Bay H
Üye
Slow seçince güncelleme görünmez çünkü yok.Arkadaşlar slow mu yükleyeyim fast mı ? Siz hangisini yüklediniz stabilite farkı yoksa aralarında fast yükleyeceğim.
ie bendede güncellenmiyor diğeri için bişi diyemem şimdilik görmezden gelin. bu arada yüklemeden önce güncellemediğiniz sistem uygulaması varsa onların güncellemesindede sıkıntı çıkabiliyor sanırım.İe ve arama filtresi güncellenmiyor
sıkıntı yok tıkır tıkır çalışıyor.Win 10 kurulu arkadaşlar outlook mail senkronizasyonu nasıl çalışıyor?
Yeni mağazada aratıyorum bulamıyor. Eski mağazadan herhangi bir uygulama inmiyor direk hata veriyorSkype kullanıyorum sıkıntı yok
Dosya yöneticisinde klasör var fakat şuan kayıt edilemiyor@Sensation Microsoft 6.yapıda telefonda yapılan görüşmeleri kayıt etme özelliği getirmiş bunu dosyalara bakınca bulabiliniyormuş bi baksana
az geriye gidince şimdi fark ettimSon yapı ile mağazada boyut sınırı olmadan kendi mobil internetimizle indirme yapabiliyoruz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
dün benim cihazda sıfırlarken brick oldu.ama tüm bunların hiçbiriyle uğraşmadım.BİLGİSAYARI TELEFONU GÖRMEYENLER, SÜREKLİ ÇARKLARIN ÇIKTIĞI VE RESET ATILDIĞI DURUMLAR, 8.1 E GERİ DÖNEMEYENLER İŞTE ÇÖZÜM:
bir çok konuşmada dikkatimi çekmişti ama ilgilenmemiştim ta ki başıma gelene kadar. win 10 yüklediğim telefonum bu sabah brick oldu. sürekli çark çıkıyor ve reset atıyordu. nokia care suite ve lumia recovery tools ile kurtarmaya çaılştım ama olmadı. sonunda başardım. işte yöntem:
1. bilgisayarınızda denetim masasına girerek program ekle kaldırdan yayımcısı nokia olan tüm uygulama ve sürücüleri kaldırın. ayrıca yayımcısı nokia olmayan winusb driver gibi tüm usb bağlantı noktası driverlarını kaldırın. sakın aygıt yöneticisinden yapmayın. program ekle kaldırdan yapın. bu iş için uninstall programı da kullanabilirsiniz. ben kullanmadım.
2. bu kaldırma işleminde eğer yüklü ise nokia care suite ve lumia recovery tools programlarını da kaldırın. yani kısacası bilgisayarda nokia ile ilgili hiç birşey kalmayacak.
3. ccleaner ile kayıt defteri taraması yaparak tüm artık dosyaları temizleyin.
4. bilgisayarı yeniden başlatın
5. vereceğim linkten son sürüm nokia care suite programını indirin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
6. programı yönetici olarak çalıştırarak kurun.
DİKKAT: kurulum sırasında birçok sürücü yüklenecek. gerekli olan tüm sürücüler yüklenecek. kurulumun herhangi bir aşamasında bu sürücü daha önce kurulmuştur uyarısı alırsanız en başta kaldırmadığınız bir sürücü vardır ve her şeyi en baştan yapmanız gerekir.
7. kurulum bittikten sonra navifirm ile gerekli romu indirip yüklemeyin yapabilirsiniz. bunun nasıl yapılacağı google amcadan öğrenebilirsiniz.
NOT: bu aşamadan sonra lumia recovery tool programının kurulup kurulmaması hakkında birşey söyleyemem. ben kurmadım gerek de yok.
920telefonum 820 bende de baloncuklar yok olan var mı 820 de
telefonum 820 bende de baloncuklar yok olan var mı 820 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?