Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile ile sistem dosyalarına erişim mümkün. Muhtemelen bir açık olabilir. Fakat ileride hackerlar buradan yürüyerek sistemde istenen değişiklikleri yapmanın önünü açabilir

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: braayn ve OnurYurdakul
Arkadaşlar mp3 indirebilen bir site varmı hafıza kartına
ç.içi dinleyip, indirebiliyorsunuz gayet başarılı.

müzik çalar gerçekten kaliteli olmuş sonunda kanayan yara iyileştirildi. şuan en büyük sorunum bazı uygulamaların live tile ları çalışmıyor. hava durumu örneğin.
bu arada yardımlaşma konusunda bir sorun paylaştım ancak tüm ilgi burada kimse sallamadı yeri değil ancak burada da sormak istiyorum. Maxicep Wp uygulamasına giriş sorunu sadece bende mi var? sürekli yeniden giriş yapın diyor da.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Sensation Microsoft 6.yapıda telefonda yapılan görüşmeleri kayıt etme özelliği getirmiş bunu dosyalara bakınca bulabiliniyormuş bi baksana
Sadece hazırlık yapıyor. Gelmesi yakındır.
Gmail hesabı kurulu ise kaldırın. Çünkü gelen ve giden SMS bildirimlerini etkiliyor.

maxicep WP uygulamasındaki sorun herkeste var..

Tepkiler: Aytaç-01
Arada bende de oluyor ama önemsemiyorum edge aldığı zamanlar sanıyorum bunu yapıyor ben taptalk dan giriş yapıyorum devamlı.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gmail hesabım yok bir tane hotmail hesabım kurulu..
Pil tasarrufundan arka planda çalışmasını kapatmış olabilir misiniz? Bende beklemiştim dün, bildirim gelmedi. Sonradan açtım düzeldi.

Tepkiler: BaySerkan

YkPkY

Üye
telefonum 820 bende de baloncuklar yok olan var mı 820 de
telefonum 820 bende de baloncuklar yok olan var mı 820 de
920
baloncuk dolu benimkide.
bu arada forumda kafayı yemiş.
bi yorumdan 3 kere atmış
vallaha benim suçum yok
Arada bende de oluyor ama önemsemiyorum edge aldığı zamanlar sanıyorum bunu yapıyor ben taptalk dan giriş yapıyorum devamlı.
ama ben pcden giriyorum

baloncuklar geliyor ancak bir sıkıntı var. kişilerin şuan ki resimeri değil zamanında microsoft hesabına kaydettiğim resimleri görünüyor. rehberimde neredeyse 150 numara var en az 80-90 tanesinin kişi resmi var ancak hiçbiri görünmüyor milyon yıl önceki 5-6 resim dönüp duruyor.

Çılgın bug klavyeyi coşturuyor;

Bide son mesajımda dikkat ettim artık iphone ile gönderildi yazmıyor mobile ile gönderildi yazıyor

Bende ilk günden beri baslangıc ta fakat resim filan görünmüyor bir ayarı filanmı var yoksa
ben de çözemedim bazılarında görünüyor bazılarında görünmüyor. siz yine de facebook uygulamasını rehbere yeniden bağlamayı eneyin belki yeniden senkronizasyon işe yarar

BLasTeaR

Üye

Bu eski bir açıkmış (hata) 1 ay öncesi..

4MaGuS

Üye
ms buna karşı bir önlem kesin alacaktır, inş. alırlar sistemin hacklenmesi istemiyorum kendim yapacağımdan değilde istemiyorum yinede

Pil tasarrufundan arka planda çalışmasını kapatmış olabilir misiniz? Bende beklemiştim dün, bildirim gelmedi. Sonradan açtım düzeldi.
evet kapatmış olabilirim bugün orada birşeyler yaptım ama şu an bakamam hard reseti çaktım telefona..
ilginize teşekkürler.