Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

uzun zamandır netten uzak kalmıştım.bi girdim 70 sayfa yazı yazmışsınız.kim okuyacak şimdi bunları

Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
İlk indirmeye çalıştığımda 5-10 saniyede güncellemeyi indirdi çarklara geçti telefona açıldı bir değişim yok 2. indirmeye çalıştığımda baya bir bekletti ve çarklara geçti yüklendi ama yine bir farklılık yok şimdi indirmeye çalışıyorum yeniden dene diyor bir hata veriyor :/

Nedn bu kadar ya kelimesini kullanıyosun merak ettim. Dostum recovery tool ile formatla 8.1 e dön

Bu 6.yapıyı yükleyen arkadaşlardan birkaç ss rica etsek

güncelleme bir türlü inmiyor

dün indi hata verdi sabah kalktım bu seferde inmiyor. %2 kaldı. bir ınsıder girince fast slow ikiside var.

bu yüzde takılmaları herkeste var sanırım

Bende işyeri wifi den indiriyorum.
1 nci denemem de bir yere kadar geldi, sorun oluştu.. Restart çıktı..
sonra 2 nci download a başladım.. bakalım bu sefer yükler her halde..
aynı şekilde dün gece denedim bir ara uyandım hata vermiş şimdi deniyorum ben de 1 saati devirdik %3 bakalım ne olacak

kimse kişiler uygulamasındaki baloncuklardan bahsetmiyor fark eden olmadı mı?

8.1e mi dönsem yükleyebilmek için

6. bölüm de geldi demek asıl sürüm kaç bölüm sonra finale adım adım yaklaşıyoruz

Tepkiler: suyunsesi
Telefonu duvara vuracağım yakında. Güncellemeyi indirmiyordu. Sıfırladım bu sefer insider yüklenmiyor. Zorla mağazaya betayı guncelledim. İnsiderı indirirler sürekli beklemede yazıyor

bedby

Üye
Tüm yapıları deneyenlerdenim ve ilk defa bu yapı olmuş diyorum..gayet kullanışlı olmuş..ne bildirim sorunu ne atma sorunu nede donma resetleme..estetik açıdan da artık daha hoş duruyor..bir tek mağaza beta da bazı uygulamaların güncellenememe sorunu devam ediyo geri kalan güzel işliyor..

Arkadaşlar yapıyı yükledim,fakat çoğu uygulama(ayarlar,fotoğraflar,ie) gibi çıkmadı ve bende hard reset atmaya kalkıştım.şu an yıldırım ve ayar simgesi çıktı sanırım brick anlamına geliyor.şu an ne yapabilirim? yeni 8.1 atarım ama tekrar 10 a geçmeye uğraşmak istemiyorum.kısa yolu var mıdır.lütfen acil yardım !!
Arkadaşlar yapıyı yükledim,fakat çoğu uygulama(ayarlar,fotoğraflar,ie) gibi çıkmadı ve bende hard reset atmaya kalkıştım.şu an yıldırım ve ayar simgesi çıktı sanırım brick anlamına geliyor.şu an ne yapabilirim? yeni 8.1 atarım ama tekrar 10 a geçmeye uğraşmak istemiyorum.kısa yolu var mıdır.lütfen acil yardım !!