
Daha önce anlatmıştım tekrar vereyim

BİLGİSAYARI TELEFONU GÖRMEYENLER, SÜREKLİ ÇARKLARIN ÇIKTIĞI VE RESET ATILDIĞI VE ÜZGÜN YÜZÜN ÇIKTIĞI DURUMLAR, 8.1 E GERİ DÖNEMEYENLER İŞTE ÇÖZÜM:
bir çok konuşmada dikkatimi çekmişti ama ilgilenmemiştim ta ki başıma gelene kadar. win 10 yüklediğim telefonum bu sabah brick oldu. sürekli çark çıkıyor ve reset atıyordu. nokia care suite ve lumia recovery tools ile kurtarmaya çaılştım ama olmadı. sonunda başardım. işte yöntem:
1. bilgisayarınızda denetim masasına girerek program ekle kaldırdan yayımcısı nokia olan tüm uygulama ve sürücüleri kaldırın. ayrıca yayımcısı nokia olmayan winusb driver gibi tüm usb bağlantı noktası driverlarını kaldırın. sakın aygıt yöneticisinden yapmayın. program ekle kaldırdan yapın. bu iş için uninstall programı da kullanabilirsiniz. ben kullanmadım.
2. bu kaldırma işleminde eğer yüklü ise nokia care suite ve lumia recovery tools programlarını da kaldırın. yani kısacası bilgisayarda nokia ile ilgili hiç birşey kalmayacak.
3. ccleaner ile kayıt defteri taraması yaparak tüm artık dosyaları temizleyin.
4. bilgisayarı yeniden başlatın
5. vereceğim linkten son sürüm nokia care suite programını indirin

6. programı yönetici olarak çalıştırarak kurun.
DİKKAT: kurulum sırasında birçok sürücü yüklenecek. gerekli olan tüm sürücüler yüklenecek. kurulumun herhangi bir aşamasında bu sürücü daha önce kurulmuştur uyarısı alırsanız en başta kaldırmadığınız bir sürücü vardır ve her şeyi en baştan yapmanız gerekir.
7. kurulum bittikten sonra navifirm ile gerekli romu indirip yüklemeyin yapabilirsiniz. bunun nasıl yapılacağı google amcadan öğrenebilirsiniz.
NOT: bu aşamadan sonra lumia recovery tool programının kurulup kurulmaması hakkında birşey söyleyemem. ben kurmadım gerek de yok.

Mağaza güncellemeleri çalışmıyor diyordum internet varken otomatik herşeyi güncellemiş
Rudy yazmış demin güldüm bayağı

Tepkiler: Esendağlı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: dücane ve capkino06
Arkadaşlar wp10 tp den sonra video çekemiyorum konu ile ilgili bilgisi olan varmı cihazım L1520
Arkadaşlar wp10 tp den sonra video çekemiyorum konu ile ilgili bilgisi olan varmı cihazım L1520 kamera hatası veriyor ve video kayıt etmiyor