Esendağlı
Üye
Bende internet paylaşımını test için açmıştım. Kapattığım zamandan beri telefon durduğu yerde ısınıyordu. Kapatıp açınca ısınma geçti. Sıfırlayınca genelde hep sıkıntı çıkıyor.Bende herşey iyi giderken birden wi-fi ve internet bağlantı sorunu çıktı,sıfırladım bu seferde takılmalar falan başladı şimdi tekrar 8.1 e geri döndüm ama yarın yine w10 yükleyeceğim.
Ha birde sms gönderemedim hem wi-fi ve internet hemde sms sorunu çıkınca mecburen sıfırlamak zorunda kaldım.Bende internet paylaşımını test için açmıştım. Kapattığım zamandan beri telefon durduğu yerde ısınıyordu. Kapatıp açınca ısınma geçti. Sıfırlayınca genelde hep sıkıntı çıkıyor.
People yazıyor. Eksik olmaması lazım.Bende kurdum lu anda mesela kişiler yok fakat arayan kişilerin ismi görünüyor ben de madem öyle dedim başka bir dialer prosu kurdum sorunum bitti .başka neler var bakacağım daha .
Evet şimdi gördüm..truedialer kurdum çok daha başarılı diyorum bir deneyin sizde derim.People yazıyor. Eksik olmaması lazım.
Bana orijinali yetiyor. Hem T9 arama orijinalinde de var ve çok fazla izin istiyor o uygulama.Evet şimdi gördüm..truedialer kurdum çok daha başarılı diyorum bir deneyin sizde derim.
sürekli şarjda bu işemi yaparken. baştan başladım bu sefer hücreselden deneyeyim dedim %0 da kaldı. bilmiyorum ne olacak bu halBende uzun süre %0'da bekleyip daha sonra ilerlemeye başlamıştı.
İlerleme devam ederken uyumuşum.
Sabah kalktığımda başucumda yeni sürüm yüklenmiş beni bekliyordu.
Telefonun şarjı ne durumda?
Şarjınız az ise yükleme beklemeye alınmış olabilir.
L520 de yüklü de, L620 ye yüklemedim, yüklesem mi yüklemesem mi çok aradayımyedekler umrumda değil, nedense elimdeki telefonu böyle sımsıkı sarılasım gelmiyor. onca oyun/uygulama vs indirip/kurup, o kadar puan vs yapıp canım istediği zaman sıfırladığım da, her seferinde yedeklemeleri yüklemeyip temiz kurulum yapıyorum. Kısacası daha sahiplenemedim telefona..
Artık önümüzdeki cihazlara bakacağız(940 xL)
-------
Sonradan gelen edit: 8.1 iken cihazı sıfırlayıp hemen ardından W10'u kurdum (tabii uzun bekleyişi unutmamak gerek) şuan cihaz uçuyor hacı
yeni yapıdan ilk ss, buyrun.
L520 de yüklü de, L620 ye yüklemedim, yüklesem mi yüklemesem mi çok aradayım
W10 mu?
2 cihaz ne ayak?
Madem tekine yükledin, kurman konusunda kurcalayıp kendin değerlendirip kafanda yorumlayabilirsin herhalde?
kişiler uygulamasında baloncuklar çıktımı sizdede kimse bahsetmedi daha sanırım.yedekler umrumda değil, nedense elimdeki telefona böyle sımsıkı sarılasım gelmiyor. onca oyun/uygulama vs indirip/kurup, o kadar puan vs yapıp canım istediği zaman sıfırladığım da, her seferinde yedeklemeleri yüklemeyip temiz kurulum yapıyorum. Kısacası daha sahiplenemedim telefona..
Artık önümüzdeki cihazlara bakacağız(940 xL)
-------
Sonradan gelen edit: 8.1 iken cihazı sıfırlayıp hemen ardından W10'u kurdum (tabii uzun bekleyişi unutmamak gerek) şuan cihaz uçuyor hacı
yeni yapıdan ilk ss, buyrun.
gayet hızlıÖylede birine sadece bakmak için yükledim işte hiç bir program yüklü değil hat yok zatenwhatsapp hızlı mı yükleniyor süresi ne kadar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?