Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Bay H

Üye
İS sürümü 10.0.12648.133

Tepkiler: Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bay H

Üye
Fotoğraflar uygulamasına gelen gif desteği 1gb ve üzeri ram bulunan cihazlarda olacakmış.

SUPER IMPORTANT TO READ THIS (again): The post-upgrade migration status screen is still missing after upgrading to this build which normally shows you the progress of the post-upgrade migration. After upgrading, the Lock screen will appear frozen without the date and time for up to 10 minutes. Please be patient and let it sit – eventually the date and time will appear and it will allow you to unlock your phone. If you get impatient and restart or mess with locking/unlocking your phone, you’ll wind up in a funky state – so just relax and let it do its thing.

teşekkürler, gerek sistem gerekse uygulama güncellemelerinin hepsi tamamlandıktan sonra başlasım kuruluma.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eski yapıda da aynı uyarı vardı fakat kimsede öyle bir donma ve bekleme olmadı nedense

Rainesto

Üye
Slow yayınlanmayacak galiba

bu çark olayı eskisinden daha uzun sürüyor artık bunaltıyor insanı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayrıca Yapı 10080 kullananlar artık WP8.1'e dönmeden direkt güncelleyebilirler.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güncelleştirmeler yüklemeye hazırlanıyor 100%

Ayrıca Yapı 10080 kullananlar artık WP8.1'e dönmeden direkt güncelleyebilirler.
bu seferde mevcut yapıdan güncellemede sorun çıkma durumu varmış çözüm için uğraşıyorlarmış.

My favorite build ever!

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ooops sorun var galiba.

Edit: yokmuş çarklar geldi

1 dakika ya 6.yapı? sabahtan beri 8.1 e dönmeyle o kadar uğraştım ki hiç haberim olmadı bundan. İnsider ile yaklaşık 1.30 saat önve başladım işleme şuan da çarklar dönüyor 6.yapı mıdır bu şimdi?

4MaGuS

Üye
güncelleme başlattım ama yüzde olarak bir başlamadı internette var kontrol ettim başlangıçta uzun mu sürüyor acaba ne

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada yeniden başlatmadan sonra telefon normal açılır gibi yapıp ondan sonra çarklar geldi.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Resmi olarak düzeltilenler:
- Arama+SMS filtresi artık çalışıyor.
- Gelen mesaj bildirimleri bazen görünmüyordu, düzeltildi
- Podcast uygulaması artık çalışıyor.
- Mağaza (Beta)'dan yükleme veya güncelleme yaparken oluşan sorunlar düzeltildi.
- Gezinti çubuğu artık gizlenebiliyor.

Tepkiler: suyunsesi ve papakudioflu