Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Bende herşey iyi giderken birden wi-fi ve internet bağlantı sorunu çıktı,sıfırladım bu seferde takılmalar falan başladı şimdi tekrar 8.1 e geri döndüm ama yarın yine w10 yükleyeceğim.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende herşey iyi giderken birden wi-fi ve internet bağlantı sorunu çıktı,sıfırladım bu seferde takılmalar falan başladı şimdi tekrar 8.1 e geri döndüm ama yarın yine w10 yükleyeceğim.
Bende internet paylaşımını test için açmıştım. Kapattığım zamandan beri telefon durduğu yerde ısınıyordu. Kapatıp açınca ısınma geçti. Sıfırlayınca genelde hep sıkıntı çıkıyor.

Bende kurdum lu anda mesela kişiler yok fakat arayan kişilerin ismi görünüyor ben de madem öyle dedim başka bir dialer prosu kurdum sorunum bitti .başka neler var bakacağım daha .

Ha birde sms gönderemedim hem wi-fi ve internet hemde sms sorunu çıkınca mecburen sıfırlamak zorunda kaldım.

Tepkiler: Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende kurdum lu anda mesela kişiler yok fakat arayan kişilerin ismi görünüyor ben de madem öyle dedim başka bir dialer prosu kurdum sorunum bitti .başka neler var bakacağım daha .
People yazıyor. Eksik olmaması lazım.

Bilmem benim aradığım kişilerin tel nolarının görünmesini isterim orijinalde görünmüyor..onun için tercihim bu yönde.

sürekli şarjda bu işemi yaparken. baştan başladım bu sefer hücreselden deneyeyim dedim %0 da kaldı. bilmiyorum ne olacak bu hal
şu yedekleri alma işkencesi olmasa ben de sıfırlayıp direkt 6yı kuracağım da saatler sürüyor cyan, denim, yedekler, 10 olayı...

8.1 e döndüm direk yüklüyor

Bende internet paylaşımı açılmıyordu şimdi açılıyor şaşırdım ne oldu da düzeldi? Ama sevindim.:-)

BLasTeaR

Üye
yedekler umrumda değil, nedense elimdeki telefona böyle sımsıkı sarılasım gelmiyor. onca oyun/uygulama vs indirip/kurup, o kadar puan vs yapıp canım istediği zaman sıfırladığım da, her seferinde yedeklemeleri yüklemeyip temiz kurulum yapıyorum. Kısacası daha sahiplenemedim telefona..
Artık önümüzdeki cihazlara bakacağız (940 xL)

-------

Sonradan gelen edit: 8.1 iken cihazı sıfırlayıp hemen ardından W10'u kurdum (tabii uzun bekleyişi unutmamak gerek) şuan cihaz uçuyor hacı

yeni yapıdan ilk ss, buyrun.

Son düzenleme:
Tepkiler: suyunsesi, OnurYurdakul, ogzhnoTr ve 1 kişi daha

ogzhnoTr

Üye
L520 de yüklü de, L620 ye yüklemedim, yüklesem mi yüklemesem mi çok aradayım

BLasTeaR

Üye
L520 de yüklü de, L620 ye yüklemedim, yüklesem mi yüklemesem mi çok aradayım

W10 mu?
2 cihaz ne ayak?
Madem tekine yükledin, kurman konusunda kurcalayıp kendin değerlendirip kafanda yorumlayabilirsin herhalde?

Tepkiler: ON9

ogzhnoTr

Üye
W10 mu?
2 cihaz ne ayak?
Madem tekine yükledin, kurman konusunda kurcalayıp kendin değerlendirip kafanda yorumlayabilirsin herhalde?

Öylede birine sadece bakmak için yükledim işte hiç bir program yüklü değil hat yok zaten whatsapp hızlı mı yükleniyor süresi ne kadar ??

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia hesabı güncellenemeyen tek şey. Güncelleyebilen var mı?

kişiler uygulamasında baloncuklar çıktımı sizdede kimse bahsetmedi daha sanırım.
Öylede birine sadece bakmak için yükledim işte hiç bir program yüklü değil hat yok zaten whatsapp hızlı mı yükleniyor süresi ne kadar ??
gayet hızlı

Tepkiler: ogzhnoTr

serinaga

Üye
Bu gidişle ben de yükleyeceğim sanırım ...
5.yapıda ie yok denilmişti, acaba. 6.yapıda var mı ki ?