Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Hafıza kartı kullanıyorsanız o da sıfırlansın mı diye soruyordu. Yoksa her şey zaten gidiyor.ben mi yanlış hatırlıyorum. eskiden kişisel bilgilerin fotolar videolar duruyordu sadece uygulamalar siliniyordu aminim ben.
530, 535, 630, 640, 640 XL ve 735'te var. Yani gezinti çubuğu olan modeller. Normal dokunmatik tuşu olan modellerde yok.çift dokunma ile ekran kilitleme 1520 ve diğer modellerde yok dimi
735te ledden bi haber var mıCanlı Görüntüler, Fotoğraflar uygulamasında da aktif edilmiş.
Evet LED seçeneği eklenmiş. Bir sonraki yapıda çalışmaya başlar.735te ledden bi haber var mı
Diğer modellere bir şekilde gelmesi muhtemel mi veya öyle bir şey var mı530, 535, 630, 640, 640 XL ve 735'te var. Yani gezinti çubuğu olan modeller. Normal dokunmatik tuşu olan modellerde yok.
İnternet paylaşımını soranlar için denedim. Paylaşım oluyor bağlanıyorum ama karşı tarafta internet bağlantısı olmuyor. Yani kısaca başarısız.
Görünürde yok ama belli olmaz.Diğer modellere bir şekilde gelmesi muhtemel mi veya öyle bir şey var mı
Ayarlar>Kişiselleştirme >Başlat Arkaplan Tam ekran seç.aynı durum bende de var
@papakudioflu Ali Kemal bu uygulamaların arkasına resmi nasıl getirdin. Ben bir türlü beceremedim yahu
aynı durum bende de var
@papakudioflu Ali Kemal bu uygulamaların arkasına resmi nasıl getirdin. Ben bir türlü beceremedim yahu
5. yapıda ve şimdiki yapıda şarj sıkıntısı yok. 8.1 ne idiyse buradada aynı yalnız sadece uygulamada fark edebiliyor örneğin 4. yapıda (5. de kullanmadım) twitter inanılmaz şarj tüketiyordu.Insider Preview'da şarj durumu nasıl? Kullananlar bilgi verebilir mi acaba? Anladığım kadarıyla dün yayınlanan yapı artık günlük kullanıma uygun hale gelmiş ama şarj konusu önemli benim açımdan.
Kardeşim lumia reg Editor diye programı yükleyerek kayıt girdisini değiştiriyorum hafıza kartı istiyor bunu yapmak için yapmak istersen yardımcı olurumhasan kardeşim güzelmiş hangi programla yaptın bunu ?
Diziler fazla tutmazsa finali 13 bölümde yapıyolar ama bakalım hayırlısı6. bölüm de geldi demek asıl sürüm kaç bölüm sonra finale adım adım yaklaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?