Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

BLasTeaR

Üye
Benim anlamadığım neden exploreri yok edipte edgeyi çıkardılar exploreri geliştiremiyorlar mı ?

'Bazıları' İE'yi tarayıcı niyetine saymıyor da ondan!
Microsoft'ta bu dalga geçenlere evrimi göstermek istiyor!

Tepkiler: serinaga ve Sensation

SLH.55

Üye
Ben dün 6. yapıyı kurdum bazı hatalarından dolayı tekrar 8.1 döndüm.Windows insideri kurdukdan sonra ilk güncellemede Gdr2 kuruyordu.Şimdi ise direk windows 10 kurdu.O gelen 1 mb güncellemeden dolayımı ki oldu yoksa kaldırdılar mı ? Bilgisi olan var mı ? Daha önce açıklandı ise takip edemediğimden gözden kaçmıştır.

'Bazıları' İE'yi tarayıcı niyetine saymıyor da ondan!
Microsoft'ta bu dalga geçenlere evrimi göstermek istiyor!
Diğer 3 tarayıcı şirketi birleşip bir tarayacı çıkarmak için kolları sıvamışlar.Umarım O çıkaracakları edgeyi kenara attırmaz

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kaldırıldı.

Tepkiler: SLH.55

BLasTeaR

Üye
Diğer 3 tarayıcı şirketi birleşip bir tarayacı çıkarmak için kolları sıvamışlar.Umarım O çıkaracakları edgeyi kenara attırmaz

Demek ki şimdiden varlığı bile gözlerini korkutmaya yetmiş
Daha Beta'da olan MS Edge, benchmark (Html5'te) diğer tarayıcılardan açık ara öndeyken Tam Sürümde bu farkı düşünemiyorum bile.

SLH.55

Üye
Anladım.Bu arada diğer kurulumuda sıfırdan yapmıştım, Şuanda baya akıcı geldi sistem güncellemeleri yapıyorum takılma dahi olmadı.Kazayla sevdim

Birde Ekstralar + Bilgi ve Cihaz merkezi güncellemesini yaparken sorun oluşması genel mi ?

sanırım güncellemeden yüklemeyi yapmışsınız o yüzden güncellemede sorun çıkıyordu. ben sıfırlamak zorunda kalmıştım sizde durumnedir tam olarak bilemiyorum ama.

4MaGuS

Üye
Demek ki şimdiden varlığı bile gözlerini korkutmaya yetmiş
Daha Beta'da olan MS Edge, benchmark (Html5'te) diğer tarayıcılardan açık ara öndeyken Tam Sürümde bu farkı düşünemiyorum bile.
bende bunu merak ediyorum acaba diğer sistemlerin en iyi tarayıcıları html5 de kaç puan alıyorlar, bu konuda bilgisi olan varmı

SLH.55

Üye
sanırım güncellemeden yüklemeyi yapmışsınız o yüzden güncellemede sorun çıkıyordu. ben sıfırlamak zorunda kalmıştım sizde durumnedir tam olarak bilemiyorum ama.
Sıfırladım telefonu, tüm yazılım güncellemesini yaptım ve windows 10 kurdum.Şuanda baya sağlıklı kullanıyorum.Bu arada onlarıda kurdum.

Ana ekranımı paylaşayım ilham kaynağı olur farklı ekran severler için

Tepkiler: ceza87 ve OnurYurdakul

BLasTeaR

Üye
bende bunu merak ediyorum acaba diğer sistemlerin en iyi tarayıcıları html5 de kaç puan alıyorlar, bu konuda bilgisi olan varmı

21 MAYIS 2015 tarihli verilere göre;

Google’ın Octane 2.0 ve Apple’ın Jetstream Benchmark testletine giren Microsoft Edge tarayıcı, aldığı performans testi skorları ile tüm 64-bit tarayıcılar arasında liderliğe yükseldi. Microsoft Edge, Google Octane 2.0 benchmark testinden 23.507 puan alırken, sırasıyla Google ve Mozilla Firefox tarayıcılar ise 20.874 ve 19.271 puan aldılar.

Apple’ın Jetstream Benchmark test sonuçlarında da liderliği eline alan Microsoft Edge tarayıcı, bu testten 154 puan alarak birinci olurken, ikinci Google Chrome tarayıcı 138 puan, üçüncü olan Mozilla Firefox tarayıcı ise 123 puanda kaldı. Bu testlerde İnternet Explorer tarayıcının puanları ise Octane 2.0 için 10.247, Jetstream Benchmark için de 96 puanda kaldı.

Benchmark Sağlayıcı IE11 üzerinden Microsoft Edge iyileştirmeleri

• Jetstream Apple 1.6 kat daha hızlı
  • Octane 2.0 Google 2.25 kat daha hızlı

Tepkiler: 4MaGuS ve flutewoddy
Arkadaşlar telefonu kırıcam.Hard reset atılmıyor telefona.Ayarlar kaybolduğu için ordan da reset atamıyorum.Mağazaya bağlanmıyor.Bilen varsa yardım etsin.
Arama yaptırarak istediğin uygulamaya ulaşma imkanın var ise onu dene.
bu sensor olayı çok olmaya başladı bende arama geldiğinde ekran direk kararıyor. Başlarda boyle değildi
Bende de arada yapıyordu, şimdi düzeldi.. Düzelme sebebini de bilmiyorum ki sana yazayım. Yalnız arada bir bölge:Abd, dil: ingilizce ye aldım, sonra tekrar türkçeye çevirdiğim olmuştu.
Demek ki genel.. Ben de de var, 3 gündür bir türlü güncellemenin sonuna gelmiyor..

efo81man

Üye
s.a kolay gelsin hepinize 520 windows 10 yükliyim dedim ama çarklar dönüyor reset atıyor tekrar açılıyo çarklar dönüyo reset atıyo hep böyle nasıl düzeltirim

s.a kolay gelsin hepinize 520 windows 10 yükliyim dedim ama çarklar dönüyor reset atıyor tekrar açılıyo çarklar dönüyo reset atıyo hep böyle nasıl düzeltirim
Muhtemel yapılabilecekler:
  1. Şarj durumunu kontrol ettiniz mi? En az 60 ve üzeri olmasında yarar var. ONdan kaynaklanıyor olabilir.
  2. Pilini çıkarın, yeniden takın, bir süre bekleyin ve tekrar deneyin.
  3. Reset atma olayıyla ilgili bir güncelleme yayınlanmıştı, acaba o güncelleme yüklenmedimi?
  4. Bunlar sorunu gidermedi ise telefon kapalı iken reset atmayı deneyiniz.

efo81man

Üye
telefon şuan hiç açılmıyo şarj durumunu bilmiyorum pili çıkardım denedim reseet denedim ama olmuyor 8.1 döneyim dedim pc görmüyor telefonu

ses kısma + güçden bahsediyosanız denedim titredikten sonra telefon ses kısma basıyorum tek bu seferde nokia yazısı gidip gidip geliyor
Acele etmeyin, şarja takın bir süre o şekilde çalışsın bazen giriş yapabiliyor..
Telefon kapalı iken reset atmanın farklı bir yolu var tuş kombinasyonlarıyla yapılıyor.. onu da deneyebilirsiniz.
Olmaz ise..

İsterseniz nokia softwery uninstaller yani NSU yoluyla 8.1 e geri dönün..
Ancak bilgisayar telefonu görmedi diye yazmışsınız..
Bunun için bilgisayarınız daki windows un 8 veya 8.1 olmasında yarar var..
Ayrıca NSU nun son versiyonunu yükleyin..
Yine de sorun olursa bilgisayarı kapatıp açın ve yeniden deneyin.. mutlaka görecektir..
Tüm bunlara rağmen olmadı ise başka bir bilgisayarda denemenizde fayda var.

skynet

Üye
7.yapı ne zaman gelir ?